Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
одлуката на рицоли беше многу дикутабилна дома све ќе испокршев ама веќе не сакам да се нервирам помина нема назад...јуве засчужи да победи но што е тука е продолжуваме понатаму...ме радува она што иако сме бес красич сепак играме супер

одлуката на рицоли беше многу дикутабилна дома све ќе испокршев ама веќе не сакам да се нервирам помина нема назад...јуве засчужи да победи но што е тука е продолжуваме понатаму...ме радува она што иако сме бес красич сепак играме супер

Красо кога ке се врати има попара да праиме...:vozbud:

Дечки, не ми е да ве провоцирам, можеби сеуште сте изнервирани по ремито, но единствено дискутабилно во пеналот е дали Пепе беше во шеснаесетник или не (според мене, на линија беше, така да најправилна одлука беше слободен удар).
Инаку, според новите правила на ФИФА, секакво, намерно, ненамерно, однапред или свртен отпозади, секое играње со рака во шеснаесетник се санкционира со пенал. А ако се спречи гол со рака, тогаш, и само тогаш се свири пенал и црвен картон.

Аквилани си го врати статусот Италијански Репрезентативец.Се наоѓа на листата повикани играчи на селекторот Прандели.Исто така и Кваљарела е меѓу повиканите.линк

Аквилани си го врати статусот Италијански Репрезентативец.Се наоѓа на листата повикани играчи на селекторот Прандели.Исто така и Кваљарела е меѓу повиканите.линк
Браво за Прандели што ке им даде шанса на Кваљарела и Аквилани на престојниот натпревар со романија на 17 ти овај месец

Браво за Прандели што ке им даде шанса на Кваљарела и Аквилани на престојниот натпревар со романија на 17 ти овај месец

Абе убаво е што ги викнал за Италија,али само да не ни се повредат,уште тоа ни фали

Абе убаво е што ги викнал за Италија,али само да не ни се повредат,уште тоа ни фали

да да се сложувам со тебе ама Аквилани е во некоја форма влезен ке му биде од големо значење на Прандели но и Кваларела е тука ... само да ни ги чува господ од повреди

Трезе гази ли гази у Херкулес еј,замислете што ќе праеше со Аквилани и Красич позади него,го заджавме Амаури човече а машината за голови го дадовме на Херкулес,ова беше катастрофална грешка на Марота

Трезе гази ли гази у Херкулес еј,замислете што ќе праеше со Аквилани и Красич позади него,го заджавме Амаури човече а машината за голови го дадовме на Херкулес,ова беше катастрофална грешка на Марота
сепак негова желба беше да си замини :toe:

waooooooooooo каков гооол.....типичен за него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom