Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Ако веќе бараме Амаури 2 дел боље да го земеме Бориело отколку Џила бидејќи во форма е тенџерето (ради фризот
)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас лично верував во мело бидејки знам дека играше добро во фиорентина и не само за него туку и за сите свезди кој не се во форма на пример бензема ,тие не забораваат да играат фудбал .Шо прајме ние без Мело годинава хахха ми станува омилен играч.До лани само брукавме и јадевме гомна ако може да се каже или ајде малце покултурно анализиравме.Сега го имаме типов и го имаме красич и аквилани и ква ква и едноставно можеме да им се дивиме и да се радуваме.КОнечно добивме и будала на која ке и се смееме (мело) и човек на кој ке се надеваме до последен момент (красич) и млад играч кој ке ни даде надеж и да се радуваме и на него (соренсен) и убави голови да гледаме (квак квак) и да не ги забравам и аквилани и маркизио и сите едноставно мерак ми прават.Столбови во одбрана како келини и бонучи мерак посебен што ми прават мене...па кога на сето тоа ке се додаде и СУПЕРМЕН на голот и мајстор сторари, значи имаме феноменален тим.Многу малку фали за да се направи тим кој ке може на сите фронтови да се натпреварува (зборувам за играчки кадар)..Неколку засилувања кои се надевам ке се вклопат во групата и ке ми се оствари новогодишната желба за 2011...презадоволен сум од развитокот на настаните и немам на што да се жалам моментално...Forza juve
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...eed-loan-deal-with-Serie-A-side-Juventus.html
Па да видиме колку е точно после нова година ...
--- надополнето ---
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...eed-loan-deal-with-Serie-A-side-Juventus.html
Адебајор нема ЕУ пасош (има пасош на Того и на Нигерија), а со ангажманот на Милош Красич до Јуни, Јуве неможе да ангажира играч надвор од Европска Унија.^ Веројатно е точно, со оглед на изјавата на Марота дека ќе проба да ангажира играчи кои имаат проблеми во матичните клубови, па би побарале трансфер.
Адебајор нема ЕУ пасош (има пасош на Того и на Нигерија), а со ангажманот на Милош Красич до Јуни, Јуве неможе да ангажира играч надвор од Европска Унија.
Никако.Правилото е дека еден тим не смее во една сезона да ангажира повеќе од 1 играч кој нема пасош од државите во Европска Унија.Ни како позајмен?
Мислам дека Марота ќе изигра паметно и нема да купи напаѓач туку ќе доведе некој на позајмица со можност да се купи во Јуни.Хунтелар не верувам дека би го направил тоа,само што стаса во Шалке,а јас имам верба во Магат дека ќе го склопи тимот и ќе им тргне на подобро.
Зашто го ставија тоа скапано правило по слаба лига има со тоа врска им немаНикако.Правилото е дека еден тим не смее во една сезона да ангажира повеќе од 1 играч кој нема пасош од државите во Европска Унија.