Erepublik - помогнете на еМакедонија

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Пуштив :)
Туку, ме интересира, имам сега мисија да поканам 2ца да се зачленат.
Што ќе се случи на пример ако пратам invite на некој што го користи истиот интернет приклучок (ако се уклучи преку ист компјутер/рутер), ако видат иста IP, автоматски ќе блокираат се'?
Се ќе ти падне во вода..иначе дај лебац ваму ако имаш...specanz

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Се ќе ти падне во вода..иначе дај лебац ваму ако имаш...specanz
Сакаш да кажеш дека не може да пратам invite на колега, тој на еден компјутер, јас на друг, само зашто сме поврзани преку иста мрежа?
Не е логично да ограничуваат на еден играч така.
Ти донирав иначе.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Сакаш да кажеш дека не може да пратам invite на колега, тој на еден компјутер, јас на друг, само зашто сме поврзани преку иста мрежа?
Не е логично да ограничуваат на еден играч така.
Ти донирав иначе.
Можеш. Прави си слободно, дури и ако ти се мулти. Само не префрлај ништо директно меѓу нив. Ако ти се стварно другари тогаш уште подобро. :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
до 15 лвл неможам да мењавам бгд>мкд денари? или бгд>злато?

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Абе гледам и други бараат тикети и оружја за истата мисија. Ај да се собереме неколку души и со истите 8 тикети и 5 оружја да ја направиме мисијата. Јас имам 5 карти.

Едно прашање до поискусните. Ако направам мулти само да биде реферал на некој друг без воопшто да го користам што ќе се случи?

F

FuckYouAll

Гостин
Работав во татарска компанија со 18 сила и ќе ја спуштам до 13-4.
Земам по 10 татарси пари, и со нив земам злато, денес купив 0.13 злато за 9 и нешо татарски пари. Ме интересира дали е добро сеа златото што ќе го купвам да го продавам за денари наши ?

Black

Еxtravagangsta
Член од
4 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
Турциве се вратија у игра изгледа :D

М

Мартин`

Гостин
Едно прашање до поискусните. Ако направам мулти само да биде реферал на некој друг без воопшто да го користам што ќе се случи?
Најверојатно ништо нема да се случи, сепак админите и се е можно :)

Работав во татарска компанија со 18 сила и ќе ја спуштам до 13-4.
Земам по 10 татарси пари, и со нив земам злато, денес купив 0.13 злато за 9 и нешо татарски пари. Ме интересира дали е добро сеа златото што ќе го купвам да го продавам за денари наши ?
Не, чувај си го во злато само. Кога ќе го ослободиме окупираниот регион каде што моментално се наоѓаш тогаш ќе си купиш денари.

Турциве се вратија у игра изгледа :D
Да престанаа да протестираат :)

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Абе гледам и други бараат тикети и оружја за истата мисија. Ај да се собереме неколку души и со истите 8 тикети и 5 оружја да ја направиме мисијата. Јас имам 5 карти.

брат ние ги собравме, ама еден сељак ги украде...
затоа не верувам дека ќе се нафати некој сега да дава пари пак...

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
брат ние ги собравме, ама еден сељак ги украде...
затоа не верувам дека ќе се нафати некој сега да дава пари пак...
Pa jas bev togas na chatot, mme. Si ja izvrsi basterot misijata i ne go vidovme ushte ednas.
Dajte nekako da se organizirame za misijava, nekoj od pojakive da pomogne.

p.s http://www.erepublik.com/en/article/-vote-1-1656969/1/20
eRepublic na Sitel. Sekoja cest na Fantom i drugiot decko, kako i lugjeto koi go organiziraa ova

Kajgana Shop

На врв Bottom