Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ајде бе,нишо не е изгубено,а реално да ви кажам ич не ме боли к*р за овој куп.Повеќе сакам да изгубиме за да се сконцентрираме само на Премиер Лига.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Стварно? Денилсон? Денилсон а не Дијаби? Пак Денилсон? Инаку, дефинитивно Ман.Утд. треба да добијат сертификат за најуспешен тим при никаква игра.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Ајде бе,нишо не е изгубено,а реално да ви кажам ич не ме боли к*р за овој куп.Повеќе сакам да изгубиме за да се сконцентрираме само на Премиер Лига.
па затоа што не не боли кур за ова кур за она и на крајот со ку... во уста ке останиме .

--- надополнето ---

Тоа е тоа, грешки во нападот премногу!
фали бре луѓе финален пас кој го има Цеск а никој друг го нема...А и РвП може да направи финален пас али кога има некој поистурен напаѓач од него.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
па затоа што не не боли кур за ова кур за она и на крајот со ку... во уста ке останиме .

--- надополнето ---

фали бре луѓе финален пас кој го има Цеск а никој друг го нема...А и РвП може да направи финален пас али кога има некој поистурен напаѓач од него.
Не чинеше пасот од Аршавин кон Дијаби? Не чинеше корнерот од Насри до РвП? Се влечеме по 100 саати околу шеснаесетник и никако гол не можеме да дадеме.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Диаби надвор, Ебуе влегува, Насри од крило во средина

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Би завршило работа Ремзи<->Диаби.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ај наздравје бричење.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
у 13 дена од борба за 4 титули дојдовме на борба за само една титула...5 години поред истото го преживувам,аман веке после некој на форумов ке вика ин венгер веруваме,и јас верував ама веке неможам...

F

Frankie Yale

Гостин
Па овој неизбежен пораз е добар до негде, барем ќе можат да се сконцентрираат само на премиер лигата.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Добро ќе биде и да ги изгубиме наредните 3-4 утакмици во Премиер лига за да можат да се сконцентрираат добро во организирањето на летниот одмор.

Ебати глувонемите.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
6
Ко ќе ми текне дека пред 20тина дена пишевте дека ќе ги освоите 4те титули. :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Тим инвалида човече...3/4 од играчиве најмалце 1/2 од сезонава се повредени

Kajgana Shop

На врв Bottom