Само инсталирај Lg update tool на компјутерот поврзи го со телефонот и друго се ке ти биде јасно нема некоја филозофија.Ке ти се упдејтира на 2.1 верзијата.Иначе направи си backup на се што имаш во телефонот пораки броевите нека ти се на сим бидејќи се се брише.И ако имаш мемориска картичка извади ја не ти треба.Гледај за време на упдејтирањето не го чачкај телефонот и нека биде батеријата фул наполнета.Во кратки црти тоа еимам Лг Гт 540 на 1,6 андроид како да го упдејтувам на понова верзија???
а не треба да се симне КДС упдејтер како што пишува на 4 страна??? или само Lg update tool треба? нов сум на Андроид па не се разбирамСамо инсталирај Lg update tool на компјутерот поврзи го со телефонот и друго се ке ти биде јасно нема некоја филозофија.Ке ти се упдејтира на 2.1 верзијата.Иначе направи си backup на се што имаш во телефонот пораки броевите нека ти се на сим бидејќи се се брише.И ако имаш мемориска картичка извади ја не ти треба.Гледај за време на упдејтирањето не го чачкај телефонот и нека биде батеријата фул наполнета.Во кратки црти тоа е
Официјална верзија ти е 2.1, ако сакаш да одиш на повисока верзија 2.2 2.3 оди по туторијалот на 4-та страна. Да те предупредам тека ако одиш по тоа гаранцијата ќе ти се укине.а не треба да се симне КДС упдејтер како што пишува на 4 страна??? или само Lg update tool треба? нов сум на Андроид па не се разбирам
Од денес е овозможено купување на апликации од Македонија на андроид маркетот со пристап преку мобилниот уред или преку сајт: https://market.android.com
Значи незнам за операторо, али не му напрајф роот на телефоно и неделата ми дојде нотификација дека има апдејт и со апдејтирање ми дојде до Gingerbread 2.3Ако операторо ти го рутира телефонот да ни кажеш.
Патем, рутирањето ја поништува гаранцијата, па види колку операторо би ти ја направил таа услуга.
Еве ти споредбаДечки (од напред да се извинам можеби пишувам во погрешна тема)
Се двоумам помеќу SONYERICSSON X10 MINI PRO и HTC WILDFIRE ... помош и образложение ако може ?
Мислам дека треба да го отвориш паѓачкото мени (влечи од горе надоле на екранот), па ќе можеш да смениш сетинзи за USB конекцијата.здраво, од вчера имам htc desire hd, и сега имам еден проблем. Коога го поврзувам со усб-кабелот, не се случува ништо (односно само се полни батеријата) можели некој да ми каже како да го поврзам со лап-топов. Поздрав
Објаснето ти е на овој постSkype (Android) 1.0.0.538 Download
http://download.famouswhy.com/skype__android_/
абе не ви треба никаков рут на мобилниот да правите, има една алтка која си ја инсталирате бесплатно од маркет и со нејзе може да инсталиратие андроди апликации.
How to install .apk files on Android
јас таак го инсталирав скупе на мојот мобилен