Филмски вести

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
City of Ruins
3D film za srušenata Varšava od strana na nacistička Germanija za vreme na II Svjetska vojna.

City_of_ruins.jpg

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Ви кажа bibil погоре - ова е дело на компанија која прави филмови со минимален буџет и со содржина/приказна иста со таа на новите попознати холивудски филмови, се` во обид да го искористи маркетингот на блокбастерите за да собере некој долар. Автори се на такви бисери како: Transmorphers (vs Transformers), Paranormal Entity (vs Paranormal Activity), 100 Million BC (vs 10,000 B.C.), I Am Omega (vs I Am Legend), The Da Vinci Treasure (vs The Da Vinci Code), AVH: Alien vs. Hunter (vs AVP: Alien vs. Predator)..
ДАли тука спаѓа и 2012 The Doomsday? Не оној познатиот, ама еден друг нискобуџетен филм, каде го спасуваат светот во последен момент (мислам така беше, не го догледав). Го даваа на Канал 5, баш кога почнаа да го даваат овој другиот 2012 на кино.

Jaс пак прочитав некаде дека ке има продолжение на првиот дел со поднаслов Jack is back.Колку е вистина не знам.Нека не те чуди ако еден ден гледаме на филмските платна продолжение.
Ха, ова озбилно е??? Или ме зафркаваш? :D
Тоа Jack is Beck ми звучи на наслов од некој хорор филм.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
ДАли тука спаѓа и 2012 The Doomsday? Не оној познатиот, ама еден друг нискобуџетен филм, каде го спасуваат светот во последен момент (мислам така беше, не го догледав). Го даваа на Канал 5, баш кога почнаа да го даваат овој другиот 2012 на кино.
Да, истата компанија е.. мислам дека се едиствени кои прават полоши филмови од Uwe Boll.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
245
Поени од реакции
12
WTF?
Значи само да се дојде до некоја пара.......

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Јес да секој втор, ако не и прв човек плачел кога Џек потонуваше и се соживувавме сите со тагата на Роуз.
Ама не до толку за да сакаме да оживее Џек и да ја бара Роуз.
Не сме до психопати бе алоооооооо.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Јес да секој втор, ако не и прв човек плачел кога Џек потонуваше и се соживувавме сите со тагата на Роуз.
Ухх ова сум го зборел накај 3 пати до сега али ајде уште еднаш. Замисли си само место Ди Каприо/Кејт да глумеше некој сељак/грд со тоблероне зуби или некоја дебела и мрсна/грда па и несредна девојка...дали и тогаш ќе плачеше? :devil3:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ухх ова сум го зборел накај 3 пати до сега али ајде уште еднаш. Замисли си само место Ди Каприо/Кејт да глумеше некој сељак/грд со тоблероне зуби или некоја дебела и мрсна/грда па и несредна девојка...дали и тогаш ќе плачеше? :devil3:
Добро бе мужи зашто секогаш кршите филм кога не е ни време ни место :icon_lol:

T

Tetro

Гостин
мене толку ми беше досадна приказната (која до некаде ја знаев скоро целата),
филмот беше прозирен кога го гледав прв пат,

ама Роуз и Џек бе/ да не го видев басловот на темата, ќе прашав: Who the f*ck are they? :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Добро бе мужи зашто секогаш кршите филм кога не е ни време ни место :icon_lol:
Нене не е тоа моментот, ќе ми веруваш ли ако ти кажам дека јас како машко признавам дека плачам на филмови :pipi: (али на ремек дела, на на преценети како Титаник) овие моменти немаат врска со машкоста или да се биде *ичка, напротив имаат заедничко со фактот само да се биде обичен и пред се емоцинален човек :)

Green Mile, се убив....

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Да, истата компанија е.. мислам дека се едиствени кои прават полоши филмови од Uwe Boll.
Нееееее... немој такви споредби.

Уве Бол е добар режисер само лошо му тргна, а некои филмови му се едноставно подценти и не се толку лоши колку што оценката наведува. Пример Postal му многу потценет. Rampage колку толку има понормална оценка.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: Тоблероне заби :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Не знаеш колку сум се смеел, човече.

Ама, кој што сака нека каже, Титаник беше добар филм. И глума и режија и се’. Затоа и собра 11 оскари. И затоа не му требаат никакви продолженија. Епска прикаска не се продолжува.

П.С. Машко сум и не плачам на филмови. Иако ме растажуваат. :smir:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257

Јас би плачел, и тогаш :uvo:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257

Јас би плачел, и тогаш :uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom