Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не бев во можност да го гледам мечот ама според постовиве што ги читам супер сме изиграле. Ме радува што се враќаме од гостувањево со 3 бода, камбек со погодок од страна на Красиќ :vozbud: и според мене најбитно што не сме примиле гол. Ај па ако е некој во можност нека закачи линк од утакмицава ... Честито Победа !

Соренсен ни е на позајмица или не? Ѕвер е дечково :)

На Менаџер 2011 пишува дека е на позајмица од 1 дански клуб ... Ваљда не измислуваат тие што ја креирале играта ....

Соренсен е на позајмица , али Јувентус има право да го откупи за 400 000(ако не се лажам) евра во јуни

Момци идеме даље важна победа остваривме денес и Фиорентина да ја победиме да влеземе во серија...Аквилани,Квајарела и Соренсен мора да се откупат а за Пепе останува да видиме.Мота и Траоре треба многу да се покажат за да ги купиме.На овој меч некако сите беа на ниво добро изиграа неам замерки за некој играч едино Јакинта многу шанси пропушта но се труди и тоа за сега ми е доволно.

Јуве гази, Интер се враќа во нормала и игра исто како пред Калчополи. Работите си доаѓаат на свое место полека една по една. Изгледа дека нема да дојде крај на светот во 2012:pos2:

Ете тоа е разлика помеѓу навивач на Интер и Јуве ... Ние лани ги бодревме и кога губеа и не се откажувавме од нашиот тим, а они како што викаат го допираат дното и се радуваат на даден гол на Киево ... Дефинитивно "страсни" навивачи се

А што очекуваш ти кога речиси сите навиваат за интер после калчополи (со некој исклучоци), моменталнава состојба на интер многу ме потсеќа на нашата лани, распашана банда без команда, и после некој нека рече тренерот немал некое големо влијание врз тимот.

А што очекуваш ти кога речиси сите навиваат за интер после калчополи (со некој исклучоци), моменталнава состојба на интер многу ме потсеќа на нашата лани, распашана банда без команда, и после некој нека рече тренерот немал некое големо влијание врз тимот.

Абе имево Хулк си го земал од филмот или од играчот Хулк од Порто ... Иначе јас би сакал да го земеме Хулк во нападот е ѕвер башка е млад ...

Хахаха, од филмот е, баш коа се регистритав на кајгана го симнував тој филм и така испадна името :)

Јуве гази, Интер се враќа во нормала и игра исто како пред Калчополи. Работите си доаѓаат на свое место полека една по една. Изгледа дека нема да дојде крај на светот во 2012:pos2:

^ :zver:

На Менаџер 2011 пишува дека е на позајмица од 1 дански клуб ... Ваљда не измислуваат тие што ја креирале играта ....
чим така пиче така е .
п.с воодушевен сум од салихамиџич,гросо и соренсен (да не ги набројувам останатите ) .

--- надополнето ---

Абе имево Хулк си го земал од филмот или од играчот Хулк од Порто ... Иначе јас би сакал да го земеме Хулк во нападот е ѕвер башка е млад ...
добри се вакви мислења,хулк игра добор ама јувентус веке се боре за титули и може такви да се земат да прават шема на клупата.
п.с мислам дека бензема ако се земе а и не е скап ке дигниме на крај на годината некој торофеј
п.с ви реков дека интер без ниту еден играч ке тоне ,така и испага .

:olee:

Одличен ден, одлична игра, само напред :vozbud:
Реков дека оваа година играта е многу добра, и со тек на време ќе стигнат и резултатите. Сеуште тешко минуваме на гостувањата кај просечните екипи, и ако се поправи уште тој сегмент, Милан ќе добие сериозна конкуренција на врвот. Кој беа тие Интер бе??? :raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom