Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Амаури неколку недели ке отсуствува.
Амаури ќе биде подготвен за натпреварот со Интер,медицинските прегледи покажале дека повредата не е сериозна колку што се претпоставувало.линк

Амаури ќе биде подготвен за натпреварот со Интер,медицинските прегледи покажале дека повредата не е сериозна колку што се претпоставувало.линк

Ке биде подговтен ама дали ке игра?Тој човек е еден од најборбените на теренот ама заборава дека голови треба да дава..

Ке биде подговтен ама дали ке игра?Тој човек е еден од најборбените на теренот ама заборава дека голови треба да дава..
Против Каљари,на Амаури му беше прв цел натпревар после паузата од повеќе од 1 месец,а пред тоа против Шамрок на 2 натпревари даде 3 гола.Од сите медиуми доби висока оценка за натпреварот со Каљари,па се надевам дека нема да има проблем со постигнување на голови.

--- надополнето ---

Погодоците на Милош Красич на Јуве-Каљари,коментирано од Клаудио Зулијани:

Против Каљари,на Амаури му беше прв цел натпревар после паузата од повеќе од 1 месец,а пред тоа против Шамрок на 2 натпревари даде 3 гола.Од сите медиуми доби висока оценка за натпреварот со Каљари,па се надевам дека нема да има проблем со постигнување на голови.

--- надополнето ---

Погодоците на Милош Красич на Јуве-Каљари,коментирано од Клаудио Зулијани:

3:34 е моментот ...

Tuttosport пишува дека Марота размислува за доведување на Луис Суарез, можно дури и за во Јануарскиот преоден рок. Ова се должи на напорните и скоро невозможни преговори за Џеко. Конкуренција за овој трансфер нормално - Manchester Shitty.

Мислам дека Суарез е голгетериште од светска класа, за во Јуве можеби подобра опција и од Џеко!

Tuttosport пишува дека Марота размислува за доведување на Луис Суарез, можно дури и за во Јануарскиот преоден рок. Ова се должи на напорните и скоро невозможни преговори за Џеко. Конкуренција за овој трансфер нормално - Manchester Shitty.

Мислам дека Суарез е голгетериште од светска класа, за во Јуве можеби подобра опција и од Џеко!
Јас мислам дека играчов одлично би се приспособил во Италија,и е одлично долгорочно решение за нападот,има само 23 години и веќе е класа напаѓач.

Сите тројца играчи кои се поврзуваат со Јувентус (Џеко,Суарез и Бензема) сигурно дека ќе го подигнат квалитетот на нападот на Јувентус.

Манчини изјавува дека уште кога бил тренер на Интер барал да се ангажира Красич,и дека истото го барал и во Манчестер Сити. Исто така изјави дека платата која што му ја нуделе Манчестер Сити на Красич била 1 милион повисока од таа што му ја понуди Јувентус,но сепак Красич реши да се пресели во Јуве. линк

*не знам колку е потребен Суарез на Јувентус,веќе неколку години е топ стрелец во Холандија меѓутоа никој од големите клубови не го сфаќа за сериозно:toe:мислам дека би бил Хунтелар втор дел......а со новото правило не знам дали е возможно да се потпиши на зима-значи ова се само трачови по медиумите ...... не знам дали ќе настапи против Милан во ЛШ,па да се увериме во неговите способности

кој и да го ангажираат од нив 3ца ќе биде добро засилување,ама приоритет мора да им бидат бековските позиции бидејќи сме без играчи на тие позиции .. :)

A овој нашиов..Аквилани како засега??? Не ве имам гледано па ме интересира како му оди

A овој нашиов..Аквилани како засега??? Не ве имам гледано па ме интересира како му оди

Играше стартер против Каљари. Изигра доста солидно, му фалат неколку утакмици да изигра за да биде одлично! :)

Мора да кажам дека Џеко повеќе ми праи мерак но они се различни играчи,како Суарез имаме веќе сличен играч во Кваљарела,ни треба некој како Џеко да игра со глава,ако веќе зимаме напаѓач подобро да го земеме Касано отколку Суарез а во јуни ако може Џеко:)

Играше стартер против Каљари. Изигра доста солидно, му фалат неколку утакмици да изигра за да биде одлично! :)

на 2 3 е влезен од клупа ете и на оваа со Каљари како стартер јас сум задоволен од неговата игра сепак како што кажа влатче треба уште некоклку утакмици да го видиме

Не знам кај прочитав, но Недвед за Јувентус бил 6 пати близу до тоа остварување, односно Хет-Трик но не успеал.
6 пати постигнал по 2 погодоци. Сепак не е важно тоа, важно е што направил многу за Јувентус, па никој не би му "замерил" што не успеал во тоа, нели?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom