Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Статистички Флора и Фауна е дабетер и од Амаури. типов има 60 официјални погодоци у кариерата.
Макароне е стар, ное боље со 108 гола.

Ниеден нејќам од овие. Бар не јас.

^^ Добро еве по тебе, со 5 милиони кој напаѓач би го купил ?

Тендер за напаѓач до 5 милиона, а да е Јувентус материјал и да гарантира минимум 20ина гола по сезона

Ако најдат таков до 1 Феvруари јас ќе го платам.:icon_lol:

Статистички Флора и Фауна е дабетер и од Амаури. типов има 60 официјални погодоци у кариерата.
Макароне е стар, ное боље со 108 гола.

Ниеден нејќам од овие. Бар не јас.
Добри се за резерви ама за прв тим и замена за Ква никако значи треба класа напагач а во јануари да зимаат класа не ми е логично нема да фрлат повеќе од 10 м сигурно

^^ Добро еве по тебе, со 5 милиони кој напаѓач би го купил ?

Тендер за напаѓач до 5 милиона, а да е Јувентус материјал и да гарантира минимум 20ина гола по сезона

Mormoto od katanija :)

Morimoto had a breakthrough season for Catania during the 2008–09 season, as he scored 10 goals in 25 league and cup games, while also being credited with several assists.

Brazilian and A.C. Milan superstar Alexandre Pato recently told Corriere Dello Sport that he believes Morimoto is the best young player in Serie A and has compared him to Brazilian legend Ronaldo

Сериозен си ?

Веројатно знаеш дека Катанија тој нема да го даде испод 10ина милиони евра. во 2008/09 постигнал 7 гола на 23 натпревари (не е лошо), 2009/10 27 натпревари и 5 гола и 2010/11 5 натпрвари и 1 гол :). Иако е млад кариерава не му просперира.

Трето и најбитно,
Јапонец e, местото си го пополнивме со Красич, remember ?

Трето и најбитно,
Јапонец e, местото си го пополнивме со Красич, remember ?
За играчи од Серија А не важи нон ЕУ правилото, само за од странство. :wink:

Вечер утакмицата ќе оди на МТВ1, така да нема мачење со стримови :wink:

--- надополнето ---

Сакаме да правиме квалитетен тим, класа играчи сами ни се нудат и кај се нашиве? Опции им се Макароната и Флорес а Форлан сам се нуди. Еве класа играч имаме на тацна, нека извади 15 милиони и нека го доведе, впрочем 12 дадовме за Мартинез (просек играч), која политика ја водат само оној од горе знае.

И Каморанези се најавува дека ќе си замине од Штутгард.Спортскиот Директор на Германскиот клуб изјави дека ако стигне понуда за Каморанези која би била прифатлива за Штутгард,таа ќе биде прифатена. линк

Тутојуве пишува дека против Парма на Сисоко најверојатно му бил последниот негов натпревар во Јувентус,и постои можност Сисоко да се пресели во Наполи,и тоа доколку не успеат преговорите на Наполи со Инлер од Удинезе. линк

--- надополнето ---

Денеска повторно се шпекулираше за можна понуда на Јуве до Антонио Ди Натале,но неговиот агент веднаш ги демантираше тие шпекулации. линк

И Каморанези се најавува дека ќе си замине од Штутгард.Спортскиот Директор на Германскиот клуб изјави дека ако стигне понуда за Каморанези која би била прифатлива за Штутгард,таа ќе биде прифатена. линк

Тутојуве пишува дека против Парма на Сисоко најверојатно му бил последниот негов натпревар во Јувентус,и постои можност Сисоко да се пресели во Наполи,и тоа доколку не успеат преговорите на Наполи со Инлер од Удинезе. линк

--- надополнето ---

Денеска повторно се шпекулираше за можна понуда на Јуве до Антонио Ди Натале,но неговиот агент веднаш ги демантираше тие шпекулации. линк

Штета Ди Натале нема да дојде но како би дошол..

За вечерашниот натпревар очекувам победи и враќање конечно на формата.
Со Buffon на голот ,откако паузираше долго време, и со Felipe Melo во средината очекувам лесна и моќна победа.
Би било добро да добијат шанса некои од Primaverata и да добијат на искусто.

Штета Ди Натале нема да дојде но како би дошол..

Играч кој еднаш го одби ЈУВЕ не е потребен во клубот. Слепецов ја ставаше една рома пред ЈУВЕ. Еве Форлан сам ни се нуди :toe:

^ Се нуди, ама не знам што прават овие од управата. Ејјј класа од играчиште сака да ни се придружи, а ние го бараме Ди Натале. И да немаат пар, постојат кредити, Манчестер, Барса, Реал сите работат со кредити па ништо не им фали. Добра работа направи Марота на лето, ама ако не го земе Форлан и некој бек, било лев или десен, ќе заебе се што направи до сега.

Играч кој еднаш го одби ЈУВЕ не е потребен во клубот. Слепецов ја ставаше една рома пред ЈУВЕ. Еве Форлан сам ни се нуди :toe:

Ај те молам кажи ми каде виде и прочита дека Форлан ни се нуди. По можност и линк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom