Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Copilot, Navigon и iGo - ниеден не е бесплатен. За добрите „опции“ секогаш се плаќа +мапите за македонија се shit. :toe:
Ги има на торенти да се спуштат. Барај ама катастрофа се само главните патови ги има.

Член од
26 ноември 2009
Мислења
89
Поени од реакции
4
Првото е со GO Launcher EX, a второто е тема за windows mobile 7. Ме изненади колку е добра :).

А што те нервира на камерата?
на 2.1 имаше фокусот да си го регулираш да сликаш и до 1мм до камерата и детали можеше да сликаш и подобро работеше побрза беше во секој поглед беше поуба ке пробам да го клам андроид 2.2 дали ми даваш совет? дека директно го инсталирав 2.3 и не видов со има како има.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
на 2.1 имаше фокусот да си го регулираш да сликаш и до 1мм до камерата и детали можеше да сликаш и подобро работеше побрза беше во секој поглед беше поуба ке пробам да го клам андроид 2.2 дали ми даваш совет? дека директно го инсталирав 2.3 и не видов со има како има.
Да ти кажам право не сум ја ни уклучил камерата, ретко користам не ми прави никаква ралзика мене. 2.2 ми беше далеку со повеќе багови. Има упдејт уште еден за 2.3 верзија 1.4b.

Член од
4 јануари 2009
Мислења
91
Поени од реакции
5
decki mi treba pomos, imam T mobile Pulse mini ama go rabotam na vip kartica i nemozma nikako da otvoram MMS poraka :( Aj VE MOLAM pomagajte, kazete kako mozma toa da go napravam, treba nekoja aplikacija da instaliram ili ima nekoja finta??? probuvam download ama nema nikakva reakcija :(((

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
Епа имаш игри и апликации што се фрее има и што се плаќаат.
И тие што се плаќаат можеш да ги симињаш само треба да го инсталираш BlackMarketApp го има по торент сајтовиве и тие што се плаќаат после ова ти се бесплатни.Јас го инсталирав и супер функционира :salut:

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
Request-ирам facebook chat за froyo (2.2) - Desire HD
Само да не биди ebuddy оти проблеми ми прај

Spore

Kalabangaa
Член од
11 јануари 2009
Мислења
148
Поени од реакции
3
maac - Ти испратив пп за торент да ми пратиш за BlackMarketApp. Дали ја виде.

Spore

Kalabangaa
Член од
11 јануари 2009
Мислења
148
Поени од реакции
3
Линкот не работи, ако не ти е мака аплоадирај го фајлот што си го симнал ама под друго име и кажи ја адресата за да го симнам.
Поздрав.

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
Линкот не работи, ако не ти е мака аплоадирај го фајлот што си го симнал ама под друго име и кажи ја адресата за да го симнам.
Поздрав.
Ајде сеа фали се што симна :vozbud:

Spore

Kalabangaa
Член од
11 јануари 2009
Мислења
148
Поени од реакции
3
Фала многу го симнав, ќе кажам кога ќе го инсталирам.
Поздрав.

M

Mario Gómez

Гостин
Кажите добра апликација за гпс навигација, и некое добро игриче(нешто интелектуално), квизче.

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
Боби[Мкд];4122633 напиша:
Кажите добра апликација за гпс навигација, и некое добро игриче(нешто интелектуално), квизче.
Врати се неколку страни назад имаш за гпс

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
chart.png

ЗНАЧИ БРАВО за апликацијава. Се работи за апликација со која можете да проверите на која мрежа се наоѓа бројот. Сега и онака не се знае кој е на вип кој на т-мобиле а кој на оне. Ова програмче се издава :)

Kajgana Shop

На врв Bottom