Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Не се замарајте со дегенов.Бтв:Сонг се повреди,место него Диаби.Ај у курац!

--- надополнето ---

Е браво и Сонг се повреди,Диаби во игра.
Аааа,ме претрка.

Mar[C]k

Gunner
Член од
11 јули 2010
Мислења
103
Поени од реакции
14
Dodavanjeto bese kon Saha,ama toj vleze nadole,a dodavanjeto bese nagore.Toa ti e isto ko nekoj drug igrac da e u pasiven ofsajd.Isto ko da e prekinata akcijata od igrac na Arsenal,pa namesto da ja vrati na golman po greska odbranbeniot dodava kon Saha.Ne se rpajte ludi so sila.
a be se citash sto pishuvash more

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ete sam si vooci so kazuvam.Znaci topkata e pogresno upatena,saha e na druga strana, i od utnata akcija se javue Koscielny so odlicna asistencija kon saha i 0-1.Golot si e regluaren.
Знамето се дига уште кога топката е упатена кон Саха ако не знаеш правила иди прочитај... Кошчиелни ја пресекува топката за да не дојде до САХА да имаше друг играч на Евертон десно голот ќе беше регуларен вака не е регуларен... почекај после натпревар ќе прочиташ милион статии кај што пишува дека ваков гол НЕ Е регуларен

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ete sam si vooci so kazuvam.Znaci topkata e pogresno upatena,saha e na druga strana, i od utnata akcija se javue Koscielny so odlicna asistencija kon saha i 0-1.Golot si e regluaren.
Сега да ти каже нешто чичо, ако еден ти каже дека си глуп карај се, ако двајца ти кажат дека си глуп тепај се, али повеќе ако ти кажат дека си глуп оди лечи се.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Знамето се дига уште кога топката е упатена кон Саха ако не знаеш правила иди прочитај... Кошчиелни ја пресекува топката за да не дојде до САХА да имаше друг играч на Евертон десно голот ќе беше регуларен вака не е регуларен... почекај после натпревар ќе прочиташ милион статии кај што пишува дека ваков гол НЕ Е регуларен
ama ti neso ne sakas da svatis.Pomosnikot e najblizu i gleda deka topkata ne die kon Saha.Zasto bi go krenal znameto?????Ti objasniv kakva situacija e ova.Da ja primese golmanot topkata i da ja podadese kon saha,ke trebase da krene ofsajd zatoa so koa ja dodal bez veze po greska Saha bil u ofsajd???Ne bidi beden.Si akza ti deka se nerviras so nemate sreka,tuka sudijata ne vi e kriv ili so ne sudi fauli jas ne se mesam tuka,za golot ti objasnuvam.

--- надополнето ---

Сега да ти каже нешто чичо, ако еден ти каже дека си глуп карај се, ако двајца ти кажат дека си глуп тепај се, али повеќе ако ти кажат дека си глуп оди лечи се.
A ja da ti akzam neso.Ako ne mozete eive 2,3,4 da se smirite poso gubite,ima razni sedativi.pozz

--- надополнето ---

A ja da ti akzam neso.Ako ne mozete vie 2,3,4 da se smirite poso gubite,ima razni sedativi.pozz

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
Goal arshavin ташакот гол даде,ајде сега сигурно ја вртиме

--- надополнето ---

лорен тоо мјасторе

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
ТООООООООООООООООО
ЦЕПИ ги иииии
асдфуасхфугахсфуѕгасдф

пуни ги маме им ебемммм до крајјјј

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
оигуофидугфдсфдс

Лорен не спасува по втор пат! Браво и за пилето Аршавин
Судијата ке го стигнат клетвите кога тогаш.

И ако има некој слика од офсјадот нека ја постира

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Росицки се губи кога игра на крило,ако не оди на арно,Аршавин ќе влезе некаде 60та минута сигурно.
Епа Венгере кажи како ти е никот, знам дека ме читаш :tv:

Браво за момците,ова беше победа на сила и кога не ти “даават“ да победиш успеавме во тоа.
Аршавин одлично ја раздвижи играта, постига гол.Бендтнер одлично ги повлече сите играчи кон него и му остави простор на Лорен да постигне гол,а овој во стилот на Вермален,кога е најпотребно :))

Епа честитки.:)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Победааааааааа!Аршавин се враќа.Кошченли се побеќе и повеќе се навикнува на Премиер Лигата,па и голови брца :) Нека цркнат навивачите на Евертон и сите 4 судии!!!!!!!!!!Штета шо се повреди Сонг.Се надевам дека нема да отсуствува многу.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Само Сонг да не е озбилно повреден
6та победа по ред ни беше ова.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Коментаторот на СпортКлуб колку е закон еј :))
Тој судијата дали има проблеми со видот не знам, ама и во една друга ситуација мислам Осман со глава шутираше се гледаше дека е во офсајд овој како намерно да не сака да го дигне знаменцето, пичка му матер.
Супер изигравме нека ни е честито победата, која е 96 та против Евертон.
Ван Перси петата - :drk:

p.s hejteri puseteee

Kajgana Shop

На врв Bottom