Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
А Шмајхел ќе брани ?![]()
Аха, ќе брани

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Шмајхел ќе брани ?![]()
Мене за Каморанезикога гледам какви центаршутеви испраќа красич ме фаќа носталгија за молинаро
Да се надоврзам, според последните информации, Бастос и Бек во текот на идната недела ќе бидат официјално играчи на Јувентус.Според Gazzeta Dello Sport, Пирло во текот на утрешниот ден ќе пристигне во Торино на медицински прегледи,и ќе потпише 3 годишен договор со Јувентус.
Анчелоти изјави дека освен Рома нема да тренира никој друг Италијански клуб. А сигурно нема да дојде во Јувентус после тоа што беше наклоци избркан од Моџи 2001 година.
Јас колку што знам овие Наполи беа во Серија Б со нас. Како на нив им успеа да се оправат а на на нас ни треба време. Не ми е јасно како може едно екипче како Наполи да се издигне а Јуве да тапка во место!!!
каморанези беше врв .Мене за Каморанези
Аха, ќе браниПредавник е тој во очите на Гери
)))
Да се надоврзам, според последните информации, Бастос и Бек во текот на идната недела ќе бидат официјално играчи на Јувентус.
Потребен е персонал за сајтот! Заинтересираните нека ме контактираат да се договориме. :helou: