Дали ви е смачено да слушате за Европска Унија?

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
Локација
Париз, Франција
Дали ви е смачено да слушате за Европска Унија? Време е за Евроскептизицам и кај нас!

Мене ми се смачи да ви кажам право.

Е преку к** ми дојде и од ЕУ и од НАТО и од живот кој би изгледал „мед и млеко“. И официјално се откажувам од идејата дека некогаш ќе бидеме членка на ЕУ.

Мислам е време да порасне евроскептицизмот кај нас. Гледаме дека не ги бива. Зошто Македонија да биде член во организација која е базирана на се освен на демократија? Како може членството во Унијата да зависи само од една земја?! Како може да не важи правилото на мнозинството? Како може да постои организација која не го гарантира правото на самоопределување, а доаѓаат кај нас и ни солат памет за меѓунационално и етничко помирување, геј права и што ти не?

Ми се смачи да слушам за ЕУ на „прва“, на А2, на Канал 5, Наша ТВ.

Бувкално има физиолошки пореметувања кога го слушам поимот Европска Унија.

libertas-eurosceptic-party-run-in-european-elections-libertas-eurosceptic-party-approved-elections.jpg

П.С Нема врска ова со национализмот, или не знам тапкање в гради да зачуваме име и блаблабла...
Едноставно лицемерна организација што благе везе нема со демократија.

Фала богу.. преку точкаизвичникточка ми е !

Еј брат, толку ми е смачено од ЕУ и НАТО и сите тие срања веќе. Го изедоа народот, душата му ја извадија и политичари и новинари.
Јас веќе година дена не гледам тв (мислам на македонските телевизии), нит гледам вести нит политички емисии, и немаш појма колку поопуштено се чувствувам.

Еј брат, толку ми е смачено од ЕУ и НАТО и сите тие срања веќе. Го изедоа народот, душата му ја извадија и политичари и новинари.
Јас веќе година дена не гледам тв (мислам на македонските телевизии), нит гледам вести нит политички емисии, и немаш појма колку поопуштено се чувствувам.

Паметна идеа! И јас веќе не се замарам...

Не да ми е преку глава... аман веќе со таа одвратна пропаганда, дека ако не влеземе ќе пропаднеме или дека само влезот во ЕУ е спасот!
ЕУ воопшто не ни е потребна како таква, потребна ни е добра дипломатија со нив, се друго не е потребно...

тоа се вика европскептицизам е смртен грев според некои наши новинари што му го пушат на Фуере за 10 ќебапчиња..

чао ЕУ,чао НАТО......целиот курвински занает го научивме од вас пички едни скапани ..... нека одебат слободно

Од 2000 година па навака, Балканот е под интензивна Евро-Сталинистичка пропаганда која се карактеризира со купување телевизии , новинари, политичари, за да влијаат врз народот., како би можеле да ја протуркаат својата гнасна европска агенда.

Ми ги направија лубеници тестисиве, ми се гади ми се повраќа, и ми се с.ре кога ке ги слушнам зборовите ЕУ и НАТО.

Особено политичарите и новинарите не ги извадија од уста тие два збора.

Мислам дека кога ЕУ ке се распадне пола и више новинари ке се самозапалат, а политичарите ке се самоубијат, затоа што, нели, за да постоиш ти треба некоја цел, а тие тврдат дека највозвишената цел во животот треба да ни биде влезот во ЕУ.

--- надополнето ---

Мене ми е смачено да манипулираат со народот користејќи овие две организации како да се нешто нај нај и дека ако утре влеземе барем во една од двете ќе настане бум во земјава. На каков бум се мисли дискутабилно прашање.

конечно да слушнам некој како мене, одамна се откажав од вести и од тв општо, ме заболе за се. Глеам да си завршам електро не ми треба ни држава ни влада за да се снајдам. Само ми вршат притисок и со еу и со грциве со шиптариве. Животот е кратот да губам нерви за глупости

Има ли уште такви што се замараат со ЕУ- курвата вавилонска. Ме заболе најискрено дали ке влеземе у ЕУ. Немам гледано телевизор посебно мак програми со години наназад а нема ни да гледам. Самото тоа што напишав ЕУ ми дојде страшно гадење како да сум изел нешто покварено. Не фала ние сме Македонци можеме и без ЕУ.

А се ќе беше во ред и сами ќе влезевме во ЕУ и НАТО ако не си играа јо-јо со нас.
Едноставно погрешна стратегија изиграа.
Наместо да не примамат со лижавче, они хардкор ни се правеа... епа сеа... :)

Изгледа подобро што они згрешија за ние да прогледаме.

Ако не влеземе во ЕУ и Нато ќе извршам самоубиство !

Ne da mi e smaceno , toa e edna satanisticka organizacija i nisto povekje i saka da gi unistuva drzavite kade ima pravoslavje preku gay paradi , menuvanje na nacii , ime na drzavi i tn i tn , to e celta na demonot vo Brisel , e sea ovde se znae koj mu se igraci da ne gi spomnuvam javno si znaat tie koi se vo drzavava nasa !!

--- надополнето ---

А се ќе беше во ред и сами ќе влезевме во ЕУ и НАТО ако не си играа јо-јо со нас.
Едноставно погрешна стратегија изиграа.
Наместо да не примамат со лижавче, они хардкор ни се правеа... епа сеа... :)

Изгледа подобро што они згрешија за ние да прогледаме.

Tocno !

--- надополнето ---

Me raduva toa sto gledam deka sepak ima lugje koi razmisluvaat na prav nacin i se dvizat vo vistinski oravec BRAVO !!!! Fuere pod itno da ja napusti drzavata i neka si gi zeme site pederi od drzavava kaj nego vo Brisel !

--- надополнето ---

DALI FUERE SE OGLASI DA DADE EDEN KOMENTAR NA OVA ???!!!!

Ako ne e dajte da mu najdeme mail i da mu go pustime videovo i da ni vrati so soodveten komentar kako i sto misli za slucajov !!

I jas eve javno ve povikuvam da oformime Anti-Evropsko drustvo na mladi lugje koi svojata perspektiva ne ja gledaat vo sotonskata Eu tuku vo mirna i razviena Makedonija !!

--- надополнето ---

Zamislete sto ni se desava od ovaa EU , ni go gazat dostoinstvoto siptarive zasmrdeni , a nie mora da gledame posto Fuere kuro pusacot ke se naluti i ke izede eden ton gomna vo Brisel i posle ke imame losa ocenka vo Brisel ko Brisel majka da ni e ,,,,, braka !!!!!!!!!!!! treba da se osvestime uste povekje i da trgneme vo akcija a ane vaka po forumi sami da pisuvame , od ova fajde nema , mora da kreneme glas i da pokazeme sila za da ne razberat ova prostive evropejci deka preku krac ni e da bideme zaloznici na EU , sakame sloboda i sakame povtorno da si go vratime pravoto da si bideme makedonci i gragani od prv red vo svojata si sopstvena drzava za koja mnogu nasi dedovci izginaa vo site vojni na minatiov vek i sea nie dozvoluvame da ni gazat vrz se sto e makedonsko , a so toa dozvoluvame da gazat i vrz nasata dusa iskonska i bibliska .... mladi lugje razberete deka mora da se dejstvuva intenzivno da se izbrka zverot od nasava drzava !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom