Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
@Ice boy Мурињо ми пиша порака пред 2 дена бесплатни имал и рече дека Реал ќе освоил Примера годинава па ако лаже и јас лажам :)

Шала на страна за разлика од лани сме далеку подобри го имаме Мурињо нешто што ни беше најпотребно, како и одлични засилувања...
Моменталната игра нема потреба да ја коментирам откако дојде Мурињо нема пораз и ај ти како фан на Барса кажи ми ја пречката да не бидам оптимист за титула оваа година?
Дојде и нашиот ред, вие освоивте 2 години по ред доста ви беше :)

@Ice boy Мурињо ми пиша порака пред 2 дена бесплатни имал и рече дека Реал ќе освоил Примера годинава па ако лаже и јас лажам :)

Шала на страна за разлика од лани сме далеку подобри го имаме Мурињо нешто што ни беше најпотребно, како и одлични засилувања...
Моменталната игра нема потреба да ја коментирам откако дојде Мурињо нема пораз и ај ти како фан на Барса кажи ми ја пречката да не бидам оптимист за титула оваа година?

FC Barcelona ^_^

Муабетиве циклично почнаа да кружат.Уште еднаш ке повторам:

Ова е 21 век,Франко умре !

добро бе,уште се лажите дека реал ќе биде пред Барса ако се здрави триото Чави-Иниеста-Меси ??? знам дека сте очајни ,ама навистина ќе се разочарате....

Ахам очајни до крај сме. Еве бш сега го отворив прозоров реков ќе скокам, ама се предомислив у последен момент. Ми текна дека можда има уште некој како Франко, па ќе се извадиме некако.

Иначе ако може да ми потврди некој дали ќе игра триото Чави-Иниеста-Меси, за да знаем од сега дали да се надевам или не.

Е добро чим така шо толку сте појаки од нас годинава.
Јес да имаме еден пораз, ама јебига се дешава. Оваа година ќе биде изендачена поизедначена и од ланската мислам. Едноставно и Барса и Реал се многу моќни и според најреално би требало и во ЛШ да догураат далеку. Барем 1/2 мислам дека ќе стасаат.
Не сте ниту вие нешто многу појаки, ниту пак ние. Сега тоа шо зборувам за Мурињо оваков или онаков остави настрана. Човекот знае да си постави игра. Па на крај краева се врати од 0-1 против Барса и успеа 3 гола да даде, а со тоа во последниве 2 години мислам дека неможе никој да се пофали. Човекот е во топ 5 тренери во моментов, тоа е ФАКТ. Е сега што е малку ексцентричен и ја претерува на моменти и тоа никој не го оспорува ама секој треба да има свое обележје:)
Така да долга е нивата за орање полека има време. Нека помине барем пола од сезоната, па ќе видиме како ќе стојат работите на табелата. На дербиво ако изгуби Барса, Реал ќе и избега на +4, а во случај вие да изгубете ќе бидат +2 што значи со еден кикс на Барса се достижни, а на барса ќе и требаат два кикса на Реал за да ги стигне.

Е добро чим така шо толку сте појаки од нас годинава.
Јес да имаме еден пораз, ама јебига се дешава. Оваа година ќе биде изендачена поизедначена и од ланската мислам. Едноставно и Барса и Реал се многу моќни и според најреално би требало и во ЛШ да догураат далеку. Барем 1/2 мислам дека ќе стасаат.
Не сте ниту вие нешто многу појаки, ниту пак ние. Сега тоа шо зборувам за Мурињо оваков или онаков остави настрана. Човекот знае да си постави игра. Па на крај краева се врати од 0-1 против Барса и успеа 3 гола да даде, а со тоа во последниве 2 години мислам дека неможе никој да се пофали. Човекот е во топ 5 тренери во моментов, тоа е ФАКТ. Е сега што е малку ексцентричен и ја претерува на моменти и тоа никој не го оспорува ама секој треба да има свое обележје:)
Така да долга е нивата за орање полека има време. Нека помине барем пола од сезоната, па ќе видиме како ќе стојат работите на табелата. На дербиво ако изгуби Барса, Реал ќе и избега на +4, а во случај вие да изгубете ќе бидат +2 што значи со еден кикс на Барса се достижни, а на барса ќе и требаат два кикса на Реал за да ги стигне.

Најреален пост до сега, со кој во целост се сложувам а да не биде напишан од фан на Реал. Да собереш од цела тема, 10 мислења дали ќе најдеш на место. Све некој Франко им бил крив, све некој убедени дека Барса ќе ги згази Реал и обратно. Ама ајде разбирам, дерби е па мора да има и провокацие и све. :)

А и кого би заебавале после утакмица ако нема провокатори, не би било интересно :)

Ако победи Реал, секако +4 се солидна предност, која веројатно ќе ја задржат подолго време, со оглед на тоа дека ретко киксираат и двата тима. Сепак кога ќе дојдат елиминационите натпревари во ЛШ ќе биде понапорен периодот и шансите за кикс ќе бидат поголеми.

Друга работа е што Реал има пеколен распоред во последните 7 кола од сезоната, така што според мене тие се екипата која треба да брка победа и во двете дербиња.

Најреален пост до сега, со кој во целост се сложувам а да не биде напишан од фан на Реал. Да собереш од цела тема, 10 мислења дали ќе најдеш на место. Све некој Франко им бил крив, све некој убедени дека Барса ќе ги згази Реал и обратно. Ама ајде разбирам, дерби е па мора да има и провокацие и све. :)

А и кого би заебавале после утакмица ако нема провокатори, не би било интересно :)

Боби,ова е времето на Барселона.Немам намера да се препуцавам,ќе си се играме криенка во понеделник :).

app_full_proxy.php

*големата барса* во понеделник ќе изгледа многу мала кога на терен ќе излезат мајсторите од реал:vozbud:
HALA MADRID

Барселоновци никако да научите дека Мурџо ве знае inside out?
Ја мислам дека Барса нема шанси да тепа, минимум икс! Ако треба со пенал ама ке ве тепаат или ке ви извадат бод.
Башка и пет пати по ред нема резон да тепате со Реал!

TОА ЌЕ ВИДЕМЕ ВО ПОНЕДЕЛНИК ДАЛИ ЌЕ НЕ ТЕПААТ ЗАДРИД ДА НИ СИ ОДИ КУРИЊО СО НАВЕДНАТА ГЛАВА ОД КАМПОТ :vozbud:

kolku mirni i krotki bea fanovite na real izminative 2 godini:)
sega naednas pobesnaa :)

--- надополнето ---

aj ve svakjam toj period vi e na besnilo i ke vi mine za kratko :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom