Фан Клуб: Јувентус

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
КОј играчи од ЈУве се повикани за вечер за натпреварт со нас(Манчестер Јунајтед) во чест на Гери Невил?

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Има сила Јуве да плати 45? Пошто во шпанскиве весници единствена екипа освен Реал и Сити се спомнув Јуве, ама најголема пречка е шо не игра ЛШ, ама според мене и да платат 45М немаат сила.
на 4-5 рати зошто да не ??

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
КОј играчи од ЈУве се повикани за вечер за натпреварт со нас(Манчестер Јунајтед) во чест на Гери Невил?
Буфон, Мота, Киелини, Мело, Салихамиџиќ, Маркисио, Дел Пиеро, Манингер, Аквилани, Барзаљи, Траоре, Бонучи, Тони, Пепе, Мартинез, Красиќ, Де Чеље, Мартинез, Сторари, Матри, Џандонато, Бониперти, Соренсен.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
на 4-5 рати зошто да не ??
Aбе Атлетико не е Барса, па на рати да зема пари, им требаат одма да се засилат, бај д веј ако можат од друг тим да ги земат во кеш, зш да се трчкаат со Јуве 3-4 години? Освен ако желбата на Агуеро е преголема да игра во Јуве и Лига Европа ама пак Атлетико не би можел да се засили без тие 45М

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Aбе Атлетико не е Барса, па на рати да зема пари, им требаат одма да се засилат, бај д веј ако можат од друг тим да ги земат во кеш, зш да се трчкаат со Јуве 3-4 години? Освен ако желбата на Агуеро е преголема да игра во Јуве и Лига Европа ама пак Атлетико не би можел да се засили без тие 45М
Јувентус има играчи кои добро би им дошле на Атлетико - Сисоко,Тиаго,Амаури и други за кои сигурно се разговарало ....... лично мислам дека мали се шансите сега Агуеро да заигра во Јувентус поради големиот хаос кој владее и неиграњето во ЛШ ..... и на Интер и Милан им е потребно едно такво освежување,ако покажат мал интерес сигурно би имале подобра позиција во преговорите

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Дел Нери е статистички 3 најлош тренер на Јувентус во последниве 35 години линк

Antonio Conte: "My Juve will have the balls"

Ми се свиѓаат овие изјави на Конте,али ќе видиме колку како тренер ќе ги оправда истите.Да имаше готов тим Јувентус,Конте би можел да биде наш Гвардиола.Вака управата треба да застане целосно позади него, да му донесе 5-6 world class играчи,да се продаде ѓубрето од тимов,да се задржи тоа што вредеше оваа година,а другата работа ќе си ја заврши Конте.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Дел Нери е статистички 3 најлош тренер на Јувентус во последниве 35 години линк

Antonio Conte: "My Juve will have the balls"

Ми се свиѓаат овие изјави на Конте,али ќе видиме колку како тренер ќе ги оправда истите.Да имаше готов тим Јувентус,Конте би можел да биде наш Гвардиола.Вака управата треба да застане целосно позади него, да му донесе 5-6 world class играчи,да се продаде ѓубрето од тимов,да се задржи тоа што вредеше оваа година,а другата работа ќе си ја заврши Конте.
кој ќе успее да го спроведи ќе биде правилниот погодок за клупата на Јувентус.....ми се смачи да гледам разгалени мачиња како си трчкаат по теренот и примаат 2 гола во 2 минути

--- надополнето ---

Tuesday 24 May, 2011
Conte demands blood, sweat & tears

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Конте мене не ми беше омилена опција за тренерското место но е веќе одбран и треба да добие подршка и од Ањели и од навивачите на клубот и сите да застанат позади него.

Гледам со прв состав ке играме против Манчестер значи Невил планира да победи во последниот натпревар.Да игравме со легендите ке му го расипевме прошталниот меч :pos:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.441
Поени од реакции
87.140
:zver:
Конте мене не ми беше омилена опција за тренерското место но е веќе одбран и треба да добие подршка и од Ањели и од навивачите на клубот и сите да застанат позади него.

Гледам со прв состав ке играме против Манчестер значи Невил планира да победи во последниот натпревар.Да игравме со легендите ке му го расипевме прошталниот меч :pos:

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
Има сила Јуве да плати 45? Пошто во шпанскиве весници единствена екипа освен Реал и Сити се спомнув Јуве, ама најголема пречка е шо не игра ЛШ, ама според мене и да платат 45М немаат сила.
По мене не им се проблем на Јуве да ги искешираат 45м.Гледаат да намалат некој милион со цел да остане од трансфер буџетот за уште некое засилување а воедно и да се ослободат од некој играч кој што не им е во планот за наредната сезона а за кој Атлетико би пројавил интерес.

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Имам чувство дека другата година ќе се бориме за оспстанок :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom