Маци-
ragazzo pazzo
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 6.189
- Поени од реакции
- 3.524
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тапа ќе биде Мело ако си оди ... Иначе не ми одговоривте ... Знае ли некој што ќе биде со Кваљарела ? Ќе го откупиме или не ?
http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/tracevi/3317.html
Треба уште 10,5 милиони да платиме и Наполи чека да ги дадеме парите и да се официјализира.Ама Марота сакал наместо пари да даде некој играч за да заштеди пари за други трансфери, а нормално дека на наполи таа идеја нема да им се свиѓа ако не меркаат некој од нашите посебно.А таков интерес мислам дека немаше до сега за некој наш играч.Мислам дека ке се реши све оваа или следната недела ама Наполи нема да попуштат тоа сигурно.Си ги сакаат тие 10 милиона за што си планирале тие и ако не ги земат нема да го дадат Ква-Ква на нас.А дека го продаваат тоа е сигурно...
Ова кажува дека немаме пари а и донесувањето на играчи на кои им истекле договорите, а ние си правиме филмови за Агуеро и сл.Ништо и од нареднава сезона, сепак се надевам дека барем ќе избориме наредна сезона излез во ЛШ само поради фактот дека ќе играме на новиот стадион а и ако земеме бекови може да се подобри одбраната за да не примаме глупи голови како изминативе сезони.Треба уште 10,5 милиони да платиме и Наполи чека да ги дадеме парите и да се официјализира.Ама Марота сакал наместо пари да даде некој играч за да заштеди пари за други трансфери, а нормално дека на наполи таа идеја нема да им се свиѓа ако не меркаат некој од нашите посебно.А таков интерес мислам дека немаше до сега за некој наш играч.Мислам дека ке се реши све оваа или следната недела ама Наполи нема да попуштат тоа сигурно.Си ги сакаат тие 10 милиона за што си планирале тие и ако не ги земат нема да го дадат Ква-Ква на нас.А дека го продаваат тоа е сигурно...
Според Corriere dello Sport Марота за време на вчерашниот престој во Англија се сретнал со Карлос Тевез.На состанокот Тевез прифатил да игра за Јувентус само останува да се договорат клубовите меѓусебно,Јувентус ќе се обиде да ја намали сумата која што Сити ја бара за играчот а тоа е 40 милиони евра.