Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Да ве прашам поискусни сте, дали Desire да го апдејтирам на 2.29? што ќе добијам со тоа, и дали може после апдејтот да се рутира?

Член од
24 мај 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
треба да го му направиш ROOT на телефонот и ке мозеш да инсталираш на картица

--- надополнето ---

дали има некој туторијал за упдате на сони ериксон хперија х8 на 2.2 или 2.3 помош. за другарми ми е
нема а ми се чини и нема да има 2.1 е последно за овој телефон

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Знам за роот, прашав друго а ако незнаеш ќути си.

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Da mi dade nekoj makedonska tastatura za xperia x10 (proverena) !! Fala

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Од дамна не сум ставил како сум го средил телефонот па ајде да споделам две слики се надевам дека ви се допаѓаат

CAP201102182153.jpg

CAP201102191954.jpg

Член од
26 ноември 2009
Мислења
89
Поени од реакции
4
Од дамна не сум ставил како сум го средил телефонот па ајде да споделам две слики се надевам дека ви се допаѓаат

Прегледај го приврзокот 40532

Прегледај го приврзокот 40533
Опа супер се ама кај да најдам јас ваква тема или шо е ова и ова фтората слика некако чудна ми е ко да не е од андроид некако хаха и малце камерата ме нервират на 2.3 многу поуба беше на 2.1

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Опа супер се ама кај да најдам јас ваква тема или шо е ова и ова фтората слика некако чудна ми е ко да не е од андроид некако хаха и малце камерата ме нервират на 2.3 многу поуба беше на 2.1
Првото е со GO Launcher EX, a второто е тема за windows mobile 7. Ме изненади колку е добра :).

А што те нервира на камерата?

The_Dzo

FIELD MARSHAL
Член од
3 февруари 2007
Мислења
256
Поени од реакции
2
zdravo imam htc wildfire so android 2.2 i me interesira dalo moze da se najde ps softwere ama da raboti ofline da ne mora koa sakam da se konektiram na net pa da povlekuva mapi od google i ............me razbirate valjda.

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
Џои зверу фала за туторијалот благодарение на тебе сега и ја си возам на 2.3 на gt540 , само што никако неможам да го инсталирам flash player-от ни од андроид маркет ни од appbrain. Некој совет ФИНТА на крај краева ??? :vozbud:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
немоеш флеш да инсталираш, не подржува процесорот.

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
zdravo imam htc wildfire so android 2.2 i me interesira dalo moze da se najde ps softwere ama da raboti ofline da ne mora koa sakam da se konektiram na net pa da povlekuva mapi od google i ............me razbirate valjda.
MapDroyd имаш offline mapi и нетие потребен нет.

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
Имам Wildfire но незнам како да инсталирам мак тастатура???
Дали може некој да дае линк или туториал накратко да напраи?!
фалааа

The_Dzo

FIELD MARSHAL
Член од
3 февруари 2007
Мислења
256
Поени од реакции
2
gps mi treba offline sto raboti za android ali so opciii ova sto mi go preporacavte nema nisto moze da posluzi samo ako sakate da doznaete kaj ste na koja ulica zboram za map droid bar da ima search,go to takvi raboti

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
gps mi treba offline sto raboti za android ali so opciii ova sto mi go preporacavte nema nisto moze da posluzi samo ako sakate da doznaete kaj ste na koja ulica zboram za map droid bar da ima search,go to takvi raboti
Copilot, Navigon и iGo - ниеден не е бесплатен. За добрите „опции“ секогаш се плаќа +мапите за македонија се shit. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom