Darksiders

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Тие што го имате проблемот со џоистикот, симнете си Xbox360 Controller Emulator, и ќе немате проблеми со камерата :) Јас така го оправив

Може некој туторијал како да го средам? :smir:

Јас ја свртев пред точно 4 дена. : )

Ај раскажи ми го цел крај! Тука и без опцијата за криење спојлери!

Кој е убиецот на крај? :)

ајјде сега тие што ја свртеа да пишат кое издание го симнале дали она на скидроу или ова препакуваното на ове двајцата се ги заборавам хахахах
кај нив играта е 4 и нешто гига а пишува дека после инсталација е околу 7ипол гига ама мене 25 ми фати на пола инсталирање (саат време) па ја прекратив, некој...?

ајјде сега тие што ја свртеа да пишат кое издание го симнале дали она на скидроу или ова препакуваното на ове двајцата се ги заборавам хахахах
кај нив играта е 4 и нешто гига а пишува дека после инсталација е околу 7ипол гига ама мене 25 ми фати на пола инсталирање (саат време) па ја прекратив, некој...?

А да ја оставеше да се распакира?

Долг и комплициран процес е, прво ги вади некомпресирани, па пак ги компресира итн итн...на крај пак ќе ти биде 7 гига, не се секирај.

Skidrow...проверено ;):smir:

оној што играл изданието на скидроу може ли да ми каже како да деинсталирам?
add & remove не ми ја прикажува играва а со маунт на диск 1 има само инстал, фала

Дајте некој сејв да не почнувам од почеток, ми рокна хардот.
И нека не е на EASY играно (како сејвот од Мас)) :) )

Сејвот ви е во Documents/My Games.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom