нема а ми се чини и нема да има 2.1 е последно за овој телефондали има некој туторијал за упдате на сони ериксон хперија х8 на 2.2 или 2.3 помош. за другарми ми е
треба да го му направиш ROOT на телефонот и ке мозеш да инсталираш на картица
--- надополнето ---
нема а ми се чини и нема да има 2.1 е последно за овој телефон
Опа супер се ама кај да најдам јас ваква тема или шо е ова и ова фтората слика некако чудна ми е ко да не е од андроид некако хаха и малце камерата ме нервират на 2.3 многу поуба беше на 2.1Од дамна не сум ставил како сум го средил телефонот па ајде да споделам две слики се надевам дека ви се допаѓаат
Прегледај го приврзокот 40532
Прегледај го приврзокот 40533
Првото е со GO Launcher EX, a второто е тема за windows mobile 7. Ме изненади колку е добра .Опа супер се ама кај да најдам јас ваква тема или шо е ова и ова фтората слика некако чудна ми е ко да не е од андроид некако хаха и малце камерата ме нервират на 2.3 многу поуба беше на 2.1
MapDroyd имаш offline mapi и нетие потребен нет.zdravo imam htc wildfire so android 2.2 i me interesira dalo moze da se najde ps softwere ama da raboti ofline da ne mora koa sakam da se konektiram na net pa da povlekuva mapi od google i ............me razbirate valjda.
Copilot, Navigon и iGo - ниеден не е бесплатен. За добрите „опции“ секогаш се плаќа +мапите за македонија се shit.gps mi treba offline sto raboti za android ali so opciii ova sto mi go preporacavte nema nisto moze da posluzi samo ako sakate da doznaete kaj ste na koja ulica zboram za map droid bar da ima search,go to takvi raboti