Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
^
Не мислев на Станкович и српската врска, туку има едно зборче таму, ПРЕСТИЖ, на тоа мислев.:smir:

А за тоа дали ке биде Диего или Мело, кој сезонава може да го качи вашиот Камбијасо на рамења и да игра со него, ќе видиме.

^
Не мислев на Станкович и српската врска, туку има едно зборче таму, ПРЕСТИЖ, на тоа мислев.:smir:

А за тоа дали ке биде Диего или Мело, кој сезонава може да го качи вашиот Камбијасо на рамења и да игра со него, ќе видиме.
Дали е престиж, или Красиќ си рекол: "Дај шта даш брате" не сум сигурен.

^

сериозен си ?

^

Немој да си толку сигурен во тие изјави бидејќи како што ти кажа бенеамата станкович не е интер и не верувам ако дојдеше понуда до красич од Интер дека туку така ќе ја одбиеше бидејќи секој сака да игра за европскиот шампион а и красич не е потребен моемнтално во интер колку и да е квалитетен, пак пандев ќе беше пред него во тимот.....Иначе со среќа за дербито внедела и нека победи подобриот и посреќниот!

Немој да си толку сигурен во тие изјави бидејќи како што ти кажа бенеамата станкович не е интер и не верувам ако дојдеше понуда до красич од Интер дека туку така ќе ја одбиеше бидејќи секој сака да игра за европскиот шампион а и красич не е потребен моемнтално во интер колку и да е квалитетен, пак пандев ќе беше пред него во тимот.....Иначе со среќа за дербито внедела и нека победи подобриот и посреќниот!

Too good to be true!:tv:

http://football-italia.net/oct02m.html

тоа ''секој'' не го мислев буквално за било кој играч туку за оние кои идат од клубови како красич поточно странците..е сега не е будала Киелини да кажи дека интер му е омилен клуб или би му било драго да дојди во интер бла бла бла,сепак е тој дете на јувентус и ривалството е преголемо за туку така да го напушти јувенутс....!

КОЛКУ ПАТЕТИКА ИМА У КОМЕНТАРОВ.ЗАШТО НЕ ДОЈДЕ МАСКЕРАНО КАЈ ВАС????ДЕКА СТЕ ШАМПИОНИ ТАКА?????ИЛИ КРИВО ВИ Е ДЕКА НЕ ГО ЗЕМАВТЕ КРАСИЧ И ШО СИТЕ ШО ГИ ЗЕМАВТЕ НА ДЕСНА ПОЗИЦИЈА КАО МАНСИНИ,КВАРЕЗМА.....ВИ БЕА УТКИ??????????????СМЕШНИ СТЕ.

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Aquilani
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
27 Krasic
29 De Ceglie
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie

Повиканите на Јуве за натпреварот против Интер.

Одамна се знае кој е најдобриот во Италија. :) Kога ќе биде надминат тогаш може да правиме муабет дека некој друг е најдобар а до тогај шшшшшшшшшшшТ! :)

29

КОЛКУ ПАТЕТИКА ИМА У КОМЕНТАРОВ.ЗАШТО НЕ ДОЈДЕ МАСКЕРАНО КАЈ ВАС????ДЕКА СТЕ ШАМПИОНИ ТАКА?????ИЛИ КРИВО ВИ Е ДЕКА НЕ ГО ЗЕМАВТЕ КРАСИЧ И ШО СИТЕ ШО ГИ ЗЕМАВТЕ НА ДЕСНА ПОЗИЦИЈА КАО МАНСИНИ,КВАРЕЗМА.....ВИ БЕА УТКИ??????????????СМЕШНИ СТЕ.

добро смири се не мислев ништо лошо само ја кажав реалноста..тоа дали сум патетичен не знам ама мислам дека тебе не ти одговара постот па зато спомнуваш нешто што нема врска со муабетот кој го правиме на форумот....мене како фан вооопшто не ми е крив што не го зедовме красич напротив ми е мило што ве засили вас и би сакал да гледам поконкурентен јувентус и силна екипа на европските натпреварувања а не да ја гледам сампдорија во ЛШ каде испаѓа од вердер...а и да дојдеше маскерано ништо немаше да смени а јас не ни сакав да дојди иако очекував.....!

Зашто понудивме 6м + Мунтари,затоа не дојде.Тоа значи дека не сакавме да го земеме Маскерано.
Криво ни е,уште малце и ајвар на трибини ќе почнеме да правиме. :(

Одамна се знае кој е најдобриот во Италија. :) Kога ќе биде надминат тогаш може да правиме муабет дека некој друг е најдобар а до тогај шшшшшшшшшшшТ! :)

29
ој :drk: ај :pos:...на секој 2 години губат дома на ред е пак :)

29

Нормално за вас е јувентус бидејќи сте нивни фанови,за фановите на Милан е Милан,за нас е Интер, за другите е Рома....итаканатаму..но реалноста вика дека најдобра екипа е таа која ја носи италјанската значка на дресот ...

Нормално за вас е јувентус бидејќи сте нивни фанови,за фановите на Милан е Милан,за нас е Интер, за другите е Рома....итаканатаму..но реалноста вика дека најдобра екипа е таа која ја носи италјанската значка на дресот ...

Вие со Милан и Рома можете да се споредувате, со Јуве не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom