Фан Клуб: Арсенал

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Едноставно детето е борец но е млад и неискусен, затоа и Венгер го извади за да го смири. Али сепак роден за капитен е детето.

А и да имало нешто не ме чуди.....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Титулата ќе се решава на Емиратите против Манчестер, но пред тоа мораме да се стегнеме против кокошките.

Ако влеземе во финале од Карлинг Куп тогаш тој меч со Тотенхем на Вајт Харт Лејн, ќе биде одложен.. Токму тој меч може да реши многу нешта, ако се разбира, до тогаш остане вака... Следен чекор во овој средишен дел е мечот со Виган и мечот со Евертон на Емирати.... Дали треба да кажам што се очекува од овие два меча !?

--- надополнето ---

И уште нешто, ако стигнеме до полуфинале во ФА Куп тогаш и мечот со Ливерпул на Емирати ќе биде одложен... Но не верувам дека ке одиме многу во овој куп...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ако влеземе во финале од Карлинг Куп тогаш тој меч со Тотенхем на Вајт Харт Лејн, ќе биде одложен.. Токму тој меч може да реши многу нешта, ако се разбира, до тогаш остане вака... Следен чекор во овој средишен дел е мечот со Виган и мечот со Евертон на Емирати.... Дали треба да кажам што се очекува од овие два меча !?

--- надополнето ---

И уште нешто, ако стигнеме до полуфинале во ФА Куп тогаш и мечот со Ливерпул на Емирати ќе биде одложен... Но не верувам дека ке одиме многу во овој куп...
Победа,победа,победа и само победа!!!
Во врска со вториов болд,пак ја сум ептен оптимист,значи мислам дека ќе стигнеме во најмала рака ако ништо друго полуфинале :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Walcott - That was the ‘real Arsenal’

После лошите игри против Лидс и Ипсвич, Арсенал успеа да ги победи нивните сограѓани, Вест Хем.
„Ова не е Арсенал што го знаеме во последните неколку натпревари, но ова е вистинскиот Арсенал“
„Во последните два меча не бевме ментално подготвени, но сега го решивме тој проблем и треба да вадиме подобри резултати против екипи како Лидс и Ипсвич, без навреда :))“
„Тешко е да се игра на Аптон Парк, минатата година од 2-0 израмнија на 2-2. Но, овој пат ги притиснавме, и резултатот беше одличен“

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096

--- надополнето ---

Со оглед на форимите на 2та тима,единствено се плашам дека ќе дојдат по бод на емирати,а како што стојат работите и на тоа ќе атакуваат ,а паралелно со тоа се плашам и од нивните контри и од нафрлени топки кога цела екипа нивна ќе ни е во шеснаесетник.(ако брани фабијански ќе е проблем).

Да беа двата натпревари на гости друга приказна ќе беше,многу полесна.(затоа што знаеме како играат поопуштено против арсенал на домашен терен)

Али верувам во тимов и се надевам ќе продолжи со добрата форма.

D

D_NazGUL

Гостин
Ооооо па ја почесто да одам на пут чим е ваква работава ... :vozbud:
Види види АРСЕНАЛ се пробудил, годинава хибернацијава порабно завршила. Алал ќерата - браос. Неможам да коментирам за утакмицата оти гледав само исечоци на интернет, али според комантариве (ОНАКА СИТЕ СЛОЖНО) била утакмица за паметење.

п.с. ќек море на замунда да не ја има

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Со оглед на форимите на 2та тима,единствено се плашам дека ќе дојдат по бод на емирати,а како што стојат работите и на тоа ќе атакуваат ,а паралелно со тоа се плашам и од нивните контри и од нафрлени топки кога цела екипа нивна ќе ни е во шеснаесетник.(ако брани фабијански ќе е проблем).

Да беа двата натпревари на гости друга приказна ќе беше,многу полесна.(затоа што знаеме како играат поопуштено против арсенал на домашен терен)

Али верувам во тимов и се надевам ќе продолжи со добрата форма.

Исто и јас, друже... Многу ми е страв особено со Евертон... Лоша екипа е таа... А уште полошо е дека после мечот со Лидс, на гости, играме четири меча дома... Виган, Евертон, Ипсвич и ако победиме во ФА купот со Хадерсфилд, исто на Емирати.... Имаме прилично лесен распоред, кој само би требало да се издржи и да се изоди до крај... Во првиот меч во февруари на гости одиме кај Њукасал, да си наплатиме долгови...

Но дотогогаш... Започнуваме прво со Еланд Роуд

--- надополнето ---

Ооооо па ја почесто да одам на пут чим е ваква работава ... :vozbud:
Види види АРСЕНАЛ се пробудил, годинава хибернацијава порабно завршила. Алал ќерата - браос. Неможам да коментирам за утакмицата оти гледав само исечоци на интернет, али според комантариве (ОНАКА СИТЕ СЛОЖНО) била утакмица за паметење.

п.с. ќек море на замунда да не ја има
Па после оние очајни игри со Ипсвич и Лидс, Венгер конечно го извади најсилниот состав моментално, и нормално, победа...

На официјалната изјави дека останува во трка за 4те трофеи и дека нема да се откаже, но дека ротацијата на играчите е многу важна... Па не би ме чудело утре, покрај Росицки да го има и Чамак и Денилсон во тимот, заедно со Аршавин

--- надополнето ---

Најплатени фудбалери во светот:

1. Кристијано Роналдо (Реал Мадрид) 12 милиони €
.......................................................................
39. Андреј Аршавин (Арсенал): 4.870.000 €
........................................................................
50. Габриел Хајнце (Марсеј): 4,5 милиони

Единствениот фудбалер на Арсенал на топ 50листата за најплатени фудбалери во светот... Заслужува ?

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
здраво фанови -

како не заслужува Аршавин толкава плата - ај сетете се на енфилд , ај сететесе како одлично играше на почетокот - пад во формата , јас секогаш ќе го почитувам оти во мигот кога тимов доживуваше страшни падови , дојде ко месаја го пречекаа пред стадионот ко трофеј , ме нервира понекогаш но знам дека ќе се врати во ритам - точно за со барца да ги реши сам - памтете го муабетов .

РвП - леле како само го сакам/е играчов - си мислам дека и тој не сака - па и не наградува доволно ке бидат 25 во сите конкуренции .

Вермален - жално но вистинито - да се надеваме дека ќе ни се врати кога највеќе ке ни затреба .

виган - евертон - ќе кркаат по три од нив зависи дали ќе можат да дадат - евертон против ливерпул некни покажа заби - но треба да се разигра Насри - не им се грижам -

гледам сме биле фаворити за потписот на ѕвездата на саутемптон - Чемберлејн , ама ко да ни треба некој за одбрана некој ко Кејхил - па и бек некој - Сања е казнет за во ЛШ , Ебу некако доста слабо работи на случајот , ме секира конкретно за со барца

одиме напред - веруваме во нашиот тим , веруваме во тренерот , сега е на ред тие да ја оправдаат нашата доверба во нив -

форза Арсенал !

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Што слушам муабети,Мексес нешто у Арсенал ..

Добра комбинација Верминатор и Мексес,али тешко да се реализира .. како и да е,ако не остане во Рома,баш би сакал да го видам во Арсенал :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
^И јас слушнав нешто така. Знаејќи го Венгер не ме чуди да донесе уште еден француз. Како и да е би сакал да го видам него иако не би ми бил прва опција...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Море нека си го бути у гз Мексес,не сакам франзуци во одбрана,доста ми се двајца.

Инаку една доста интересна вест,Сонг на 9ти следниов месец доаѓа во Македонија.:tv:

--- надополнето ---

Ван Дер Варт напиша:
"Tottenham want to take the next step to get to the same level as our local rivals Arsenal.
До кога бе ? :pos2:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
:pos2::pos2: Јас мислам дека можат.... Да стигнат до 6то место... :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom