Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сторари и Гросо искинаа..него што беше работата што гросо беше црн катран на солариум се сончал или бил на некое одморче па ете му влијае на формата...пред некое време читав дека тајната на играчите на ман утд била во тоа што иделе на солариум :)

Дали ќе успеат прв пат сезонава да сврзат три победи по ред !?
Ќе видиме внедела.:)

Сторари и Гросо искинаа..него што беше работата што гросо беше црн катран на солариум се сончал или бил на некое одморче па ете му влијае на формата...пред некое време читав дека тајната на играчите на ман утд била во тоа што иделе на солариум :)

Го копирале Гросо:) дај боже и Мота.Де Чеље и Григера да идат на солариум:) па ќе стане тренд тоа и Абате и Антонини ќе почнат да идат:)

има надеж за лигата на шампионите ,со лацио играме тек на тек а удинезе очекувам да пага на големо ,а рома мислам дека ке потклекне .

Зашто..... зашто секое коло не е вака ?! Осеќав дека ке тепаме и иако не пишував подолго време зашто малку ме налутија сепак денес имам огромно фала до Рагаците :) Forza Juventus !!!

Не пишувај и наредната утакмица :vozbud:

--- надополнето ---

Секад коа чоек ќе си помисли ќе изгубат, ќе те заебат и ќе тепаат датибам :) И као беше она.. MATRImonio con la Juve :vozbud:

Сите на спортска 1 ја иргаа ... И мои другари, и мои колеги ... Само јас 2че ја изиграв али глуп бев ја играв Бенфика 1 и само она ме зафркна :(

--- надополнето ---

Иначе денес прочитав во Македонски спорт дека жена му на Ван Гал (тренерот на баварците) го издала за некој весник и кажала наредна сезона ќе се преселат во Торино... Изгледа он ќе ни биде тренер наредна сезона ...

Не пишувај и наредната утакмица :vozbud:

Уф да е до тоа проблемот цел живот нема буква да напишам, море и профил ќе избришам и све само да го гледам ОНОЈ Јувентус кои сите го знаеме!! :) :)

Гросо нема да биде на располагање на Дел Нери за наредниот натпревар со Џенова на домашен терен поради жолти картони,а кај Џенова нема да настапи Кришито. линк

Го копирале Гросо:) дај боже и Мота.Де Чеље и Григера да идат на солариум:) па ќе стане тренд тоа и Абате и Антонини ќе почнат да идат:)

Мота ни печка за челик не го спасва

--- надополнето ---

Ова е веќе безобразно :D

[/COLOR]Иначе денес прочитав во Македонски спорт дека жена му на Ван Гал (тренерот на баварците) го издала за некој весник и кажала наредна сезона ќе се преселат во Торино... Изгледа он ќе ни биде тренер наредна сезона ...[/QUOTE]
zal mi e shto moram da te popravam...ali posle toa imase izjava od van gal...kade shto toj negirase doaganje vo juventus...i deka 1 godina ke zemel zasluzen odmor...taka da nema da bide trener :( :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom