Филмски вести

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
ке видиме
Има детали коа ке искочи ?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Телевизиско срање еј.

Бар во The Triangle беше океј мистеријата и имаше добри глумци, овде пола приказна и сите чкартни ефекти ги покажаа уште во трејлерот.

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Аман бе... и овој ли ќе тоне

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
906
Не бе во овој дел ќе дојди Чак Норис ...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Ха, за момент помислив дека ќе паднат толку ниско и ќе посерат уште еден култен филм со тоа што ќе му снимат продолжение.

Ама добро е, не бил тој Титаник. :)
Поминал покрај култен, али ај. :)

Телевизиско срање еј.

Бар во The Triangle беше океј мистеријата и имаше добри глумци, овде пола приказна и сите чкартни ефекти ги покажаа уште во трејлерот.
Добра глумица :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Вие да не неги знаете Асулум продукција. Тие се тие што прават Б продукција филмови со случни имиња како некои блокбастери. Ај што се Б продукција ама и за нигде им се филмовите.

Телевизиско срање еј.
Не е телевизско aми дирекно-на-ДВД издание. (direct-to-video, на имдб V во загради). Не ја потценувај толку телевизијата.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Зошто трајлерот не ми излага? А баш ме заинтересиравте сеа..

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Ха, за момент помислив дека ќе паднат толку ниско и ќе посерат уште еден култен филм со тоа што ќе му снимат продолжение.

Ама добро е, не бил тој Титаник. :)
неможам да ти го разберам коментаров....

иначе не ми се свига ич што го прават ова , титаник 2 па ајде иста дешавка и тој ке тоне па ке се спасуваат...
кога веке би правеле продолжение најбоље е да биде според ова сценарио....

невероватно добра идеја на креаторот на видеово..

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
неможам да ти го разберам коментаров....
Мислев да не ја продолжат приказната од првиот дел, како што прават со многу успешни филмови.

Замисли излегува дека Ди Каприо го спасиле сирени и сега тргнува да си ја бара љубовта, па оваа си нашла друг и слични глупости...

T

Tetro

Гостин
Телевизиско срање еј.

Да, се испосраа. А уште не е готов филмот/

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ви кажа bibil погоре - ова е дело на компанија која прави филмови со минимален буџет и со содржина/приказна иста со таа на новите попознати холивудски филмови, се` во обид да го искористи маркетингот на блокбастерите за да собере некој долар. Автори се на такви бисери како: Transmorphers (vs Transformers), Paranormal Entity (vs Paranormal Activity), 100 Million BC (vs 10,000 B.C.), I Am Omega (vs I Am Legend), The Da Vinci Treasure (vs The Da Vinci Code), AVH: Alien vs. Hunter (vs AVP: Alien vs. Predator)..

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Мислев да не ја продолжат приказната од првиот дел, како што прават со многу успешни филмови.
Jaс пак прочитав некаде дека ке има продолжение на првиот дел со поднаслов Jack is back.Колку е вистина не знам.Нека не те чуди ако еден ден гледаме на филмските платна продолжение.

Член од
23 февруари 2010
Мислења
66
Поени од реакции
2
Sranje u boja e ova be :D.Ako vo nekoj slucaj mi tekne da otidam da go gleam Titanic u kino toa bi bilo na Titanic 3D na Jim Cameron editiran od originalot ama samo vo 3D:D.

Kajgana Shop

На врв Bottom