Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Еј значи Мело ќе си замине сега? Нели рече дека ако си оди Дел Нери дека ќе си заминел и тој?

А моментално кој не води ? :)
Зш ни Липи го видов ни Дел Нери.

Со среќа нека ни е Пирло. Незнам за вас ама јас мислам дека трансферов ни е полн погодок. Сепак ќе видиме, времето ќе покаже.

Со среќа нека ни е Пирло. Незнам за вас ама јас мислам дека трансферов ни е полн погодок. Сепак ќе видиме, времето ќе покаже.

мирно да спиеш,трансфер периодот одлично започна да видиме како ќе продолжи

Иако има 32, има квалитет уште во него. Ова заслување е како Кока Кола за ланските MK Koла и сл(секоја чест за исклучоци).
Одличен трансфер.

Ова ич не ме радува.
Додека не го видам Јуве на старите патеки ништо, со муабет ќе биде ова она трансфери џабе.

Ај со среќа нека му е на Пирло.
Иако како шо кажав е лоша комбинација на години/форма сепак ќе биди добра опција за во средината. Се надевам дека Марота нема да крени раце од Аквилани/Монтоливо и дека еден од нив ќе заврши кај нас.

Патем, после Леонардо еве и Пирло покажа колку миланезите го поштоваат нивниот клуб.

Абе оваа Јуве е со играа???...зошто цела сезона пројде јас ваков Јуве не сум видел.

Џандонато одличен гол. Браво.

^ Се гледа дека за слободниве учел од најдобриот

Каков кошмар му сме на Гери Невил и на прошталната не можи да крени гла од нас. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom