ДАли тука спаѓа и 2012 The Doomsday? Не оној познатиот, ама еден друг нискобуџетен филм, каде го спасуваат светот во последен момент (мислам така беше, не го догледав). Го даваа на Канал 5, баш кога почнаа да го даваат овој другиот 2012 на кино.Ви кажа bibil погоре - ова е дело на компанија која прави филмови со минимален буџет и со содржина/приказна иста со таа на новите попознати холивудски филмови, се` во обид да го искористи маркетингот на блокбастерите за да собере некој долар. Автори се на такви бисери како: Transmorphers (vs Transformers), Paranormal Entity (vs Paranormal Activity), 100 Million BC (vs 10,000 B.C.), I Am Omega (vs I Am Legend), The Da Vinci Treasure (vs The Da Vinci Code), AVH: Alien vs. Hunter (vs AVP: Alien vs. Predator)..
Ха, ова озбилно е??? Или ме зафркаваш?Jaс пак прочитав некаде дека ке има продолжение на првиот дел со поднаслов Jack is back.Колку е вистина не знам.Нека не те чуди ако еден ден гледаме на филмските платна продолжение.
Да, истата компанија е.. мислам дека се едиствени кои прават полоши филмови од Uwe Boll.ДАли тука спаѓа и 2012 The Doomsday? Не оној познатиот, ама еден друг нискобуџетен филм, каде го спасуваат светот во последен момент (мислам така беше, не го догледав). Го даваа на Канал 5, баш кога почнаа да го даваат овој другиот 2012 на кино.
оф-топик:Да, истата компанија е.. мислам дека се едиствени кои прават полоши филмови од Uwe Boll.
Ухх ова сум го зборел накај 3 пати до сега али ајде уште еднаш. Замисли си само место Ди Каприо/Кејт да глумеше некој сељак/грд со тоблероне зуби или некоја дебела и мрсна/грда па и несредна девојка...дали и тогаш ќе плачеше? :devil3:Јес да секој втор, ако не и прв човек плачел кога Џек потонуваше и се соживувавме сите со тагата на Роуз.
Ама не до толку за да сакаме да оживее Џек и да ја бара Роуз.
Не сме до психопати бе алоооооооо.
Добро бе мужи зашто секогаш кршите филм кога не е ни време ни местоУхх ова сум го зборел накај 3 пати до сега али ајде уште еднаш. Замисли си само место Ди Каприо/Кејт да глумеше некој сељак/грд со тоблероне зуби или некоја дебела и мрсна/грда па и несредна девојка...дали и тогаш ќе плачеше? :devil3:
мене толку ми беше досадна приказната (која до некаде ја знаев скоро целата),Јес да секој втор, ако не и прв човек плачел кога Џек потонуваше и се соживувавме сите со тагата на Роуз.
Ама не до толку за да сакаме да оживее Џек и да ја бара Роуз.
Не сме до психопати бе алоооооооо.
Нене не е тоа моментот, ќе ми веруваш ли ако ти кажам дека јас како машко признавам дека плачам на филмови (али на ремек дела, на на преценети како Титаник) овие моменти немаат врска со машкоста или да се биде *ичка, напротив имаат заедничко со фактот само да се биде обичен и пред се емоцинален човекДобро бе мужи зашто секогаш кршите филм кога не е ни време ни место
Нееееее... немој такви споредби.Да, истата компанија е.. мислам дека се едиствени кои прават полоши филмови од Uwe Boll.
Тоблероне заби :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Ухх ова сум го зборел накај 3 пати до сега али ајде уште еднаш. Замисли си само место Ди Каприо/Кејт да глумеше некој сељак/грд со тоблероне зуби или некоја дебела и мрсна/грда па и несредна девојка...дали и тогаш ќе плачеше? :devil3:
Ухх ова сум го зборел накај 3 пати до сега али ајде уште еднаш. Замисли си само место Ди Каприо/Кејт да глумеше некој сељак/грд со тоблероне зуби или некоја дебела и мрсна/грда па и несредна девојка...дали и тогаш ќе плачеше? :devil3:
Ухх ова сум го зборел накај 3 пати до сега али ајде уште еднаш. Замисли си само место Ди Каприо/Кејт да глумеше некој сељак/грд со тоблероне зуби или некоја дебела и мрсна/грда па и несредна девојка...дали и тогаш ќе плачеше? :devil3: