Геј парада во Белград финансирана од ЕУ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Дали фото-сесијата од Сан Франциско во која на сред улица на сред бел ден се фотографирани ѓејој како пушат,се мочаат еден врз друг,дркаат од прозори и слични настани има некакви допирни точки со поимот “нормално“?[/QUOTE]
За нив е нормално зш тоа е болен свет што разбира,болеста така го тера,али за мене по болни се оние што ги подржаваат,бранат и тн.Јас не ги капирам какви права сакаат вакви да се перат на сред улица, да си го пушат,дркаат као што си навел.И на такви болни свет ке му дадеш дете да посвои одма пиши пропало.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Немам ништо против педерите,на крају крајева помала конкуренција за женски.Али што ќе им е парадата?Зашто ја прават кога знаат дека ќе има нереди?Ај сега да правиме сите ние стрејт парада......Нема смисла,само си ја бараат бељата.Не ги оправдувам овие инциденти, што к*р им пречат хомосите не знам.Нека ги нека си бидат што сакаат,ама не им ја гледам поентата на парадите.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Дали фото-сесијата од Сан Франциско во која на сред улица на сред бел ден се фотографирани ѓејој како пушат,се мочаат еден врз друг,дркаат од прозори и слични настани има некакви допирни точки со поимот “нормално“?

За нив е нормално зш тоа е болен свет што разбира,болеста така го тера,али за мене по болни се оние што ги подржаваат,бранат и тн.Јас не ги капирам какви права сакаат вакви да се перат на сред улица, да си го пушат,дркаат као што си навел.И на такви болни свет ке му дадеш дете да посвои одма пиши пропало.[/QUOTE]

Некој од тие на сликите :tv: да речеме да му дадат да посвои дете...и ги гледа сликиве детето...„татоооо зошто клечеше на колена со отворена уста а другиот чичко ти се мочаше во уста,а ти се чешкаше таму долуууу ?„
“Ништо синко тоа ти е најнормална работа“...:pos2:

--- надополнето ---

Нема врска бац, зш би ме погодило? Едноставно не е предмет на темата и немам потреба да му одговорам. Ако сака муабет за мојот живот, бујрум пп.

А за педофилијата, може да очекувате поддршка во борба против.
Ај за почитуваниот член форумски Чомбе и неговите постови избегна да коментираш...шо правиме со оваа парадата во Сан Франциско...кој нели е најлиберален град во светот или нешто слично...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.779
Поени од реакции
12.245
За Кочко го делиме истото мислење. Он машките ги гледа како сексуални објекти, и тоа сите го знаат. Затоа и никој повеќе не го дружи и му се распадна квази-педерскиот клуб.

Ама не можеш да создаваш мислење за целата геј-популација врз основа на однесувањето на еден човек. Тоа е како странец да тврди дека оти Хорхе е прецедник на Македонија, сите се тупи ко него. Не иде така...
Глупости, едино ако политиката е битна во парадирањето. Ми бил и Црвенковски претседател и Трајковски и Глигоров...а за нивните дела и недела коментираме и судиме, но да негирам претседател....само ради тоа што нејќе педери...или ако Хорхе беше педер ќе беше омилен у Брисел и кај вас?

Poland's conservative prime minister rejected European Union criticism Thursday of a proposal to fire teachers for "homosexual propaganda," saying it was not in the interest of society to have more gay people.
The EU parliament called on Polish authorities to publicly condemn and take measures against declarations by officials "inciting discrimination and hatred based on sexual orientation."
Че го рушат и овега со ропланот, случајно, ради магла. Ај сеа негирајте дека ЕУ е педерска организација

Scottish Bishop to Prime Minister: No Gay 'Marriage' in Church, Now or Ever

"NO GAYS" says Jamaica's primeminister

Uganda has indicated it will bow to international pressure and amend draconian anti-homosexual legislation that includes the death penalty for HIV-positive people convicted of having gay sex.
со други зборови че им праат кризи и војни додека не ги признаат...гадна политика

--- надополнето ---

Некој од тие на сликите :tv: да речеме да му дадат да посвои дете...и ги гледа сликиве детето...„татоооо зошто клечеше на колена со отворена уста а другиот чичко ти се мочаше во уста,а ти се чешкаше таму долуууу ?„
“Ништо синко тоа ти е најнормална работа“...:pos2:
Како ли ќе го учи синот на секс со жена...совети, хинтови...и мајка ќерка на на секс со маж...упс :)

Член од
15 октомври 2009
Мислења
62
Поени од реакции
4
Ништо ново, делије и гробари пошто не можат веќе да колат по балканов начекаа прилика да го запалат и опљачкаат Белград по кој знае кој пат (по пат и неколку жени да убијат од ќотек на мамограф).

Само полицијава зошто не употреби бар гумени куршуми не ми е јасно...

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ниту сум потполно либерален ниту тврдокорен конзервативец.
Го делам мислењето како на поголемиот дел на членовите кој се изразија на темава, да се фукаат по дома и да не го демонстрираат истото во јавност.
Све што е надвор од рамките на нормалата не е за ширење на публицитет.
Дај ако не Жан Митрев нека земе да оперира на отворено срце сред плоштад без да предизвика внимание од минувачите.

Јас да сум некој битен фактор на планетава би ги пратил сите гееви кој се идентификуваат како такви на некоја Афричка територија изолирани од нормалното општество, каде што ќе можат да си формираат систем по своја мерка... тоа доколку сеуште се придржуваат до своите барања, исти права како и стрејтерите.
Така се спроведува мир и толеранција и за двете страни.

иначе за ова денес, неам комент.
Еу постапува на најмалоумнички начин, знае какви изроди тлеат над нас и ова е со обмисла сторено.
и двете страни задолжени за ова денес мора да си го одземат животот за доброто и просперитетот на човештвото.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Темава ја заклучувам, затоа што очигледно има премногу вжештени глави, така да одморете малку, па пак ќе дискутирате кога ќе се потсмирите малце.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom