Фан Клуб: Арсенал

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Ко ќе ми текне дека пред 20тина дена пишевте дека ќе ги освоите 4те титули. :)
Најди некој што напишал такво нешто ај те молам :)

Инаку, џабе посед на топка, џабе шутеви, џаби напади, се џабе. Ни покажа Видич кој е најдобриот дефанзивец. И ВДС покажа дека на 40 години е еден од најдобрите голмани.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Тактички Ферги > Венгер

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
АБЕ венгер нема ни тактика ни ништо ! МОже слободно скаут да си биде !! И со барса ја утна утакмицата !! КЕ брани еден гол предност на КАмп НОу жити се !! Барса нема утакмица а да не даде гол !! Увек дава коа ке се затвори нормално е да примиш !! Вака да тргнеше да даде еден бар за да може да брани он се затвори со косчиелни,џуру,клиши да ги додржи барсаа !! У 20 метри се набутале како пички ! никој со таква тактика не успеал да ја победи барса без да прими гол ! ИНтер имаше два па додржа али прими !!! Челзи се заеба па и арсенал !!! СЕа неможе да ги тепа Јунајтед со 7 дефанзивци у екипа !! МОлим Те оДи СИ ВЕНГЕР !! ОСвен ПРофит со носиш друго ништо !! НАпад има дупка !! Жими еден Перси што е и тоа игра преку 2 утакмици добро и се повредува често !! со бентнер и чамак у екипа дрводелци !! Одбрана смешна косчиелни киксер невиден,џуру и тој кикса и со тоа рамо преку кур ми дое !! КЛиши што ги остава играчите на 20 метри од него и можат што сакаат да праатт !!! АРСЕНАЛ Кој игра лагано игра само коа е у нив топката !! КОА ја има противникот незнаат да напраат пресинг !! КАКо со барса стојат како телиња чекаат да тргне барса у напад !! НЕ гризаат !!! Ццццц ЕБем ти Екипата

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Епа луѓе и Џуру отиде на носилки.....Пред крајот викам ај бе лигата барем да ја земеме и ооооооооооооп повреда на Џуру( Сања му го еба рамото!!!)
За натпреваров ич не ми се коментира, кога не знаеме да дадеме гол од пола метар, што сакаме повеќе....И да на нивниов голман му беше денот, али такви шанси НЕ СМЕАТ да се прокоцкаат.( шанси 100 %: Шамак, Косчелни, Росицки <<<<<<<:nesvest: )
Единствено замерка за Венгер што не го играше Шамак од почетокот или барем второ на почеток да влезеше, а не после вториот примен гол.....
Позитивно на натпреваров е враќањето на Ремзи на терените....
И време е некои играчи конечно да се исчистат од тимот, подобро дај има шанса на помлади барем ќе дадат се од себе и ќе умрат за тимот на терен.....
Ептен сум разочаран......

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
АБЕ венгер нема ни тактика ни ништо ! МОже слободно скаут да си биде !! И со барса ја утна утакмицата !! КЕ брани еден гол предност на КАмп НОу жити се !! Барса нема утакмица а да не даде гол !! Увек дава коа ке се затвори нормално е да примиш !! Вака да тргнеше да даде еден бар за да може да брани он се затвори со косчиелни,џуру,клиши да ги додржи барсаа !! У 20 метри се набутале како пички ! никој со таква тактика не успеал да ја победи барса без да прими гол ! ИНтер имаше два па додржа али прими !!! Челзи се заеба па и арсенал !!! СЕа неможе да ги тепа Јунајтед со 7 дефанзивци у екипа !! МОлим Те оДи СИ ВЕНГЕР !! ОСвен ПРофит со носиш друго ништо !! НАпад има дупка !! Жими еден Перси што е и тоа игра преку 2 утакмици добро и се повредува често !! со бентнер и чамак у екипа дрводелци !! Одбрана смешна косчиелни киксер невиден,џуру и тој кикса и со тоа рамо преку кур ми дое !! КЛиши што ги остава играчите на 20 метри од него и можат што сакаат да праатт !!! АРСЕНАЛ Кој игра лагано игра само коа е у нив топката !! КОА ја има противникот незнаат да напраат пресинг !! КАКо со барса стојат како телиња чекаат да тргне барса у напад !! НЕ гризаат !!! Ццццц ЕБем ти Екипата
Welcome back!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
А да заборавив и на Сколс да му ебам мамицата......или боље сестрата......

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Добар меч момци,кажете ми што му бидна на Џуру,не видов баш...се изнервирав како ја фати тој со раченцето :tv:

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Гибс беше. И тој беше директен кривец за вториот гол :)
До душа и Клиши слично игра, така да нема некоја посебна разлика.

--- надополнето ---

Добар меч момци,кажете ми што му бидна на Џуру,не видов баш...се изнервирав како ја фати тој со раченцето :tv:
Сања го удри по рамото враќајќи се да го брани голот додека овој лежеше

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Тоа е, ја имавме топката цело време во наши нозе но сепак овие дрвата не победија.
На Сколс и Руни пичката мајчина да им ебам, да дае Господ и двете нозе да ги скршат!!!
Ни остана уште ПЛ, сеуште имаме надежи да освоиме нешто!!!
c'mon you GUNNNERS!!!

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Најинтерсно е човек да чита овде.. "добро, барем сега ќе се сконцентираме на премиер лигата..".. ахам, да.. недај боже да ја кикснат првата што иде сега, со некое фејл реми и овде да почнат, да летаат флаши и чаши.. :icon_lol:

on-topic:
Пишав при оној кикс на Арсенал, кога Манчестер изгуби од Челзи, дека верба веќе дали и да имам, ова сега што го гледаме е аналогно на оној кикс и киксот во финалето на Карлинг купот. За мене мечот со Бирмингам беше од пресудно значење, што сите меча после тој, го докажуваат тоа.

И оваа година ќе сме без ништо, внатре во себе премногу сакам да грешам, али реалноста е таа и од мене толку се до некое поголемо изненадување. :salut:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Добро ќе биде и да ги изгубиме наредните 3-4 утакмици во Премиер лига за да можат да се сконцентрираат добро во организирањето на летниот одмор.

Ебати глувонемите.
:pos2::pos2:

--- надополнето ---

Топ оптимисти на форумов е, еј човеку...

Јас се плашам да не завршиме 3ти во ПЛ, бидејќи НЕМАМЕ ШАНСИ ЗА ТИТУЛАТА !!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Наздравје бричење......:pop::pop::pop:
Лелееееее Скилачи:pred::pred:
Вермален кај сииииии???? :se_ molam:se_ molam:cuc::cuc:

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Спиј со светло....:baeh:

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923

--- надополнето ---

Абе шанси имаме ама.....Капак на се според мене беше повредата на Џуру....Искрено опуштено ќе ги гледам уште тие неколку натпревари со пивце и грицки....
Ајде може сега ќе се изнервираат и ќе тепаат се до крај ....:jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom