Модераторите од шо се фини не само шо частат у кафана, туку и даваат џепарац за на Жаре берберпа и важно е дали овие модераторите ќе платат нешто од цехот на крајот оти како организатори така е редот :smir:
Тука сум чекам да видам предлогот кој е, марке скупим да те купим бара отац твој.Си најдов спонзор,машала,кај е Суси да прочита
ТИ па цел живот фин, ај ќе идеме рецимо во андерграунд пошто си андерграунд тип, рецимо Ханибал уопште немаат мејнстрим музика внатре.ИДАМ. Инаку јас пре би некое фино местенце како на пример МКЦ клуб ресторан. Има највкусна пастрмајлија во Скопје. И многу е ТоБ уредено местото.
а за возврат на инвестицијата шо се добива? годишна заштита од бан ??ИДАМ!
П.С:
Се бараат доброволци за кредитоносители за мојот цех ... џин-тоник по дефиниција е скупа инвестиција ...
сушаро со евреи се работи денес не со маркеТука сум чекам да видам предлогот кој е, марке скупим да те купим бара отац твој.
Ако примате по-старци и ако има фазла време за мислење...да се средам нешто...до кога може да се каже тој збор ИДАМ за ракиичка?а сеуште се чека одговор од HITCH, mettalhammer, Apokalipto, dobro poznat....
Други кандидати за ракиичка и мезе? :3:
Па најверојатно до четврток, за да може да се резервира. Нормално дека ќе се резервира за 2-3 повеќе, ама барем да се знае некоја бројка :smir:Ако примате по-старци и ако има фазла време за мислење...да се средам нешто...до кога може да се каже тој збор ИДАМ за ракиичка?