Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ме слуша мене Венгер како да ја постави играта,Росицки во средина,Насри на крило и еве ви ефективност.
Ама ајде,има уште 45 минути,многу добро знаеме дека не е крај,се надевам на уште еден брз гол во второ и со тоа да се искачиме на врвот на табелата.

Незнам зашо ама знаев дека Аршавин прв ќе стрела денес :)))

arsha1.jpg

супер игра прво полувреме да се надеваме дека ке го зголемиме водството од 2 гола разлика

Браво за Аршавин.Во негов стил и овој е тој Аршавин шо сакам да го гледам.Насри штета шо промаши празен гол,али еве се исправи и си даде голче. :) Шамак ,уфффффф да влезеше ќе си водевме и со 0-3 :) Росицки многу се изнапромашува,али шо е тука е.Ми се допаѓа денес Кошченли цврст,стабилен е во играта исто ко и Скилачи.И другите се добри , така да продолжиме и во второ , а не да ја прокоцкаме оваа 90 % сигурна победа. :)

Леле човече навивачите на вила го замразија Арша со глумата а не па сеа кога и го даде голот. :pos:

Абе ме слуша мене Венгер како да ја постави играта,Росицки во средина,Насри на крило и еве ви ефективност.
Ама ајде,има уште 45 минути,многу добро знаеме дека не е крај,се надевам на уште еден брз гол во второ и со тоа да се искачиме на врвот на табелата.

Стварно те послуша.

LoGiX за наследник на венгер..... :wink:

Топ изигравте првово полувреме.Ги искинавте со шанси.Да бевте попрецизни можеше 0-3,4 да биде.Со среќа во вториот дел.

Убав гол нема што. Пак нека го остават сам!

И замислите ни се случи истото како со тенхем? а?

А и пасивен офсајд беше :/

--- надополнето ---

Шамааааааааааааааааааааакккккккккккк

Незнам зошто Клиши побегна. Тргна на топка и побегна а со тоа ги излажа Скилачи и кошиелни.....

Да ако примети и Скилачи му викаше после голот... Едноставно не смееше да го остави така

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom