Интер - Милан, "Derby della Madonnina", недела, 14 ноември!

Кој ќе биде епилогот од овој меч ?

• Вкупно гласачи
    150
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Гласав за победа на Интер дека до сега нема пораз на домашен терен, но ќе видиме ...

--- надополнето ---

ако можат интерашиве да гласаат за лацио јас можам за милан:tv: јебига посилно е од мене :) а и поќе ми одговара...рома го растура јуве милан го растура интер сите среќни и задоволни :)
Ја па обратно мислам брат .. Јуве и Интер ги растураат Рома и Милан и ќе имаме поинтересна италијанска лига

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
победа на милан минимално ..... моментално интер не може да им парира на милан .

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Мислам дек ке победи интер,не е лошо Пандев да даде гол.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Гласав за Милан ама не сум сигурен... ова е моментот за Бенитез а и за Интер да се повратат!

Дерби....

Ме интересира... Кои се повредени кај интер ... Кастелаци ќе брани?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ме интересира... Кои се повредени кај интер ... Кастелаци ќе брани?
Многу повредени. Сеуште не се знае, Цезар и Камбиасо тренирале денес, ама не е јасно уште. Поверојатно е дека Кастелаци и Оби ќе играат.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Очекувам една досадна утакмица. -.-
Викам дека интер ќе тепа оти игра дома со минимално 1:0.
да се надеваме дека ќе има добра игра, за да не ја менам програмата.
Не памтам кога имало досадна утакмица меѓу Милан и Интер.Увек 3+,Јаки потези,голови,провокации...интересен финиш на натпревар,се има во ова дерби,нешто што неможеш да го видиш кога играат други од италија.
Иначе Милан и Интер се од ист град.
поздрав :smir:

P

PewDiePie

Гостин
Реално,колку и да ги мразам морам да признаам дека најубави се утакмиците со Интер,и кога сме тепале со 6-0 и кога сме губеле 4-3 секогаш било напнато и борбено и на трибини и на терен. Сигурно ќе биде вака и утре,сигурен 3+ според мене.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Реално,колку и да ги мразам морам да признаам дека најубави се утакмиците со Интер,и кога сме тепале со 6-0 и кога сме губеле 4-3 секогаш било напнато и борбено и на трибини и на терен. Сигурно ќе биде вака и утре,сигурен 3+ според мене.
Имаш мала грешка во резултатот, ако си веќе реален, кажи ги поновите два од 2-0 и 4-0. : )

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Брат кажи сте губеле и со 0-4 хахаха

P

PewDiePie

Гостин
Сме губеле 4-0 сме ја вртеле од 2-0 на 2-3 ама секогаш имало голови важно,се надевам дека и утре ќе има. :)

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Милан нема победа над интер веќе 5 сезони.
Интер нема загубено на домашен терен 2 години, ако не се лажам.

Мислам дека утакмицата ке биде нерешено, само се плашам судијата да не прави некој глупост, па така ке ми се извините но морам да го пцујам пред натпреварот, бидејќи после натпреварот нема да ми пали, кога сите ке пцујат.

Не кликни.
Почитуван судија се живо диво да ти ебам, матер у пичка, хаха.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Sakam oni prvi da dadat gol, i po moznost Ibra :)

nego koj saka da se kladime na avatarce,potpis, titl pod nik? na site tri, ne samo avatar :) ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom