Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^^ Добро еве по тебе, со 5 милиони кој напаѓач би го купил ?
Тендер за напаѓач до 5 милиона, а да е Јувентус материјал и да гарантира минимум 20ина гола по сезона
Ако најдат таков до 1 Феvруари јас ќе го платам.![]()
Добри се за резерви ама за прв тим и замена за Ква никако значи треба класа напагач а во јануари да зимаат класа не ми е логично нема да фрлат повеќе од 10 м сигурноСтатистички Флора и Фауна е дабетер и од Амаури. типов има 60 официјални погодоци у кариерата.
Макароне е стар, ное боље со 108 гола.
Ниеден нејќам од овие. Бар не јас.
^^ Добро еве по тебе, со 5 милиони кој напаѓач би го купил ?
Тендер за напаѓач до 5 милиона, а да е Јувентус материјал и да гарантира минимум 20ина гола по сезона
За играчи од Серија А не важи нон ЕУ правилото, само за од странство. :wink:Трето и најбитно,
Јапонец e, местото си го пополнивме со Красич, remember ?
И Каморанези се најавува дека ќе си замине од Штутгард.Спортскиот Директор на Германскиот клуб изјави дека ако стигне понуда за Каморанези која би била прифатлива за Штутгард,таа ќе биде прифатена. линк
Тутојуве пишува дека против Парма на Сисоко најверојатно му бил последниот негов натпревар во Јувентус,и постои можност Сисоко да се пресели во Наполи,и тоа доколку не успеат преговорите на Наполи со Инлер од Удинезе. линк
--- надополнето ---
Денеска повторно се шпекулираше за можна понуда на Јуве до Антонио Ди Натале,но неговиот агент веднаш ги демантираше тие шпекулации. линк
Штета Ди Натале нема да дојде но како би дошол..
Играч кој еднаш го одби ЈУВЕ не е потребен во клубот. Слепецов ја ставаше една рома пред ЈУВЕ. Еве Форлан сам ни се нуди![]()
http://www.tuttosport.com/calcio/ca...+di+Forlan:+«Aspettiamo+l'offerta+della+Juve»Ај те молам кажи ми каде виде и прочита дека Форлан ни се нуди. По можност и линк.