Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Лацио има среќа што не губи.
судијата не утепа.
Соренсен звер.

Да му се испосерам во уста на судијата, не уништи матер ни заеба!!!!!

znaci ovoj sudijava kolku e samo retardiran se po spisok mu e**m!!! Ligus gaden niso za nas ne dosudi i ovie pa lazio sreka nevidena !!!:nerv::nerv:

Добро е ми се бендиса играта доста пожртвувано а и Соренсен да не го урочам маме му еба на Зарате, не му мрдна. Само да се продолже вака и во второ голот кај да е сам ќе си дојде.

Судијава стварно претера овој пат нека се поправи у второ да не јаде ќутек од публика

Уште не ми е јасно како ги држат Амаури и Јакинта во тим а еден Трезеге се дупна од голови давање.

Вечер ве чекам 1X за бедни 600 ден. Со среќа момци. :)
И јас имав едно ливче за толку али вечерва и тоа не влезе Андерлехт ме реши со играц повише играше и плус, 1.40 коефициент. Ај се надевам дека ќе ги фатиш барем е го вратиш тоа што си го вложил викендов

Овој треба да се пушти во 3-та лига да суди да му ебам се :nerv:

Ајде мајчини стегнете се :)

глуп судија, чиста контра прекина ццц

Нигде ги нема лацио второво полувреме мора да се искористи ова и да им се бапне еден гол сега...

--- надополнето ---

Хахахахах каков прекршооооооооооок од Красич што му е на судијава се лизна педеров лелееееееееееееееееее

Дури 1 шут во голот има Лацио досега на натпреварот ... и повеќе од незаслужено ќе биде ако не освои барем 1 бод :tapp:

Не ми се верува дека ке заврши уште една утакмица каде презаслуживме да победиме НЕРЕШЕНОООООООООООООООО...

--- надополнето ---

Красоооооооооо мајсторееееееееееееееееееееееееееееееееее

КРАСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИЧ :back:

Не ми се верува дека ке заврши уште една утакмица каде презаслуживме да победиме НЕРЕШЕНОООООООООООООООО...

--- надополнето ---

Красоооооооооо мајсторееееееееееееееееееееееееееееееееее
Честитки,не за друго ја имав 3+ хахах

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom