Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.484
- Поени од реакции
- 10.220
Па и треба да се земе некој напаѓач.Мислам дека Венгер увиде дека Шамак не е класа играч,класа напаѓач,ѕверски напаѓач едноставно не е играч кој е за прва постава во Арсенал.Колку и да не се слагате со ова,длабоко во вас знаете дека е така.Еден Чичарито,анонимец ѕверско изигра.Е сега ќе кажете не изигра доволно утакмици.Не изигра многу,а тие што ги одигра ги одигра топ,даде незнам колку гола,колку пенали без направени врз него црвени.Да да,беа али сепак не е тоа тоа.Еве РВП ќе си го видите и толку е.Се е јасно.Токму до него треба некој приближно јак како него,моќен така поубаво да се изразам Тоа ни фали,избувливост,ѕверско нешто,strong,камен....Како за напад,така за одбрана.Лев бек,гледам многу се коментира,многу се пцуе Клиши.Па доколку дајте некој да се зема ја сум прв за да си оди Клиши.Али прво да се зема.Еве овој од Евертон да го земаме,па после старото железо кај Интер или било каде.Кога ќе го погледнам составот на Арсенал ќе погледнам дека имаме доста добри дефанзивци,штопери.Кош и Вермален се првото дуо,на клупа имаме Џуру и како замена на замената е Скилачи.Така да овде не гледам потреба за нов играч.Али нели ние ја предвидуваме иднината и знаеме дека пак некој од вие ќе биде аут цела сезона , си викаме ај да си земеме уште еден што е сигурно сигурно си е За во средина,овој Паркер,да али само за на клупа.Исклучиво за на клупа.Никаква прва постава.А тоа што сакам да го видам е крило,крило дечки,крило на место на Волкот.Волкот е кај мене човекот што треба да се седне на клупа.И самите си знаеме дека е многу подобар,покорисен кога влева од клупа во 65 мин и одморен па стај ја одозгора неговата брзина .Лом ги праи Одозгора некој член кажа дека единственото добро,единственото што го задржа Клиши во Арсенал и што го прави колку толку добар играч е брзината.Другото му е се утка.Дај кажете ми за Волкот.Освен брзина што има друго?Значи Волкот клупа и тука треба некоја замена.Исто и Аршавин на клупа,мада 50-50 ми се кај него работите,односно односот клупа-прв состав.Попрво би земал клас играч од средина, лев бек, крило добро, па тек после напаѓач. Незнам зошто цела фама од Бензема.. па сега и Фалкао, и онака ни едниот, ни другиот нема да дојде освен ако Венгер него удри некој со палица во глава.
Засега:Паркер,Фалкао,Бензема...со тие не поврзуваа..Слободно исправете ме ако сум пропуштил нешто,некој.