Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.549
- Поени од реакции
- 10.330
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фил даут
Клупата ни е сон.Можам да кажам дека имаме најјака клупа у задњите 4 год.То ме радује.Па замислите ја клупа по враќањето на Насри,Сонг и Вермален.Плус значи Џуру,Диаби и Аршавин-мада за Аршавин тешко дека ќе е на клупа.Сега одиме на победа,ах штета шо Керол се извади зошто сега ќе има ПЕТАРДА!!!!Али ако , Керол пак ќе дојде на Емирати и дури тогаш тешко него![]()
Кои се тие јаките? Алмунија, Росицки, Скилачи, Ебуе и Гибс ги рачунаш за јаки?
Ај вака.
Диаби реагираше зашто за малце и ногата ке му ја скршеа.Ви текнува против Блекбурн дома пак изреагира кога го повредија ? Судијата требаше да досуди фаул за Арсенал,жолт за затвореникот.Овој знаеме дека нема мозок,па тоа ти е тоа.
Второ,првиот пенал-ај нека помине,иако беше “благ“.Вториот-КОЈ КУРАЦ ? КАДЕ ВИДЕ ФАУЛ ? УСТВАРИ ИМАШЕ,НО ВО НАПАД!
Трето,Венгер уште на полувреме требаше да го стави Денилсон место Цеск и Шамак место РвП.
Четврто,партнерството Скилачи-Лорен не сакам да го видам повеќе!!!!!!!!!! Џуру дај боже да не биде повреден на подолг период.
Пето,ако не киксне Утд,дефинитивно може да се сликаме.
Магка бре и ти бе.Магла.Па судијата е крив бре ејјјјјјјјјјјј алооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!Кај ти е мозокот ејјјјјјјјјјјјјјј,КАДЕ????????????????????????????????????????????
Магка бре и ти бе.Магла.Па судијата е крив бре ејјјјјјјјјјјј алооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!Кај ти е мозокот ејјјјјјјјјјјјјјј,КАДЕ????????????????????????????????????????????
ама од кого од судијата или арсенал???Logix незнам дали сам робуваш себеси да се излажиш или нас!!!???
АБЕ МЕСТЕНА Е!!!
--- надополнето ---
Абе улав си или каков си???!!!
Од месечина се гледаше дека е местена АЛООООО!!!!
--- надополнето ---
фил даут беше судија на мечов и како не е крив он коа барем 10 фаул што ги судеше за њукасл не беа на место а нека се потсети некој како диаби заработи црвен картон што се случи го фати околу врат затвореникон а што се случи кажи ми томас коа го дадоа првиот пенал што му направи нолан btw и тој голем четник бил на нашиот голман ке го задавешеда има некој ненормален навивач на арсенал во лондон да појде и да го посети судијата на спиење да му објасни некои работи
Logix незнам дали сам робуваш себеси да се излажиш или нас!!!???
АБЕ МЕСТЕНА Е!!!
--- надополнето ---
--- надополнето ---
Од месечина се гледаше дека е местена АЛООООО!!!![/QUOTE
нема шанси да е местена не ми се верува во премиер лига да се местат утакмици не е тоа сериа а сеа да се надеваме на кикс на ѓаволите и така само тоа ни преостана
А што мајка бараше голманчето да се прае фраер и да не ја даде топката?
Logix незнам дали сам робуваш себеси да се излажиш или нас!!!???
АБЕ МЕСТЕНА Е!!!
--- надополнето ---
--- надополнето ---
Од месечина се гледаше дека е местена АЛООООО!!!![/QUOTE
нема шанси да е местена не ми се верува во премиер лига да се местат утакмици не е тоа сериа а сеа да се надеваме на кикс на ѓаволите и така само тоа ни преостана