Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Овој има у предвид пензија бе :)

Ајт више, миљон голои ни има даде .

Честито победа, низ иглени уши али ај, тоа е !

Пушиииииииииииииииииииииииииииии Милааан , ФОРЦА ЈУВЕ , Don't fuck with Juventus :vozbud:

П.С зш не играше Киелини бе ?

Сега не верувам дека ќе можам да кажам нешто паметно во еуфорија. Се читаме покасно после неколку литри испиени алкохол. Ако и тогаш не сум во состојба, се читаме утре. ЈУвееееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!

--- надополнето ---

Не дека ми е мило шо победи јувентус али мило ми е шо ке имате шо да им мрчите на нафураните Миланези шо на кур се качија пред утакмицата хахахаахха \o

пс:Колку бода имате сега ? 16 ?
Да, 16...

Може некој да прикаже табела да видиме како стојат работите сега ? :)
1.Lazio 19
2 Inter 18
3 Milan 17
4 Juventus 15
5 Chievo 13
6 Napoli 12
7 Roma 12
8 Palermo 11

Eve ti do 8mo, nadole ne se ni vazni :D

Може некој да прикаже табела да видиме како стојат работите сега ? :)
1.Lazio 19
2 Inter 18
3 Milan 17
4 Juventus 15
5 Chievo 13
6 Napoli 12
7 Roma 12
8 Palermo 11

Eve ti do 8mo, nadole ne se ni vazni :D

Ама кажете дали не ви се здрви крвта на крај ко падна Инзаги и ко свирна судијата. Јас си реков пенал свирна овој.:)
Честито победа иначе.

Пушиииииииииииииииииииииииииииии Милааан , ФОРЦА ЈУВЕ , Don't fuck with Juventus :vozbud:

П.С зш не играше Киелини бе ?

Малку поизедначени да бидиме али ништо ни вака не можат.:pipi:

FORZAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEE !!!!!!
По кој знае кое време се враќам во нормала и имам што да видам. Јуве гази, форумов се полни ... МЕРАЦИ!!!!
ФОРЦАААААААААААА ЈУВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!

Давајте сликиии посебно мело коа се тресеше ко излезен од бардовци полсе спасување на голот хахахах ѕвер ФМ нека пукнат тие шо му дадоа канта

--- надополнето ---

Ама кажете дали не ви се здрви крвта на крај ко падна Инзаги и ко свирна судијата. Јас си реков пенал свирна овој.:)
Честито победа иначе.
срце ми застана браво за судијата хах

--- надополнето ---

Честито победа иначе.
срце ми застана браво за судијата хах

Не дека ми е мило шо победи јувентус али мило ми е шо ке имате шо да им мрчите на нафураните Миланези шо на кур се качија пред утакмицата хахахаахха \o

пс:Колку бода имате сега ? 16 ?
Сепак имаме 15 бода, горе од еуфорија ти пишав дека имаме 16

Дечки се враќаме на стари патеки . то ме радува ! ! !

П.с Иначе редовен читател на фан клубов на јувентус али слабо пишам

ЧЕСТИТО ПОБЕДА ! ! !

Шо ми е мило шо го тепавте најпатетичниот клуб на светот, Милан.
Прво, дебилната суспензија за Красиќ, па дебилното судиско продолжение од 5 минути, па клошарите од Милан од типот на Гатузо, Абате (Ебате), Пато (дрво дрвосано), копукон Ибрахимовиќ и остало се пензионери.
А Берлускони и Галијани ми се најгрди фаци шо сум ги видел у живот.
БРАВО, им покажавте кој е кој.

Дечки се враќаме на стари патеки . то ме радува ! ! !

П.с Иначе редовен читател на фан клубов на јувентус али слабо пишам

ЧЕСТИТО ПОБЕДА ! ! !

И јас исто :)
Ај честито победа и од мене и поздрав до префорсираните миланези. :pipi:

Ау лезети, АУ!!!! Среде Меаца без “играчот од кој зависиме" и без Џорџо. Честито нека ни е победава момци, покажавме кој е кој... Обожавам вакви победи значи, кога ќе не потценат! Браво за целиот тим, особено за Мело, Кваљарела, Аквилани, Де Чеље, Сторари, Алекс, Ибра, Робињо, и Пато!

P.S. Милан, Медиасет, Берлускони, ФИГЦ, Газета:

backlash2kdxub3.gif

Идем да се радуам сеа, later...

:salut:

Иооооо, онај Сисоко будала бил бе. Ај шо ја футна топкана за вториот гол, ко го собра на Инзаги онде, а уште секунди останвеја од утакмицата. Беше и ќе судеше пенал, ама убо Инзаги, ко и обично, беше во офсајд. :)

Честито победа. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom