Кајгана меана (25+)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво на сите, јас сум тазе на форумов, али за ракичика, муабет и запознавање нови луѓе сум секогаш за.

Така да еве едно официјално: ИДАМ и од мене :helou:

Ќе се изјаснам до четврток. Периодов ми е цел збркан (ко мене), па затоа сеуште незнам. :toe:

Јас резервирав таму кај што треба да се резервира. До четврток навечер треба да потврдам. Резервацијата е направена на моето славно нефорумско име - за 15 до 20 души.

Тогаш вака -сеуште немам кажано ИДАМ, на список се негде 16 души со можни плус 3-4 души. Ако тие до четврток не се пријават и не напраат 20-ка, ок. Ако се пријават, ќе ви мафтам од дома :helou: -и така е поарно тие да се дружат, помлади се

а за возврат на инвестицијата шо се добива? годишна заштита од бан ?? :)

Секоја недела да праиме +25 и нормално све на твој трошок да биде ... пак немаш гаранција ...

У секој случај гледам по ПП понуди на кило - ризично е ќе ме фати од толку џин-тоници ...

Секоја недела да праиме +25 и нормално све на твој трошок да биде ... пак немаш гаранција ...

У секој случај гледам по ПП понуди на кило - ризично е ќе ме фати од толку џин-тоници ...
Абе и десет годишна гаранција да даваш не плакам пијачка ја :pos2: Така да слободно прифатиси од другите понуди

Јас резервирав таму кај што треба да се резервира. До четврток навечер треба да потврдам. Резервацијата е направена на моето славно нефорумско име - за 15 до 20 души.
Мене ми одговара.

Кафаната останува во тајност, но секој од пријавените ќе добие приватна порака со точната локација. Очекувајте пораки во четврток и петок.

Никој од пријавените нема проблем со ова, така?

--- надополнето ---

Ацева, пиши и време обавезно :)

ова морам да го кажам :
леондро си прочита ли ? немој после незнаев да си знаес дека со компезација ке биде плаќањето цесии не праам :pos2:

Почекајте до утре за пријавување :smir:

Ако може некој да ми каже планот каков е: сите по дома ќе си гледаме Идол, да не речам сам по сам ќе си гледаме или таму на купче?! :pos: :pos: :pos:

Штом гледам не се пријавија нешто повеќе од вчера, тогаш за мене - ИДАМ...и во име на Хич ИДЕ и Хич.
Столче ако треба кажувајте :)

Eхх кога го видов на листава и Лурц заедно со Tончи и многу други стварно ми е криво што нема да ве дружам, ајде здравје идниот пат, добар помин :)

ИДАМ и ќе се запишам последен. Ме убедија. :jaj:

1. Acid
2. Princ
3. Bidikov
4. Sussaro
5. Mandrak
6. Викторгг
7. Burn84
8. Citro_love
9. Силен
10. Tonchie
11. Leandra