Што бидна сеа Гилардињо дојде кај нас ??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има доста шпекулации :smir:Што бидна сеа Гилардињо дојде кај нас ??????
Melo: Hteo sam da napustim fudbal, a sada sam idol
Шеф е во средината:costumed3
Шо прајме ние без Мело годинава хахха ми станува омилен играч.До лани само брукавме и јадевме гомна ако може да се каже или ајде малце покултурно анализиравме.Сега го имаме типов и го имаме красич и аквилани и ква ква и едноставно можеме да им се дивиме и да се радуваме.КОнечно добивме и будала на која ке и се смееме (мело) и човек на кој ке се надеваме до последен момент (красич) и млад играч кој ке ни даде надеж и да се радуваме и на него (соренсен) и убави голови да гледаме (квак квак) и да не ги забравам и аквилани и маркизио и сите едноставно мерак ми прават.Столбови во одбрана како келини и бонучи мерак посебен што ми прават мене...па кога на сето тоа ке се додаде и СУПЕРМЕН на голот и мајстор сторари, значи имаме феноменален тим.Многу малку фали за да се направи тим кој ке може на сите фронтови да се натпреварува (зборувам за играчки кадар)..Неколку засилувања кои се надевам ке се вклопат во групата и ке ми се оствари новогодишната желба за 2011...презадоволен сум од развитокот на настаните и немам на што да се жалам моментално...Forza juve
Брат во ред и јас и ти си иаме некој желби и некој друг си има свои желби во тимот да бидат доведени ама едно наши желби друго е клубот со колку пари располага на какви позиции сакат да се појачат мн фактори се битни тука ....јас повеке сакам 2 бека 1 крило и 2 напагачи да доведиме него да фрлиме големи пари на 1 2 играчи :smir::smir:На лето ни Џеко ни Ранко ни Петко ни Станко сакам да дојде ... Едноставно Кавани или Бензема никој друг (каков Пацини,Џила) ...