Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
:nesvest::nesvest::nesvest: Ќе се согласам со тоа дека измените требаше да бидат направени порано од наша страна....Очекував опасно второ полувреме, но не очекував да изгубиме.....Одамна го немам видено Венгер толку нервозен, сигурно ќе има удри на сите по една заушка во соблекувална, а и Рајс може да му удри на Венгер една заушка...
Ефтин втор гол примивме, кој ги учел само така да бранат во жив ѕид, Цеск направи почетничка грешка и да не се лажеме дека судијата не упропастил, самите сме си криви. Третиот гол беше срамота, двајца играчи не успеаа да го задржат грамадана Кабул, до него беа Ван Перси и Кошчелни ако не се лажам. Кошчелни полека ме разочарува, каква шанса промаши со глава, неверојатно.....
Не знам што се случува сезонава на Емирати, неможеме бодче да земеме....
Уште неможам да поверувам дека го изгуивме и овој натпревар......:zid::zid::zid:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
abe so e kriv WENGER koga na teren igraat delibi da mu ebam se po spisok da mu ebam jas vdup u pucku mater LEELE

Se vrlam od negde MADAFAKA!!!!
GOVEDA@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@
Епа има кривица до некаде и кај венгер....тие дебилите ти што ги спомнуваш тој ги стави да играат а не самите....

Чамак нека продолжи така.... бетер од адебајор е ....2 пати пред гол 2 пати wtf изиграва

--- надополнето ---

А од тој момакот ,сендерос бољи играч беше во арсенал....

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
то је то...од победена утакмица , ние ја изгубивме:kesa:.Многу беа опуштени на 2-0 затоа и ни направија пресврт.Неколку судиски одлуки не ми се допаднаа,Фабрегас без везе играше со рака,Сонг на крајот ептен потфрли,3от гол беше "Мижи Митре,толумби врнат".И мислам дека Венгер направи грешка шо го внесе Волкот место Аршавин...Како и да е , ич не сум разочарен Челзи треба да игра,ќе видиме шо ќе напраи,и да победи 5 бода сеуште не се ништо.Имаме и те какви шанси за титула.Поздрав Ганери каде и да сте :)

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Абе имавме шанси да поведеме со 3-0 ама не ја искористивме и тука изгубивме, а уште една многу вважна шанса беше онаа на Кошчелни кога по префрли прзниот гол а топката му беше таман не беше висока

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Незнам дали се читате од кога ќе напишете нешто...
Челзи требало да игра....јунајтед требало да игра....другар пробленот не е со нив ,со арсенал е....тиа нека киксираат 20 утакмици до крај сезона џабе кога нашиве неможат дома да победат....абе што да победат барем нерешено да извадат....

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Абе не е битно дали Челзи ќе победи или не, НИЕ треба да победуваме, ако не барем дома, СРАМОТА

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562
Најмногу ме изнервира што тотенхем немаа никаква игра а не победија тоа ме изнрвира најмногу. Да те тепаат без игра
Да да тоа е тоа што боли повеќе... како што реков сами се победивме, им дадовме евтин гол за да се вратат на 2-1, направивме идиотски пенал за 2-2 и 3тиот беше класика гол против нас од нафрлена топка...
Шамак под итно на посебен тренинг дека кога ќе фати топка и има празен простор треба да иде према голманот не да застанува...
Да беше РВП сигурен сум дека една од тие двете такви ситуации ќе беше гол...

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Така е не треба да ги гледаме нив треба да се гледаме самите ние, и тие оваа сезона направија киксови ама ние па како за баксуз уште повеке

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Незнам дали се читате од кога ќе напишете нешто...
Челзи требало да игра....јунајтед требало да игра....другар пробленот не е со нив ,со арсенал е....тиа нека киксираат 20 утакмици до крај сезона џабе кога нашиве неможат дома да победат....абе што да победат барем нерешено да извадат....
Другар,сакам да кажам дека не е се изгубено :smir:

Mar[C]k

Gunner
Член од
11 јули 2010
Мислења
103
Поени од реакции
14
А кој е крив, јас да не ги избрав тие дебили да играат на терен
со е крив венгер во првото кога ги отепавме потсететесе што велевте најдобри ова она а сега дај ти се молам

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Сами сме си виновни,да ги земевме овие 2 дома и сега уживанција на 1 место,ама ете,дечињата се посраа поштено 3 пати до сега на Емирати

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
a koj da go klaj da igra ?
abe i ovaj wenger ja dupi. ili nasila i neka kazi deka igrame za 3-4 mesto
nemozi vaka Treba 100 procenti na sekoj natprevar da se igra a ne 45 min i drugoto poluvreme da go drkaata da mu ebam se da mu ebam
da igas igra dominacija i se i da izgubis od GLUP TIM
rezil

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
До 2005 ретко да изгубевме дома и тоа едвај од јунајтет...
Од 2005 до 2007/08 губевме саде од челзи и некој по грешка ако не победеше али слабо памтам за други тимови дека не тепале....
од 2008 почнавме со хал па челзи 2 пати не оптеретува со плус 3 разлика на домашен терен,манчестер исто... за нерешените не правам муабет...
и дојде ебана сезона 2010/11 и ова ебаново нешто се дешава....

2005 некој да ми кажеше дека ке стигниме до овај степен на неразвиеност и уназаденост ,да знаев ке се обесев ко тој навијачот во африка што се килна....не за друго ке си го памтев само совршениот арсенал....

--- надополнето ---

Другар,сакам да кажам дека не е се изгубено :smir:
и Македонија ја примија во нато...

Kajgana Shop

На врв Bottom