Фан Клуб: Арсенал

D

D_NazGUL

Гостин
Нека ме брише и админ и кој сака али морам

МАТЕР У ПИЧКА ДА ИМ ЕБЕМ НА АРСЕНАЛ И НА ВЕНГЕР И НА СИТЕ ПО РЕД БЕ КАКО МОЖЕШЕ ДА СИ ДОЗВОЛАТ ВАКВА ИДИЈОТШТИНА
АБЕ У ВТОРА ЛИГА ПОД ИТНО ДА НЕ ПРАТАТ; ВЕНГЕР НА КЛАДА ДА ГОРИ КОПИЛЕТО СКРЖАВО А НА СИТЕ ИГРАЧИ ПО 100 КАМШИКА.
ОВА Е СРАМОТА НЕВИДЕНА И НЕМОЈ НЕКОЈ НА СУДИЈА ДА МИ СЕ ВАДИ ОВА Е БРУКА БРЕ ПРЕКУ КУР МИ СЕ ВИШЕ КРЕТЕНИ ЕДНИ НЕЗАХВАЛНИ

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ај вака.
Диаби реагираше зашто за малце и ногата ке му ја скршеа.Ви текнува против Блекбурн дома пак изреагира кога го повредија ? Судијата требаше да досуди фаул за Арсенал,жолт за затвореникот.Овој знаеме дека нема мозок,па тоа ти е тоа.
Второ,првиот пенал-ај нека помине,иако беше “благ“.Вториот-КОЈ КУРАЦ ? КАДЕ ВИДЕ ФАУЛ ? УСТВАРИ ИМАШЕ,НО ВО НАПАД!
Трето,Венгер уште на полувреме требаше да го стави Денилсон место Цеск и Шамак место РвП.
Четврто,партнерството Скилачи-Лорен не сакам да го видам повеќе!!!!!!!!!! Џуру дај боже да не биде повреден на подолг период.
Пето,ако не киксне Утд,дефинитивно може да се сликаме.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
каков само хорор беше мечов ??

а нас ни требаа четири гола во мрежата на шчежни за да се почувствуваме дека треба да доиграме - судија ко судија гледа и суди , играчи ко играчи паѓаат стануваат глумат или којзнае што се не прават -

жално е после 26 минути да водиш 4 : 0 а потоа да викаш ух ок е барем 4 : 4 е - се сеќавам на еден ваков меч блакбурн бирмингам вака некако беше 4 на полувреме и потоа равен резултат - не е се загубено не е ништо изгубено -

одиме понатаму
форза Арсенал !!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Поголем,деген,педер,гомно,помочко,гомнар,дибова глава,импотентен,прост,глуп,туп,неупотреблив,бучук судија немам видено.Не ни е крив Диаби,крив е судијата.Ко прво и 2 пенали немаа врска!Ко второ тој вториот гол требаша да биде поништен зошто кога ја прими со гради топката ја закачи со раката,Единствено 4 гол им беше како шо требаше.Бартон тоа копиле да умре исто ко судијата.Маме нивно да го ебам.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
по пола е кривицата пола е наша пола на судијата сум рекол јас дека во англија нема еден асолен судија не ми се верува па и диабу мн лесно подлегна на провокации на копилјот бартон срцето ме боли бела точка во второ полувреме вилшир и голмачето наше најболји е а фабрегас не ми се е јасно кај беше во вториот дел :nesvest:

Mar[C]k

Gunner
Член од
11 јули 2010
Мислења
103
Поени од реакции
14
Поголем,деген,педер,гомно,помочко,гомнар,дибова глава,импотентен,прост,глуп,туп,неупотреблив,бучук судија немам видено.Не ни е крив Диаби,крив е судијата.Ко прво и 2 пенали немаа врска!Ко второ тој вториот гол требаша да биде поништен зошто кога ја прими со гради топката ја закачи со раката,Единствено 4 гол им беше како шо требаше.Бартон тоа копиле да умре исто ко судијата.Маме нивно да го ебам.
и за 4ти гол имасхе непостоецки фал од росицки над неми текнува кој беше

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Наместен натпревар од страна на судијата, 100% чист гол во 90+ не го призна, досуди два непостоечки пенала, над десетина ситни фаули пред 16-тик на Арсенал, зарем не беше очигледно дека судијата ја мести утакмицата??? Очекувајте и манчестер да игра нерешено.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
до кога со судиите ке си имаме проблеми не е крив диаби крив е фил даут абер да не види заради него ја губиме премиер лигата аоаоа не ми се веруба како можеше ова да се случи:tapp: не е можно се загубија во второто полувреме само вилшир играше :lut:
:nenene:
Не ти е крив судијата...
Екипа шо се бори за самиот врв на можеби најсилната лига во светот...не смее,во НИКОЈ СЛУЧАЈ да си дозволи да прими 4 гола за 20 минути...:tapp::tapp::tapp:.....
Без разлика дали играле без Диаби,без Петко,без Трајко....
Тоа се професионалци,скоро сите репрезентативци на своите земји......и ова е НЕПРОСТЛИВО...
Ниту судијата,ниту црвениот картон,НИШТО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ИЗМИЕ ОД ОВОЈ СРАМ....
Шо мислеа,водат 4-0,и готова е утакмицата...:lud:...
пре ЧУДНО е како во една иста сезона...еден просечен тим,како Њукасл....при ОГРОМНА негатива на двата меча сезонава на полувреме ...(вкупен скор 6-0 прво полувреме,2-0 во Лондон,денес 4-0 за Арсенал)..."УСПЕВА ДА ЗБРЦА ДУРИ 7 ГОЛА" за две полувремиња ...на една таква екипа како Арсенал...
Има нешто многу,МАТНО овде.....:zlo:

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Нека ме брише и админ и кој сака али морам

МАТЕР У ПИЧКА ДА ИМ ЕБЕМ НА АРСЕНАЛ И НА ВЕНГЕР И НА СИТЕ ПО РЕД БЕ КАКО МОЖЕШЕ ДА СИ ДОЗВОЛАТ ВАКВА ИДИЈОТШТИНА
АБЕ У ВТОРА ЛИГА ПОД ИТНО ДА НЕ ПРАТАТ; ВЕНГЕР НА КЛАДА ДА ГОРИ КОПИЛЕТО СКРЖАВО А НА СИТЕ ИГРАЧИ ПО 100 КАМШИКА.
ОВА Е СРАМОТА НЕВИДЕНА И НЕМОЈ НЕКОЈ НА СУДИЈА ДА МИ СЕ ВАДИ ОВА Е БРУКА БРЕ ПРЕКУ КУР МИ СЕ ВИШЕ КРЕТЕНИ ЕДНИ НЕЗАХВАЛНИ

Не плукај по кој шо не треба,тоа да го запаметиш ко совет.Без јадење гомна по Венгер и играчите и тоа да ти е јасно.И НЕ СЕ ВАДИМЕ,ТУКУ СУДИЈАТА Е ТОЈ ШО Е КРИВ И РАДИ ШО АРСЕНАЛ ИЗИГРА 4-4.Кај ги виде ти бе тие двата пенали,кај бе??Ќути таму,иди шетај малку по ладново време,сите сме изнервирани,така да шшшшт и шетај.

--- надополнето ---

Mar[C]k;4076240 напиша:
и за 4ти гол имасхе непостоецки фал од росицки над неми текнува кој беше
У право си,сега ми текна. Да да

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
DA MU EBAM SE NA BARTON IS SUDIJATA PLEMETO NIVNO DA MI BESE KOMSIJA KE GO BESEV !!!!!!!!!!!!
KRVTA KUCE DA MU JA LIZI PLEMETO NEGOVO!!!!!!!!!!
CRVEN ZA DIABY A ZA OVAJ UMRENIOV NISTO.......... DA MU GO PUSHI 24 SATI

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
:nenene:
Не ти е крив судијата...
Екипа шо се бори за самиот врв на можеби најсилната лига во светот...не смее,во НИКОЈ СЛУЧАЈ да си дозволи да прими 4 гола за 20 минути...:tapp::tapp::tapp:.....
Без разлика дали играле без Диаби,без Петко,без Трајко....
Тоа се професионалци,скоро сите репрезентативци на своите земји......и ова е НЕПРОСТЛИВО...
Ниту судијата,ниту црвениот картон,НИШТО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ИЗМИЕ ОД ОВОЈ СРАМ....
Шо мислеа,водат 4-0,и готова е утакмицата...:lud:...
пре ЧУДНО е како во една иста сезона...еден просечен тим,како Њукасл....при ОГРОМНА негатива на двата меча сезонава на полувреме ...(вкупен скор 6-0 прво полувреме,2-0 во Лондон,денес 4-0 за Арсенал)..."УСПЕВА ДА ЗБРЦА ДУРИ 7 ГОЛА" за две полувремиња ...на една таква екипа како Арсенал...
Има нешто многу,МАТНО овде.....:zlo:

Магка бре и ти бе.Магла.Па судијата е крив бре ејјјјјјјјјјјј алооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!Кај ти е мозокот ејјјјјјјјјјјјјјј,КАДЕ????????????????????????????????????????????

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Ај вака.
Диаби реагираше зашто за малце и ногата ке му ја скршеа.Ви текнува против Блекбурн дома пак изреагира кога го повредија ? Судијата требаше да досуди фаул за Арсенал,жолт за затвореникот.Овој знаеме дека нема мозок,па тоа ти е тоа.
Второ,првиот пенал-ај нека помине,иако беше “благ“.Вториот-КОЈ КУРАЦ ? КАДЕ ВИДЕ ФАУЛ ? УСТВАРИ ИМАШЕ,НО ВО НАПАД!
Трето,Венгер уште на полувреме требаше да го стави Денилсон место Цеск и Шамак место РвП.
Четврто,партнерството Скилачи-Лорен не сакам да го видам повеќе!!!!!!!!!! Џуру дај боже да не биде повреден на подолг период.
Пето,ако не киксне Утд,дефинитивно може да се сликаме.
се согласувам со Логиx за скилачи не смее да има место во прв тим не вреди одма да се продаде што мајка му требаше на венгер да го става росицки не глеам некоја потреба или некоја логичка измена Утд тепа денес бај бај со Премиер лига дечки ни остаана 3 фронта од кој 1 е мн тежок само напред ке се подобри одбраната со враќањето на Верминаторот

Kajgana Shop

На врв Bottom