Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Маркизио денеска заработил повреда,и веднаш му биле извршени испитувања,кои испитувања покажале дека повредата не била од сериозен карактер,но од претпазливост Прандели нема да го има на располагање за натпреварот против Романија.

Според Спортмедиасет Моџи после истекувањето на забраната од 5 години во Јуни,ќе го преземи Палермо,а Липи се поврзува со тренерската позиција во Палермо.Како спортски директор се шпекулира со името на Џорџо Перинети (кој соработуваше со Моџи уште во времето кога Моџи беше во Наполи,и во 1998 год. беше задолжен за младинската школа на Јувентус,а во моментов е Спортски Директор во Сиена).

Павел Недвед уште еднаш го пофали Марек Хамшик,изјавувајќи дека на возраста која ја има сега Хамшик е подобар од него,а тоа ќе се докаже и во наредните сезони. линк

Џиџи Буфон изјави дека останува во Јувентус,и дека му се допаѓа започнатиот проект.За Сторари изјави дека заслужува повик во Италијанската репрезентација.линк

Затоа Зампарини рече дека Моџи и Џираудо немаат никаква врска со фарсополи него системот е расипан:) а претходно збореше за Моџополи али сеа му го лиже гзето на Моџи за да му биде советник у Палермо.

Недве му го има фрлено меракот на хамшик изглеа многу:) али нема место за него у јуве,кај ќе игра?

Гледам на сликите со Џорџо дека ја носи капитенската лента ... Дали он ја имаа таа одговорност кога не се на теренот Ил Капитано и заменикот Буфон ?

Гледам на сликите со Џорџо дека ја носи капитенската лента ... Дали он ја имаа таа одговорност кога не се на теренот Ил Капитано и заменикот Буфон ?

Па како што гледаш така е.. :))

Со среќа нека му е на Моџи, ние да си го гледаме аур бизнис он неговиот зашто тешко да соработуваме некогаш оак.Јас би сакал ама незнам колкави се шансите да се случи тоа.

Не ни треба Моџи, сега засега добри се овие што ги имаме.
Ама замислете да се врати Моџи, и пошо Јувентус има подолг план за тоа како да се вратиме онаму каде што треба да сме, резултатите да почнат да се гледаат одма таа година Моџи кога ќе дојде, верувајте ќе гледаме дежа ву од тоа што беше пред 4 години.

Според мене Марота супериорно си ја вршит работата така да немаме потреба од Моџи, и времето на Моџи заварши во Јувентус

Јас сум бил против и ќе бидам против враќање на моџи во неговото лице се гледа јувентус а така неславно заврши џабе е се може да иде кај сака,го имаме Марота човекот се труди да направи нешто али поштено

Јас сум бил против и ќе бидам против враќање на моџи во неговото лице се гледа јувентус а така неславно заврши џабе е се може да иде кај сака,го имаме Марота човекот се труди да направи нешто али поштено

Oд кај знаеш ?? :pos:

Според мене Марота супериорно си ја вршит работата така да немаме потреба од Моџи, и времето на Моџи заварши во Јувентус

и јас исто мислам ова е време на Марота и на Андреа Агњели али искуството што го има Моџи неможи да се мери со тоа на Марота

и јас исто мислам ова е време на Марота и на Андреа Агњели али искуството што го има Моџи неможи да се мери со тоа на Марота

Да за тоа си во право ама лицето и реномето на Јувентус е извалкано само заради Моџи а Марота лани беше избран за најдбоар Спортски Директор во Италија и мислам дека имаме многу среќа што имаме таков Директор да ги води трансферите. И се надевам дека во Јануари ќе ги среди пукнатините во тимот што се.

Да за тоа си во право ама лицето и реномето на Јувентус е извалкано само заради Моџи а Марота лани беше избран за најдбоар Спортски Директор во Италија и мислам дека имаме многу среќа што имаме таков Директор да ги води трансферите. И се надевам дека во Јануари ќе ги среди пукнатините во тимот што се.

да да се разбираме брате:D

да да се разбираме брате:D

Фала брате ! ! !

Али навивачине на интер и милан стварно имаат набиени комплекси кога ќе видат дека некој навивач пиши од јувентус на тема сериа А и одма кога немаат што да реплицираат одма почнуваат со лично вреѓање

Фала брате ! ! !

Али навивачине на интер и милан стварно имаат набиени комплекси кога ќе видат дека некој навивач пиши од јувентус на тема сериа А и одма кога немаат што да реплицираат одма почнуваат со лично вреѓање
брат јас не ни пишам на темата од сериа а така да

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom