Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Туу не се исполни мојот сон ... хахаха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Туу не се исполни мојот сон ... хахаха
Абе глуп си или глуп се правиш?? Од преги ти кажав да се мајнеш во твојот фан клуб а гледам уште си тука.. А во врска со составот што тврдиш дека сме биле со прв тим еве кој играа: Giandonato, Liviero, Buchel, Giannetti (деца што прв пат име им слушам) .... И не се чувавме за ништо, туку само сакавме да испаднеме од ова глупо натпреварување за твоја информација.^ Значи вака, да не ве цитирам сите, и не ни мислам да се расправам. То си е само мое мислење, премногу редите а после цацко ви е крив. И немој со тоа дека игравте со втор тим.. го гледав почетоко, Дел пиеро, красич и кој таму друг незнам ама играја.. А уствари за шо се чувавте ? За Чезена ??? Само ете Леч го тепа Сити, па сеа можите слободно да се насочите во првенството, целосно.
ПС. Овај Дел Пиеро членов шо ми дал црвено, мн ме исплаши и ме повреди, нема да можам да спијам вечер.![]()
А доколку натпреварите од типот Леванте - Реал ги нарекуваш дерби, тогаш и за Јуве - Чезена можеш да кажеш дека е дерби.Браво за пресметките..
Fossil За претседател !!![]()
Толку, ве напуштам засекогаш, сега имате доволно време да се припремате за дербито кое ви претстој, против силната екипа на Чезена!)))
Чао кисче.
^ Значи вака, да не ве цитирам сите, и не ни мислам да се расправам. То си е само мое мислење, премногу редите а после цацко ви е крив. И немој со тоа дека игравте со втор тим.. го гледав почетоко, Дел пиеро, красич и кој таму друг незнам ама играја.. А уствари за шо се чувавте ? За Чезена ??? Само ете Леч го тепа Сити, па сеа можите слободно да се насочите во првенството, целосно.
ПС. Овај Дел Пиеро членов шо ми дал црвено, мн ме исплаши и ме повреди, нема да можам да спијам вечер.![]()
Krasic и :pop:-oт се повредени. Треба да се процени сериозноста на повредите.
Јебем ти Europa League!
За Красич се претпоставува дека ќе биде потребна 1 недела за заздравување од повредата (секако против Чезена нема да има право на настап). линкТреба да се процени сериозноста на повредите.
Ако сте сериозни за ова ја сум инahh.. Bidna so bidna abe najbitno spored mene e da osvime seria A i da se plasirame za liga na sampioni batali ti ova VTORO KLASNO prventstvoNeka se Borat Lech Levski Palermo i da ne gi nabrojuvam
![]()
P.s. Ako ima neso novo za ova turnitov so se "organizira" Odma kazeteJas ke ja zazemam golmanskata pozicija
pozz......
Ако сте сериозни за ова ја сум ин
„Новиот стадион ќе биде готов наредната сезона,и ако Дел Пиеро сака да игра таму, тогаш нема да има никакви проблеми“[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] “The new stadium will be ready next season and if Del Piero hopes to play there then there will be no problems.”[/FONT]