Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Де Зеље е најголемото дрво што го облеколо дресот на Јуве, офанзивно се труди прај нешто батево ама одбрана поим нема, му се шетаат во негова територија кој ќе стигни гледајте само од каде му влезе Johnson
[video]http://rutube.ru/tracks/3633581.html?v=f4abc303234bf1b1ff5b79f2106b035c[/video]

Според Tuttojuve ова е можниот состав за во Недела:

Juventus (4-4-2): 30 Storari, 26 Rinaudo, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 21 Grygera, 27 Krasic, 8 Marchisio, 4 Melo, 23 Pepe, 9 Iaquinta, 18 Quagliarella. (13 Manninger, 33 Legrottaglie, 5 Sissoko, 14 Aquilani, 25 Martinez, 10 Del Piero, 11 Amauri).

Iaquinta - Quagliarella
Pepe - Marchisio - Melo - Krasic
Grygera - Chiellini - Bonucci - Rinaudo
Storari

Не знам колку е паметно Капитенот да остане на клупа на овој натпревар... :/

Ако не игра Дел Пиеро против Интер тоа ќе биде грешка на Дел Нери.Во вакви натпревари искуството и лидерството на Дел Пиеро на терен,можат да бидат од пресудно значење.Со оглед дека е Дерби натпревар,ќе има цврст фудбал,и добро би било еден изведувач на слободни како Дел Пиеро да биде на теренот.На Sky и на Gazzeta Dello Sport се најавени Дел Пиеро-Јакинта, а на Тутоспорт Кваљарела-Амаури.

Ако не игра Дел Пиеро против Интер тоа ќе биде грешка на Дел Нери.Во вакви натпревари искуството и лидерството на Дел Пиеро на терен,можат да бидат од пресудно значење.Со оглед дека е Дерби натпревар,ќе има цврст фудбал,и добро би било еден изведувач на слободни како Дел Пиеро да биде на теренот.На Sky и на Gazzeta Dello Sport се најавени Дел Пиеро-Јакинта, а на Тутоспорт Кваљарела-Амаури.

Мислам дека нема шанси Алекс да почне од клупа. Едноставно ова е тип на натпревар каде треба да испливаат на површина сите негови квалитети, а верувам дека и Дел Нери е свесен за тоа.

Ломбардо (кој е помошен тренер во Шити) изјавува дека веќе кренале раце од Џеко поради тоа што Џеко ја решил својата иднина, сака да биде во ЈУВЕНТУС! Мислам дека неговото претставување ќе биде идеално отварање на новиот стадион! :)

Едно нешто воопшто не ми штима...тоа е што по ѓаволите бара Сторари во првиот состав?

Јас мислам дека попаметно е Дел Пиеро да почне од клупата,затоа што го изигра целиот натпревар против Сити и изморен е капитенот,а и во овие поодминати години повеќе покажува кога ќе влезе од клупата,тогаш е најопасен.Тоа е мое мислење.

Дел Пиеро и Ибрахимович се двајца од повеќето играчи кои се повикани да сведочат во Судот во Неапол за фарсополи.линк

Според Tuttojuve ова е можниот состав за во Недела:

Juventus (4-4-2): 30 Storari, 26 Rinaudo, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 21 Grygera, 27 Krasic, 8 Marchisio, 4 Melo, 23 Pepe, 9 Iaquinta, 18 Quagliarella. (13 Manninger, 33 Legrottaglie, 5 Sissoko, 14 Aquilani, 25 Martinez, 10 Del Piero, 11 Amauri).

Болдираниов ви се повредил, кој ќе ви игра место него?

http://football-italia.net/oct02i.html Красич изјавува дека го одбил Интер летово, но најдобри се причините заради кои го одбил т.е дојде во Јуве. Би им препорачал и на шинтерашчињата кои редовно го посетуваат нашиов фан-клуб обавезно да ја прочитаат статијата.:smir:

http://football-italia.net/oct02i.html Красич изјавува дека го одбил Интер летово, но најдобри се причините заради кои го одбил т.е дојде во Јуве. Би им препорачал и на шинтерашчињата кои редовно го посетуваат нашиов фан-клуб обавезно да ја прочитаат статијата.:smir:

:) :) немој само ко со диего и мело да испадне работат кои исто така го одбија интер за јувентус па да се повтрои приказната иако потрошивме преку 50 мил. не се засиливме па интер немал конкуренција

Почна да пратиш шо се дешават во Јуве, а ? :)
Прочитав на fcinternews.it :)
Станкович не е Интер.
Станкович го повикал да дојде во Интер но конкретна понуда дошла само од Јувентус, и нормално е дека ќе отиде таму. Пандев го викаше Ледезма и Коларов во Интер, па не значи дека они го одбиле Интер, нели?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom