Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ѕвездата на Бонијек е вратена во листата од околу 50 фудбалери каде што ќе се гласа за поседната 50-та ѕвезда.Според мене има други играчи кои што повеќе заслужуваат да ја имат таа ѕвезда, мои фаворити се Југович или Инѕаги.ЛИНК ТУКА.

^ Инзаги даде многу за Јуве, но сепак највеќе постигна со Милан. Мои даворити дефинитивно се Давидс или Турам

45784.gif

^ тој е тој! :zver:

кога ќе ми текне колку голови му има буквално украдено Инзаги на Дел Пиеро од гол линија...

Najpametno Davids A ne mi gi tura u pisokot F.Cannavaro ili pa Zambrota SITKACI a padna juve u seria B i odma izbegaa abe aj mockovci ..
I sea nekoj ke mi kaze pa ne sakaat da igraat u B epa ako ne go postuvaat i ne mu pomognat na toj tim da se izdigne od kalta ne zasluzuvaat da bidat u hall of fame !!

^ Инзаги даде многу за Јуве, но сепак највеќе постигна со Милан. Мои даворити дефинитивно се Давидс или Турам
турам ако го нема мора да го ставам .Легенда .

http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/oficijalne/2838.html
Немам појма за што зборуваше,ама уживав гледајки го...може некој во кратки црти да преведи,колку да знам за што зборува....

--- надополнето ---

AG. FIFA Bronze: "AMAURI stay in Turin, EXCESSIVE ENGAGEMENT FOR VIOLA" Speaking exclusively to Calcionews24 , the renowned FIFA agent Ernesto Bronzetti, who runs with Giampiero Pocetta dell'italobrasiliano the prosecution, expressed as the future of Amauri, as in preparing to move to Fiorentina Gilardino in the business, " Amauri is a Juv player enthusiastic s , the rumors about him n on correspond to the truth . It can not go to Fiorentina , has an engagement that is not within the parameters of society and violates no reason to think about a transfer . All these rumors - says bronzes - to annoy those who are trying to get the best from injury and is recovering , training with great intensity . These things are unjust , more Amauri wants to stay in Turin and to demonstrate its qualities . Napoli? Other news entirely fictional . "

Има потенцијал дечкото може ке не импресионира...
Amauri is the hitman od Juventus :pos2:

Фризурата секоја година не импресионира и ни ги покажува неговите квалитети.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom