Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да признаеме пред првиот гол на Јуве ,околу 30 минута,Катанија беше боље но очекував слаб почеток со оглед на тоа што у среда игравме на -165 ,али и покрај тоа во прво полувреме успеавме да дадеме гол и еден поништен гол,тоа е битното,после вториот гол на јуве Катанија беа изгубени се до 65 минута,после ни напраија притисок,на крај имавме многу добри шанси ,Дел Пиеро не ја исконтролира добро топката па му ја даде многу напред на Красич,мноогу ретко му се дешава али и он е човек ,сепак и со овој напад имаме најмногу голови дадено,играме со три напаѓачи,Амаури не го ни сметам:)
Амаури повеќе е во болница одколку на утакмици

Ја гледаше утакмицата? Или сигурно на www.rezulatati.com имаш пратено таму уживо коментар. 1:3 да победиш во сицилија и да речиш не изигравте добро, тоа само може да го каже анти спортист.

Многу точно, но мислам дека треба да ги оставиме настрана Миланезиве Многу се филмаат Летаат моментално први се на табела. хехе :smir:

1-3 Prekrasno :) Ma da mozese 4 da bidat ali i vaka e nice :) Forza Juve !!!

--- надополнето ---

Амаури повеќе е во болница одколку на утакмици

E aj ti se molam ne zbori taka za amauri on bukvalno gine za ekipata !!!!! :pos2: :pos2: so e do mene i da zgine nema da mi bide zal se mu e**m :)

Добро бе мајка му стара..па никој не го пофали Сторари? (ПАК) Господ ни го прати како нарачан летово. Па човекот спаси 3 сигурни гола вечер.Голман нумеро УНО во Италија во досегашниот тек на оваа сезона. Сторари :aplauz:

Forza Quagliarella - Pepe ! FORZA JUVE ! Mnogu znacajna pobeda za nas . Catania ne bese porazena na svoj teren duri 12 meseci .
Protivnicite pocnuvaat da imat strav od nas !

C_3_Media_1183335_immagine_l.jpg

0LCZ3OPR--620x300.jpg

Kако што кажав претходно, не можеше да биде порутинирано од ова вечерва. Одамна го немам видено Јуве како тим толку смирен и да ја држи целата ситуација под контрола. Презадоволен сум од победава и од играта и мило ми е што момците покажуваат шампионски карактер во последно време. Дури и при киксот со Виола дома, изгинаа на теренот за победа и за наша несреќа, спасивме само бод ама такви работи се случуваат, тоа е тоа. Вечерва не дозволивме нов кикс со екипа од тој калибар и нормално трите бода патуваат за Торино. Очекувам да продолжиме во ист ритам и во понатамошниот дел од сеоната и наредната недела (нормално доколку колото не биде одложено) во Торино да падне и Лацио.

--- надополнето ---

Добро бе мајка му стара..па никој не го пофали Сторари? (ПАК) Господ ни го прати како нарачан летово. Па човекот спаси 3 сигурни гола вечер.Голман нумеро УНО во Италија во досегашниот тек на оваа сезона. Сторари :aplauz:
Еве јас ќе бидам првиот:helou:
Сторари ни дојде како кец на десетка летово. Јас зборев дека е стар, дека не вреди 5 милиони ама типчето ме демантираше, матер ми еба. Ги повлекувам сите зборови од пред почетокот на сезонава искажани на негова сметка. Брани како сега да му почнува кариерата. Испадна супер инвестиција.

Бјанконери нека ни е честита победата и трите бода само така да продолжиме и ќе си дојдат работите постепено на свое место. Fino Alla Fine Forza Juventus.

Гарфилд 2 утакмици мислам немаме тепано дома и тоа двете 1-1 мислам време е да победат пред полни трибини и си се враќаат работите полека како што беа некогаш :)
точно,меѓутоа играта радува и ветува нови победи.....со Фиорентина само среќата ги спаси и резервниот голман...

Сторари е најдобриот италијански голман после Буфон, тоа го докажа последниве неколку сезони во Каљари, Сампдориа, а еве сега и во Јуве...

Одличен натпревар,рутинирана победа на Јуве.Гостувањата на Сицилија се доста тешки гостувања за сите екипи од Италија.

Сторари одлично го заменува Џиџи,се покажува дека е исправна одлуката на Управата што го ангажираше.Кваљарела се покажува дека е класа напаѓач,напаѓач кој знае од 1 шанса да постигни погодок вториот погодок му беше ремек дело. Јакинта исто така изигра одлично,2 асистенции и имаше голем придонес во победата над Катанија. Соренсен одлично игра дефанзивно,иако направи неколку грешки,сепак очигледно е дека има огромен потенцијал, и со самото искуство ќе биде уште подобар.

O mamamamamama :pos::pos:

Не е нормален овја Зулиани, дефинитивно...

Честито победа момци!
Ме радува кога на гостински терен против екипи со квалитетен фудбал како Катанија ќе се соберат поените. Честитки.

O mamamamamama :pos::pos:

Не е нормален овја Зулиани, дефинитивно...

Инаку песнава оригинал е направена за Марадона.еве го текстот.
O mamma mamma mamma
o mamma mamma mamma
sai perche' mi batte il corazon?
Ho visto Maradona
Ho visto Maradona
eh, mamma', innamorato son.

Секоја чест за Сторари, досега одлично го брани голот на Јувентус.Морам да го пофалам и Јакинта кој на 2 пати асистираше при погодиците.Да не го заборавам и Соренсен, дечкото изигра супер и доста снажно.А за Кваљарела мислам дека нема што да се зборува ... вистински напаѓач кој очајно му требаше на Јувентус уште од минатата сезона :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom