Знамето се дига уште кога топката е упатена кон Саха ако не знаеш правила иди прочитај... Кошчиелни ја пресекува топката за да не дојде до САХА да имаше друг играч на Евертон десно голот ќе беше регуларен вака не е регуларен... почекај после натпревар ќе прочиташ милион статии кај што пишува дека ваков гол НЕ Е регуларен
ama ti neso ne sakas da svatis.Pomosnikot e najblizu i gleda deka topkata ne die kon Saha.Zasto bi go krenal znameto?????Ti objasniv kakva situacija e ova.Da ja primese golmanot topkata i da ja podadese kon saha,ke trebase da krene ofsajd zatoa so koa ja dodal bez veze po greska Saha bil u ofsajd???Ne bidi beden.Si akza ti deka se nerviras so nemate sreka,tuka sudijata ne vi e kriv ili so ne sudi fauli jas ne se mesam tuka,za golot ti objasnuvam.
--- надополнето ---
Сега да ти каже нешто чичо, ако еден ти каже дека си глуп карај се, ако двајца ти кажат дека си глуп тепај се, али повеќе ако ти кажат дека си глуп оди лечи се.
A ja da ti akzam neso.Ako ne mozete eive 2,3,4 da se smirite poso gubite,ima razni sedativi.pozz
--- надополнето ---
Сега да ти каже нешто чичо, ако еден ти каже дека си глуп карај се, ако двајца ти кажат дека си глуп тепај се, али повеќе ако ти кажат дека си глуп оди лечи се.
A ja da ti akzam neso.Ako ne mozete vie 2,3,4 da se smirite poso gubite,ima razni sedativi.pozz