Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Се освен победа вечер ќе биде неуспех. Резултативе само се наместија и сега е моментот да видиме дали нашиот Јуве е спремен за титула или не!!!
Вечерва ќе видеме колку ни се можностите за освојување на титула.Ете сега го нема "глупавиот" ЛЕ не се изморени едноставно мора да победиме.Доколку доживеат пораз или нерешено единствена надеж ќе ни биде освојување на место во ЛШ.

Околу трансферите, премногу си спијат управава и чекаат само нешто евтино ако излезе.Епа со крпење тим и крпачко место се освојува, немаат ли пари или што е, нападот ни е очај и го земаме Тони, ејјј, да беше пред 5,6 год ова ќе речев добар потег ама сега не.Се на се тешка сезона до крај, денес ќе биде денот да се биде или не.Со среќа.

Незнам зошто не се проба да се донесе Роби Кин и онака е и тој отпадок во Тотнам:icon_lol:

Имам некој осет дека Тони вечер ќе има деби од соништата со 2 гола. Ајдееееее, идеме на победа и ништо друго!!!

Имам некој осет дека Тони вечер ќе има деби од соништата со 2 гола. Ајдееееее, идеме на победа и ништо друго!!!
Не е битно кој погодува, битно да ПОБЕДУВАМЕ

Понекогаш кога те читам ми се чини дека немаш 29 години. :pos::smir:
Зш бе така мислиш?! Што те навело на такво мислење за мене?
Ме тепа еуфорија за вечер, именден на другарче, мезе, пиење Јуве на ТВ има ли нешто поубаво. А за Тони слушајте ме што сум рекол.
Иначе роден сум 31.12 1981, па ти рачунај...

Зш бе така мислиш?! Што те навело на такво мислење за мене?
Ме тепа еуфорија за вечер, именден на другарче, мезе, пиење Јуве на ТВ има ли нешто поубаво. А за Тони слушајте ме што сум рекол.
Иначе роден сум 31.12 1981, па ти рачунај...

Фанатик си.
И јас сум, и сеа ке се тетовирам, првин пари да соберам од дома не ми давет.:)
Ти се имаш тетовирано ?

Фанатик си.
И јас сум, и сеа ке се тетовирам, првин пари да соберам од дома не ми давет.:)
Ти се имаш тетовирано ?
Немам тетоважа од Јуве ако мислиш на тоа :toe:.

^На тоа мислев.
Џио денес пак даде гол, ако можат Парма да го откупат најверојатно ќе го сторат тоа.:toe:

Quagliarella, perfectly successful operation Fabio Quagliarella 'was made for the reconstruction of the anterior cruciate ligament in his right knee. The surgery, performed by Professor Pier Paolo Mariani at the Villa Stuart clinic in Rome, and 'a complete success.

" Quagliarella - inform the club Juventus with a note - will remain 'hospitalized for 3-4 days and then will fall' in Turin to begin the rehabilitation program. His complete recovery and 'expected in 5-6 months " со помин нека е и побрзо да заврши просецост на опоравување

Quagliarella, perfectly successful operation Fabio Quagliarella 'was made for the reconstruction of the anterior cruciate ligament in his right knee. The surgery, performed by Professor Pier Paolo Mariani at the Villa Stuart clinic in Rome, and 'a complete success.

" Quagliarella - inform the club Juventus with a note - will remain 'hospitalized for 3-4 days and then will fall' in Turin to begin the rehabilitation program. His complete recovery and 'expected in 5-6 months " со помин нека е и побрзо да заврши просецост на опоравување

Не знам дали оваа е од оној тип на повреди, како што ги решаваат у Барса побрзо. Со инјекција Тестостерон(ваљда точно го пишав) на повреденото место, и побрз процес на заздравување. Наместо 5-6 месеци, би се свело на минимум 4 да речеме. А може и да не е оваа таква. Како и да е, му посакувам побрзо закрепнување, и да ни остане тука.

Ти пак не знајш шо зборвиш.

хахахааха абе фанатику размислувај малку ,тетовирај се да те видам а не басми да продаваш
п.с засекогаш јувентус нека пукнат душманите .

Storari
Grygera Bonucci Chiellini Traore
Krasic Marchisio Aquilani Pepe
Amauri Toni​
According to Sky, Del Blacks opt announced some changes from the training

Добри се ама неможиме само со Маркизио и Аквилани на средина треба некоја стока за да крши нозе, особено за гостување во Наполи. Наполи имаат доста цврста средина па треба некој за физички дуели. Против Парма извесно време игравме со таа средина и бевме ранливи. Исто интересна работа е шо наполи играат со некаква формација 343 па ќе има простор за крилата ама и бекојте ќе си имаат работа па критично ќе биди кој ќе игра и таму.
тактичките прекршоци не се баш силна страна на ниеден играч од средниот ред.....Мело и Сисоко стартуваат од чист кретенизам,Аквилани и Маркизио се повеќе офанзивни.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom