Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Значи овој Киву е ѕвер хахахахахахахаа Ќе лапаат петарда грдиве шинтери ... Претходната со Баерн извадија гз али сега мало морген

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Значи овој Киву е ѕвер хахахахахахахаа Ќе лапаат петарда грдиве шинтери ... Претходната со Баерн извадија гз али сега мало морген
Колку само лесно си ја лапнаа...а овој Ранокиа "ќе бил" надежта на Италија :back:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
И после шинтериве ќе речат Ранокиа боље од Бонучи ... Ко прво не е Бонучи крив што јуве прима голови туку бековите ... А за Ранокиа чудото од дете нема да трошам зборови ...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
И после шинтериве ќе речат Ранокиа боље од Бонучи ... Ко прво не е Бонучи крив што јуве прима голови туку бековите ... А за Ранокиа чудото од дете нема да трошам зборови ...
Затоа не искуство не се става во ЛШ напнато такмичење е и бара искуство не верувам и дека Бонучи би се снашол во лш има огромен притисок добро ќе му дојдат овие 2-3 години прилагодување

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Одличен е Рaнокиа не заебавајте, моментално им е најдобар централен дефанзивец, тоа што Киву им стана инвалид после повредата, тоа е друг муабет... :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.285
Поени од реакции
5.940
Марота повторно изјави дека Пиазон не го ангажирал од етички причини.Изјави дека смета дека според него да му се дадат 2 милиони евра на играч кој е роден 94 година,не му изгледало како систем кој гради вредности. И таткото на Пиазон сакал Пиазон да се пресели во Лондон,и дека Јуве не бил единствениот Италијански тим кој преговарал со Пиазон.

За Дел Нери, изјави дека до крајот на сезоната ќе биде тренер на Јуве,а за понатаму ќе се разговара после сезоната.

За Буфон, Марота изјави дека ако Буфон сака да остане во Јуве,тогаш воопшто нема никаква причина да се размислува за негова продажба.

За Дел Пиеро,Марота демантираше дека имало краен рок за продолжување на договорот.Дел Пиеро се ракувал со Ањели,и тоа автоматски значело дека продолжување на договорот ќе има.

За Маркизио, Марота изјави дека е играч од огромно значење,играч кој знае да мотивира,и играч кој плачи после секој пораз на Јуве, и дека нема шанса да го продадат.

За Кваљарела, Марота изјави дека 100% ќе го откупат неговиот договор од Наполи.

За Аквилани, Марота изјави дека 80% ќе го откупат,но дека треба да преговараат со Ливерпул за условите.

За Менез и Вучинич, изјави дека се двајца одлични играчи,но дека Јуве доколку се обиде да ги ангажира тоа ќе биде само со размена на играчи,не со пари.

За Бастош,Марота уште еднаш потврди дека Јуве е заинтересиран и фокусиран на него, и дека нема проблем поради НОН-ЕУ правилото на Фудбалската Федерација на Италија.

линк

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
F

FuckYouAll

Гостин
Мело е ѕвер, вчера прочитав дека Б.Дортмунд ќе понуделе 16м за него, тие 16м может вгаз да си ги пикнет.
А Марота ако го продаде лично јас ќе го убијам.:icon_lol:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Се согласувам со Марота за Пиазон,неможе копиљ да ми зима плата колку Дел Пиеро,и Јуве не е таков клуб како Челзи и Реал М.,не се расфрла со пари,пред се играчот треба да има голема желба да го носи дресот на Јуве,затоа што тој дрес е многу значаен,не сакаме платеници во Јуве,сакаме играчи кој ќе играат со срце за Јуве,како Красич,кој не им се битни само парите,и има такви играчи ,не се сите по парите,еве ви пример и со Пасторе,еве ви пример и со Бастос.Пиазон не е единствен талент од Бразил,на крај може да испадне и како Кутињо,има пуно такви али ако се фураат уште не наполнил 18 години сакал 2 милиони плата.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Се согласувам со Марота за Пиазон,неможе копиљ да ми зима плата колку Дел Пиеро,и Јуве не е таков клуб како Челзи и Реал М.,не се расфрла со пари,пред се играчот треба да има голема желба да го носи дресот на Јуве,затоа што тој дрес е многу значаен,не сакаме платеници во Јуве,сакаме играчи кој ќе играат со срце за Јуве,како Красич,кој не им се битни само парите,и има такви играчи ,не се сите по парите,еве ви пример и со Пасторе,еве ви пример и со Бастос.Пиазон не е единствен талент од Бразил,на крај може да испадне и како Кутињо,има пуно такви али ако се фураат уште не наполнил 18 години сакал 2 милиони плата.
се сложувам со тебе и со марота

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
на крај може да испадне и како Кутињо,има пуно такви али ако се фураат уште не наполнил 18 години сакал 2 милиони плата.
Што испадна со Кутињо?

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Што испадна со Кутињо?
според мене коутињо е подобар од снајдер но бидеjки нема мн искуство не добива мн шанси

--- надополнето ---

примавера тимот победи со примавера тимот на торино 1 2 во кој тимот на примавера од торино беше домакин :vozbud: головите ги постигнаа LIBERTAZZI и DE SILVESTRO честита нека им е победата

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Како што прочитав,Траоре и Мартинез се опоравиле од повредата,и денеска тренирале заедно со останатата екипа,не ме сваќајте погрешно,иако сум фан на Јувентус,овие двајца играчи се една огромна црна дупка во целиот состав на Јуве.Значи,иако се опоравени,нема да ни бидат од голема корист.:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom