Шота Буби
нотар
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.780
кажи и на жена ти да не се секира...Ова е 100% сигурно, не е заебанција. Прашува женатами?
кажи и на жена ти да не се секира...Ова е 100% сигурно, не е заебанција. Прашува женатами?
Aaa ke ja ima na BOOM-ceto.Иначе не се секирајте до толку нема да биде како пинк плус ќе се емитуваат американски филмови, исто така и емисии можно е да има и музика ама тоа ќе биде 1 посто од целата програма еве што има на црногорската http://www.pinkm.com/
Потполно се сложувам со тебе ,Ние во Македонија сме се навикнале на Пинк плус каде скоро пола програмска шема ја зафаќа Гранд и ФармаСе изначитав еден куп коментари дека Пинк е селска, кич и што ли уште не, а повеќето појма немаат дека најверојатно програмата нема да биде ни блиску до онаа на Пинк плус што се гледа на кабелска...кој имал прилика да ги гледа Пинк (Србија,локална), Пинк М (Црна Гора) и Пинк БХ (БиХ) знае дека на тие тв ги даваат најновите хит серии и филмови...има многу повеќе забавна и филмска програма отколку Гранд парадата или нешто сл. Мене лично многу ме бендисва тоа дека ќе има Пинк Македонија...зошто да не...локализирана на македонски јазик и со нетрпение ќе чекам да видам што ќе понудат. Значи, не сум за чивијашки работи како на Пинк Плус, туку се надевам и мислам дека ќе биди генерална тв за сечиј вкус како што ја имам гледано во Србија и во Црна Гора.
само купуваш некоја телевизија со концесија,менуваш име и работиш,многу едноставно....Пинк е купи К-15 телевизија...Се надевам нема да добие концесија
навистина не би било хумано иако се спасивме од пинк сепак уште ги трпиме последиците :nerv:
Од ова по логика, Пинк Македонија треба да биде на истата фреквенција на К-15, на истиот сателит, што значи, ќе ја има на кабелските оператори како замена на К-15....добро би било ако е така, но не мора да значи...Пинк како Пинк, можно е да побара одредена сума по претплатник, како HBO...сепак да почекаме па ќе видиме.само купуваш некоја телевизија со концесија,менуваш име и работиш,многу едноставно....Пинк е купи К-15 телевизија...
што подразбираш под таков канал ?^Што се подразбира под добра програма на ваков канал?
Јас? Глупости на квадрат, затоа си прашавшто подразбираш под таков канал ?
За некои е, ама за некои не е тоа глупост на квадрат, како што некои сакаат да гледаат амерички сериски филмови, некои сакаат да гледаат шпански, мексикански, колумбиски серииЈас? Глупости на квадрат, затоа си прашав