Darksiders

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Колку кракови има?
незнам ни ја,барав на нет ми даде еден razor 1911 ама вирус беше :\,мене тој што ми е од SKIDROW ми е топ,јез да крашува малце,али за разлика од другите е премија..

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
незнам ни ја,барав на нет ми даде еден razor 1911 ама вирус беше :\,мене тој што ми е од SKIDROW ми е топ,јез да крашува малце,али за разлика од другите е премија..
Друго е да крашнува на различни места, а друго е да крашнува на се едно исто место, и да не може да се продолжи понатаму :S

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Само еден крак е (за сега)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Што е проблемот, неможам да ја мрдам камерата ни со уклучен џоистик ни со исклучен. Разликата е само тоа што ако играм со уклучен џоистик, можам да се движам а камерата не. Ист проблем како што имаше "Zaebaniot". А кога пак го гасам џоистикот и пробувам да играм на тастатура, неможам ни да се движам ни камера. Што е форава?
Некој?

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Види која верзија ја имаш на играта, кракот (препорачувам zamunda), после на windows-от, ако неќе пак да се пушти, а се' од ова наведеново е добро, тогаш реинсталирај ја играта и не го ставај џојстикот и мора да биде во ред, после пробај со Xbox360 Controller Emulator да го наместиш џојстикот

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Друго е да крашнува на различни места, а друго е да крашнува на се едно исто место, и да не може да се продолжи понатаму :S
Пријателе и мене ми правеше така кога идев од тоа почетното место преку еден тунел и кога ќе дојдам во Scallding Gallow,кај што е тој Samael-демонот што му носиш срциња, тука ми крашуваше 5 пати по ред..еден рестарт и ја уклучив преку Load немаше никакви проблеми :S Пробај така нешто,не пробувај со Continue.со Load пробај.
P.s- Load-ot може да те врати малце поназад,затоа и ти реков сејфувај почесто!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Види која верзија ја имаш на играта, кракот (препорачувам zamunda), после на windows-от, ако неќе пак да се пушти, а се' од ова наведеново е добро, тогаш реинсталирај ја играта и не го ставај џојстикот и мора да биде во ред, после пробај со Xbox360 Controller Emulator да го наместиш џојстикот
Не сум симнал никаков крак, само ја инсталирав играта и она што беше внатре го копирав/paste. Ако може да ми дадеш линк од крак по пп, а за со џоистик, сакам да ја играм на тастатура, не на џоистик.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Пријателе и мене ми правеше така кога идев од тоа почетното место преку еден тунел и кога ќе дојдам во Scallding Gallow,кај што е тој Samael-демонот што му носиш срциња, тука ми крашуваше 5 пати по ред..еден рестарт и ја уклучив преку Load немаше никакви проблеми :S Пробај така нешто,не пробувај со Continue.со Load пробај.
P.s- Load-ot може да те врати малце поназад,затоа и ти реков сејфувај почесто!
Брат еве сега пробував се како што кажа ама пак ништо пак на исто место крешнува :S:S:S:S

MikiZulum

Tип-Топ
Член од
29 ноември 2009
Мислења
87
Поени од реакции
2
Кој ке каже дека играва не чини само може за инат да збори.
Можеби не е GOW(затоа што е прва во жанрот) ама ништо не е послаба од неа. Јас на ПС3 ја мавам и немам проблеми :eek:jea:

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Не сум симнал никаков крак, само ја инсталирав играта и она што беше внатре го копирав/paste. Ако може да ми дадеш линк од крак по пп, а за со џоистик, сакам да ја играм на тастатура, не на џоистик.
И јас ја играв со истиот крак од играта што беше од skidrow и немаше никаков проблем, која верзија ја имаш? Кој windows го имаш?

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Решив да ја избришам и пак да ја инсталирам, за некое чудо нема никакви проблеми, па дури и подбро работи

Kajgana Shop

На врв Bottom