Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ако веќе бараме Амаури 2 дел боље да го земеме Бориело отколку Џила бидејќи во форма е тенџерето (ради фризот :) )

Шо прајме ние без Мело годинава хахха ми станува омилен играч.До лани само брукавме и јадевме гомна ако може да се каже или ајде малце покултурно анализиравме.Сега го имаме типов и го имаме красич и аквилани и ква ква и едноставно можеме да им се дивиме и да се радуваме.КОнечно добивме и будала на која ке и се смееме (мело) и човек на кој ке се надеваме до последен момент (красич) и млад играч кој ке ни даде надеж и да се радуваме и на него (соренсен) и убави голови да гледаме (квак квак) и да не ги забравам и аквилани и маркизио и сите едноставно мерак ми прават.Столбови во одбрана како келини и бонучи мерак посебен што ми прават мене...па кога на сето тоа ке се додаде и СУПЕРМЕН на голот и мајстор сторари, значи имаме феноменален тим.Многу малку фали за да се направи тим кој ке може на сите фронтови да се натпреварува (зборувам за играчки кадар)..Неколку засилувања кои се надевам ке се вклопат во групата и ке ми се оствари новогодишната желба за 2011...презадоволен сум од развитокот на настаните и немам на што да се жалам моментално...Forza juve
Јас лично верував во мело бидејки знам дека играше добро во фиорентина и не само за него туку и за сите свезди кој не се во форма на пример бензема ,тие не забораваат да играат фудбал .

--- надополнето ---

го имам гледано коентрао закон е човекот и вреде да се земе на лето некое звездиште како што беше минатата бонучи (за одбраната правам муабет)

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...eed-loan-deal-with-Serie-A-side-Juventus.html

Па да видиме колку е точно после нова година ...

--- надополнето ---

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...eed-loan-deal-with-Serie-A-side-Juventus.html

Нема шанси бе каков адебајор, еве и пацини го бараме и аквафреска и хунтелар и уште триста други.Искрено не верувам дека адебајор ке биде тој што ке го донесат зимово...

^ Веројатно е точно, со оглед на изјавата на Марота дека ќе проба да ангажира играчи кои имаат проблеми во матичните клубови, па би побарале трансфер.

p.s. за ич пари ѕвер е, само да се разигра. :wink:

^ Веројатно е точно, со оглед на изјавата на Марота дека ќе проба да ангажира играчи кои имаат проблеми во матичните клубови, па би побарале трансфер.
Адебајор нема ЕУ пасош (има пасош на Того и на Нигерија), а со ангажманот на Милош Красич до Јуни, Јуве неможе да ангажира играч надвор од Европска Унија.

Адебајор нема ЕУ пасош (има пасош на Того и на Нигерија), а со ангажманот на Милош Красич до Јуни, Јуве неможе да ангажира играч надвор од Европска Унија.

Ни како позајмен? :)

Ни како позајмен?
Никако.Правилото е дека еден тим не смее во една сезона да ангажира повеќе од 1 играч кој нема пасош од државите во Европска Унија.

Ова е пред еден месец информација ,од тогаш нема ништо за Адебајор,и како што пиша Кико,нема ЕУ пасош а и да има можност сигурно не би доаѓал како привремена опција,нема да сака да биде резерва на Џеко:)

Мислам дека Марота ќе изигра паметно и нема да купи напаѓач туку ќе доведе некој на позајмица со можност да се купи во Јуни.Хунтелар не верувам дека би го направил тоа,само што стаса во Шалке,а јас имам верба во Магат дека ќе го склопи тимот и ќе им тргне на подобро.

Мислам дека Марота ќе изигра паметно и нема да купи напаѓач туку ќе доведе некој на позајмица со можност да се купи во Јуни.Хунтелар не верувам дека би го направил тоа,само што стаса во Шалке,а јас имам верба во Магат дека ќе го склопи тимот и ќе им тргне на подобро.

Епа тогаш Аквафреска или Пацини (што не верувам а би сакал)

Никако.Правилото е дека еден тим не смее во една сезона да ангажира повеќе од 1 играч кој нема пасош од државите во Европска Унија.
Зашто го ставија тоа скапано правило по слаба лига има со тоа врска им нема

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom