Sluzbarski
Македонец
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 3.364
- Поени од реакции
- 78
во потрага по ресурси ќе се сели главниот град,оригиналните територии им ги препуштаме на еБГ....се надевам накратко...Ќе кажит некој шо мајка бараме во Умбрија ?
во потрага по ресурси ќе се сели главниот град,оригиналните територии им ги препуштаме на еБГ....се надевам накратко...Ќе кажит некој шо мајка бараме во Умбрија ?
Зошто баш на еБГ, зш не на еСрбија или еТурција ?во потрага по ресурси ќе се сели главниот град,оригиналните територии им ги препуштаме на еБГ....се надевам накратко...
Не дека сакаме на еБГ да и ги остаиме. Ама они веќе не нападнаа. А после турците и србите можат да си ги земат од бугарите ако сакаат.Зошто баш на еБГ, зш не на еСрбија или еТурција ?
Го јадевме.Боооо глупости. Цел еСвет ни се смее. Од респектот што го имавме порано, сега ни т неаме. Ебате администрацијата јака...
На деца леб не се остава а не па земја. Дај да се направи екипа за спас на еМакедонија. Најискусните и најквалитетните кои се разбираат во управување со државата нека бидат на подолго време, да се средиме малце. Па ПОСЛЕ нека се бркаат медали копиљанава.Го јадевме.
И Баталгази македонец, едно 4-5 пати минимум. Само јас два пати му иам одобрено државјанство.Ае Драш станал турчин...
Шо толку згрешил Драш? Прилично нов играч сум па незнам.И Баталгази македонец, едно 4-5 пати минимум. Само јас два пати му иам одобрено државјанство.
Иначе дај боже Драш таму и да си останит, заедно со Македонија до Индија под рака и да не ги видам уш еднаш, никогаш.
Го јадевме. +1Го јадевме.
МДИ, Драш исти курац палац како и едниот така и другиот кога станува збор за водењето на државатаШо толку згрешил Драш? Прилично нов играч сум па незнам.