на 4-5 рати зошто да не ??Има сила Јуве да плати 45? Пошто во шпанскиве весници единствена екипа освен Реал и Сити се спомнув Јуве, ама најголема пречка е шо не игра ЛШ, ама според мене и да платат 45М немаат сила.
Буфон, Мота, Киелини, Мело, Салихамиџиќ, Маркисио, Дел Пиеро, Манингер, Аквилани, Барзаљи, Траоре, Бонучи, Тони, Пепе, Мартинез, Красиќ, Де Чеље, Мартинез, Сторари, Матри, Џандонато, Бониперти, Соренсен.КОј играчи од ЈУве се повикани за вечер за натпреварт со нас(Манчестер Јунајтед) во чест на Гери Невил?
Aбе Атлетико не е Барса, па на рати да зема пари, им требаат одма да се засилат, бај д веј ако можат од друг тим да ги земат во кеш, зш да се трчкаат со Јуве 3-4 години? Освен ако желбата на Агуеро е преголема да игра во Јуве и Лига Европа ама пак Атлетико не би можел да се засили без тие 45Мна 4-5 рати зошто да не ??
плаче или мене ми се гледа така ??Конте се поздрави со навивачите на Сиена
Јувентус има играчи кои добро би им дошле на Атлетико - Сисоко,Тиаго,Амаури и други за кои сигурно се разговарало ....... лично мислам дека мали се шансите сега Агуеро да заигра во Јувентус поради големиот хаос кој владее и неиграњето во ЛШ ..... и на Интер и Милан им е потребно едно такво освежување,ако покажат мал интерес сигурно би имале подобра позиција во преговоритеAбе Атлетико не е Барса, па на рати да зема пари, им требаат одма да се засилат, бај д веј ако можат од друг тим да ги земат во кеш, зш да се трчкаат со Јуве 3-4 години? Освен ако желбата на Агуеро е преголема да игра во Јуве и Лига Европа ама пак Атлетико не би можел да се засили без тие 45М
кој ќе успее да го спроведи ќе биде правилниот погодок за клупата на Јувентус.....ми се смачи да гледам разгалени мачиња како си трчкаат по теренот и примаат 2 гола во 2 минутиДел Нери е статистички 3 најлош тренер на Јувентус во последниве 35 години линк
Antonio Conte: "My Juve will have the balls"
Ми се свиѓаат овие изјави на Конте,али ќе видиме колку како тренер ќе ги оправда истите.Да имаше готов тим Јувентус,Конте би можел да биде наш Гвардиола.Вака управата треба да застане целосно позади него, да му донесе 5-6 world class играчи,да се продаде ѓубрето од тимов,да се задржи тоа што вредеше оваа година,а другата работа ќе си ја заврши Конте.
Конте мене не ми беше омилена опција за тренерското место но е веќе одбран и треба да добие подршка и од Ањели и од навивачите на клубот и сите да застанат позади него.
Гледам со прв состав ке играме против Манчестер значи Невил планира да победи во последниот натпревар.Да игравме со легендите ке му го расипевме прошталниот меч
По мене не им се проблем на Јуве да ги искешираат 45м.Гледаат да намалат некој милион со цел да остане од трансфер буџетот за уште некое засилување а воедно и да се ослободат од некој играч кој што не им е во планот за наредната сезона а за кој Атлетико би пројавил интерес.Има сила Јуве да плати 45? Пошто во шпанскиве весници единствена екипа освен Реал и Сити се спомнув Јуве, ама најголема пречка е шо не игра ЛШ, ама според мене и да платат 45М немаат сила.