L.A. Noire

• Креатор на темата Креатор на темата Amacord
  • Време на започнување Време на започнување
Сум дал [post=3886956]коментар[/post] пред половина година. Шпекулации и претпоставки - што имаат смисла.

Туку да барам јас конзола летово.

Коментариве за играва .... Прво обожавам фаци кои тврдат за игри кои ги немаат чепнато. Реков тврдат, а не претпоставуваат, секој може да претпоставува и тоа не е проблемот. ЛА Ноир е врвно достигнување на Рокстар во поглед на приказна и деловите кои ја составуваат. Играта има врвен црн хумор , страшно добра сатира , одличен бел хумор , иронија , цинизам и човек кој ги играл Рокстар игрите со малце користење на мозок ке увиди дека Рокстар се познати по тој тип на сценарија на текст. (исрено очекувам пола од вас и да не знаете што значат наведените зборови). Да, факт е дека оваа игра нема mindless violence како во ГТА , али тоа ја прави играта Mature во вистинска смисла. Ако не се осекате доволно дораснати да ги сватите пораките кои ги шири играта не ја играјте, а серење за нешто што не се разбира и знае е дебилност, а искрено Рокстар ги користат игрите да кажат една поголема цел а за тоа да се увиди ке треба малце да ја искористите сивата маса во главата. И ке повторам ако не саката да се замарате и во игрите каде што ке треба да мислите тогаш не ги играјте и никој не ви замерува.

@Amacord Па Max Payne (1 и 2) и не бараат многу сива маса . :) Ама се ремек дела од игра. Fact.
Да , за гејмплеј збориш ти. Додека арт стајлингот не е нов (и таму е ноар стајл) ама е одличен. Ја зборев од аспект на сценарио не од гејмплеј не ги мешај двете.

Kako ja igram igrava kako odam ponatamu vo prikaznata igrata e se podobra i podobra.

Исти курац различно паковање. НИШТО АМА БАШ ништо не е сменето од гта4 навака еј. Исто лајно само приказна менуваат. Одиме понатака да видиме што како. Сега ми се свиѓа само што можеш да ја играш црно бела верзија да се осеќа дека е баш ретро.

Исти курац различно паковање. НИШТО АМА БАШ ништо не е сменето од гта4 навака еј. Исто лајно само приказна менуваат. Одиме понатака да видиме што како. Сега ми се свиѓа само што можеш да ја играш црно бела верзија да се осеќа дека е баш ретро.

VIC NA GODINATA

Си ги играл ти тие другите? Или само си кажуваш вицеви? Досадни се веќе исто та исто, како што гледаш оваа нема 10-ки ревјус (прва игра од рокстар) што не е перфект. Па пи*каму мајчина една ебана мета што е, ја оставиле иста 10 години. Бела точка, па и тоа ауто аим ЗОШТО? Застанувам зад ѕид и тепам 50 души а со друга рака јадам.

Си ги играл ти тие другите? Или само си кажуваш вицеви? Досадни се веќе исто та исто, како што гледаш оваа нема 10-ки ревјус (прва игра од рокстар) што не е перфект. Па пи*каму мајчина една ебана мета што е, ја оставиле иста 10 години. Бела точка, па и тоа ауто аим ЗОШТО? Застанувам зад ѕид и тепам 50 души а со друга рака јадам.
Dobar ti e ovoj ajde uste eden vic.

Што е финтава со фрејмрејтов катастрофа невидена е!!! А се направи минимална гужва се намалува можеби и на 5 фрејма :@.
Градот се вчитува бавно, како што возиш пред тебе гледаш како никнуваат згради (фасадата од зградата ќе ја видиш чисто само ако застаниш до неа)

Што е финтава со фрејмрејтов катастрофа невидена е!!! А се направи минимална гужва се намалува можеби и на 5 фрејма :@.
Градот се вчитува бавно, како што возиш пред тебе гледаш како никнуваат згради (фасадата од зградата ќе ја видиш чисто само ако застаниш до неа)

Правена е примарно за PS3, кој има појак процесор, баш зборевме со Џокер ова. :)

А ја игра некој играва воопшто? Јас не сум мн далеку кај 5-6 убиство сум кога ќе го удрат со кола ја играм онака во слободно време по малце.

Не сум седнал да ја играм недела дена, а и не верувам дека ќе седнам понатаму. Преокупиран сум со Dirt 3 во моментов :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom