Пинк 15 - Македонија

Член од
17 март 2007
Мислења
92
Поени од реакции
3
Иначе не се секирајте до толку нема да биде како пинк плус ќе се емитуваат американски филмови, исто така и емисии можно е да има и музика ама тоа ќе биде 1 посто од целата програма еве што има на црногорската http://www.pinkm.com/

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Иначе не се секирајте до толку нема да биде како пинк плус ќе се емитуваат американски филмови, исто така и емисии можно е да има и музика ама тоа ќе биде 1 посто од целата програма еве што има на црногорската http://www.pinkm.com/
Aaa ke ja ima na BOOM-ceto.

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Се изначитав еден куп коментари дека Пинк е селска, кич и што ли уште не, а повеќето појма немаат дека најверојатно програмата нема да биде ни блиску до онаа на Пинк плус што се гледа на кабелска...кој имал прилика да ги гледа Пинк (Србија,локална), Пинк М (Црна Гора) и Пинк БХ (БиХ) знае дека на тие тв ги даваат најновите хит серии и филмови...има многу повеќе забавна и филмска програма отколку Гранд парадата или нешто сл. Мене лично многу ме бендисва тоа дека ќе има Пинк Македонија...зошто да не...локализирана на македонски јазик и со нетрпение ќе чекам да видам што ќе понудат. Значи, не сум за чивијашки работи како на Пинк Плус, туку се надевам и мислам дека ќе биди генерална тв за сечиј вкус како што ја имам гледано во Србија и во Црна Гора.

Член од
14 август 2010
Мислења
818
Поени од реакции
547
samo za informacija pink ja kupi k-15 taka da ke ke moze da se gleda sekade i programata ke bide mnogu dobra razlicna od pink +...pozdrav

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.934
Поени од реакции
8.292
Се изначитав еден куп коментари дека Пинк е селска, кич и што ли уште не, а повеќето појма немаат дека најверојатно програмата нема да биде ни блиску до онаа на Пинк плус што се гледа на кабелска...кој имал прилика да ги гледа Пинк (Србија,локална), Пинк М (Црна Гора) и Пинк БХ (БиХ) знае дека на тие тв ги даваат најновите хит серии и филмови...има многу повеќе забавна и филмска програма отколку Гранд парадата или нешто сл. Мене лично многу ме бендисва тоа дека ќе има Пинк Македонија...зошто да не...локализирана на македонски јазик и со нетрпение ќе чекам да видам што ќе понудат. Значи, не сум за чивијашки работи како на Пинк Плус, туку се надевам и мислам дека ќе биди генерална тв за сечиј вкус како што ја имам гледано во Србија и во Црна Гора.
Потполно се сложувам со тебе ,Ние во Македонија сме се навикнале на Пинк плус каде скоро пола програмска шема ја зафаќа Гранд и Фарма

Ја сум имал прилика еднаш да гледам Пинк каде имаше повеќе серии американски и филмови холивутски а и имаше и добри емисии од забавен карактер не толку турбофолк

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Се надевам нема да добие концесија :)
навистина не би било хумано иако се спасивме од пинк сепак уште ги трпиме последиците :nerv:
само купуваш некоја телевизија со концесија,менуваш име и работиш,многу едноставно....Пинк е купи К-15 телевизија...

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
само купуваш некоја телевизија со концесија,менуваш име и работиш,многу едноставно....Пинк е купи К-15 телевизија...
Од ова по логика, Пинк Македонија треба да биде на истата фреквенција на К-15, на истиот сателит, што значи, ќе ја има на кабелските оператори како замена на К-15....добро би било ако е така, но не мора да значи...Пинк како Пинк, можно е да побара одредена сума по претплатник, како HBO...сепак да почекаме па ќе видиме.

Член од
14 август 2010
Мислења
818
Поени од реакции
547
ke ide zemski t.e samo preku obicna antena ke se faka niz cela makedonija....i ke ima mnogu dobra programa...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^Што се подразбира под добра програма на ваков канал? :icon_lol:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Pink Македонија е реалност. Колку и да се противите има луѓе што секогаш ќе бидат навлечени тоа е факт и нема бегање. Такада на кој не му чини има даЉинско нека си смени поштено....

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
Јас? Глупости на квадрат, затоа си прашав :toe:
За некои е, ама за некои не е тоа глупост на квадрат, како што некои сакаат да гледаат амерички сериски филмови, некои сакаат да гледаат шпански, мексикански, колумбиски серии:toe:
Се е тоа до вкус, неможи на сите да им се погоди...секој пат ќе има задоволни и незадоволни гледачи...и програмата нема да биди поразлична од А1, Сител, Канал 5...така да ко ќе земиш во глобала се е срање :)

Kajgana Shop

На врв Bottom