Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, 16...Не дека ми е мило шо победи јувентус али мило ми е шо ке имате шо да им мрчите на нафураните Миланези шо на кур се качија пред утакмицата хахахаахха \o
пс:Колку бода имате сега ? 16 ?
1.Lazio 19Може некој да прикаже табела да видиме како стојат работите сега ?![]()
1.Lazio 19Може некој да прикаже табела да видиме како стојат работите сега ?![]()
Пушиииииииииииииииииииииииииииии Милааан , ФОРЦА ЈУВЕ , Don't fuck with Juventus
П.С зш не играше Киелини бе ?
срце ми застана браво за судијата хахАма кажете дали не ви се здрви крвта на крај ко падна Инзаги и ко свирна судијата. Јас си реков пенал свирна овој.
Честито победа иначе.
срце ми застана браво за судијата хахАма кажете дали не ви се здрви крвта на крај ко падна Инзаги и ко свирна судијата. Јас си реков пенал свирна овој.
Честито победа иначе.
Сепак имаме 15 бода, горе од еуфорија ти пишав дека имаме 16Не дека ми е мило шо победи јувентус али мило ми е шо ке имате шо да им мрчите на нафураните Миланези шо на кур се качија пред утакмицата хахахаахха \o
пс:Колку бода имате сега ? 16 ?
Дечки се враќаме на стари патеки . то ме радува ! ! !
П.с Иначе редовен читател на фан клубов на јувентус али слабо пишам
ЧЕСТИТО ПОБЕДА ! ! !